19.07.2019

Astu ruumiillistumisprosessin viimeistelyvaiheeseen

Sain äskettäin sähköpostissa kysymyksen Marialta, joka antoi minun siteerata häntä, jotta tämä artikkeli voidaan kirjoittaa. Kiitos, Maria. Tiedän, että monilla ihmisillä on ollut tämä sama kysymys ja hämmennys monta ylösnousemusvuotta.

"Rakas Denise, voisimmeko ryhmänä vain VAATIA ylösnousemuksen 5D:hen NYT? Tuhoutuminen planeetalla on hyvin suurta. Täällä elämisestä on tehty hyvin tuskallista ja vaikeaa. Massojen heräämisen odottaminen on hyödytöntä. Voisimmeko kaikki vain TEHDÄ SEN, ja kertoa universumille: HALUAMME SEN NYT? Tehkäämme se. Sen odottamisessa ei ole mitään tolkkua. –Maria"

Meidän ei tarvitse vaatia viidennen ulottuvuuden ylösnousemusta, koska olemme jo olleet siinä muutaman vuoden, vuoden 2013 alusta saakka täysin. Enkä voisi olla enempää samaa mieltä siitä, että "massojen heräämisen odottaminen on hyödytöntä", tai minkään tai kenenkään muun. Lakkaa haaskaamasta arvokkaita ylösnousemuspäiviäsi. Lakkaa odottamasta ja tee se, minkä vain sinä voit tehdä henkilökohtaisessa ylösnousemus- ja/tai ruumiillistumisprosessissasi. Unohda kaikki muu ja etene siihen, missä haluat olla tällä hetkellä. Useimmille meistä se on täydellistä elämistä korkeasta sydämestä, jatkaen samalla ruumiillistumista enemmän, korkeampana ja suurempana kehoomme ja itseemme. Tämä on se kaava, joka saa meidät kaikki nopeammin uuteen Maahan kuin mikään muu – elin mitä enemmän Lähdettä SINÄ ruumiillistat. Älyllistämättä sitä, vaan tehden sen jatkuvasti korkeasta sydämestä.

Edelläkävijät yms., tämä ei ole ollut koskaan viestijuoksun kapulanvaihtoa. On ollut kyse tienraivaamisesta ensimmäisinä evoluutiomuuttoreittejä pitkin, viitoittaen energeettisesti tietä korkeampaan uuteen niille yksilöille, jotka ovat valmiita poistumaan vanhoista 3D-taajuuksista ja -todellisuuksista ja kehittymään värähtelyltään meidän perässämme. Emme koskaan lakkaa tekemästä, mitä teemme, ja odota ketään. Jatkamme työmme tekemistä, mikä on tulla uuden Maan ylösnousseeksi kollektiiviksi, ja olemme tietoisesti luoneet ja luomme uutta yhteensopivan taajuuden paikkaa, johon siirtyä. Teemme kaikkea tätä ja paljon muuta fyysisessä kehossamme. Koti ilmentyy ulkoisesti, mitä enemmän kukin meistä ruumiillistaa sisäisesti korkeampaa itseään/sieluaan/Lähdettään uudeksi itseksi fyysisessä kehossa. Olemme eläviä, fyysisiä alkemia-astioita, joiden kautta koko tämä ylösnousemusprosessi tapahtuu fyysisyydessä. Emme odota – elämme ja ruumiillisamme sen.

Hyvää tarkoittavat ihmiset – ja monet muut – ovat laittaneet nettiin paljon väärää, vääristynyttä ja/tai täysin ymmärtämätöntä informaatiota ylösnousemuksesta. Tietysti tämä on tehnyt koko prosessista vielä vaikeampaa useimmille ihmisille, koska aina on ollut kyse siitä, kehen ylösnousemuksesta kirjoittavaan, puhuvaan ja opettavaan sinä luotat netissä. Ketkä ovat syöttäneet sinulle informaatiota, jota haluat kuulla, jonka toivot olevan totta ja jonka uskot tapahtuvan? Ketkä ovat myyneet sinulle juuri sitä, mitä he tietävät sinun haluavan kuulla? Ketkä ovat myyneet jatkuvaa voimaantumattomuutta kertomalla, ettei sinun tarvitse tehdä mitään ylösnoustaksesi, kehittyäksesi? Ketkä myyvät sinulle sen, että he pystyvät poistamaan negatiivisia olentoja, kiinnikkeitä, energioita jne. fyysisestä ja eetterikehostasi? Ketkä ovat olleet ylösnousemusgurujasi ja/tai -fiksereitäsi? Miten paljon se on maksanut sinulle taloudellisesti? Miten paljon se on maksanut sinulle henkisesti?

Monet ihmiset ovat opettaneet ja monet lukijat ovat uskoneet ja odottaneet, että kaikki ne melkein 8 miljardia ihmistä jotka elävät maan päällä, hyppäävät suuren ilon, keveyden ja onnellisuuden kera yhdessä ja käsi kädessä samaan aikaan uuteen ylösnousseeseen Maahan. Sitä ei tapahdu niin, ihmiset – ei tällä kertaa, koska ihmiskunta ei ole läheskään tarpeeksi kehittynyt kyetäkseen siirtymään kaikki yhdessä samanaikaisesti.

Netissä on levitetty paljon väärää ylösnousemusinformaatiota siitä, miten kaikkien täytyy odottaa, että muut ihmiset pääsevät mukaan ylösnousemusohjelmaan. Tämä väärä uskomus on yksi monista, jotka oli suunniteltu kuluttamaan ylösnousemusaika loppuun – niiden suunnittelemana jotka eivät halua ihmisten kehittyvän nyt. Syötetään ihmisille loputtomasti valheita ylösnousemuksesta siinä toivossa, että heiltä menee se kokonaan ohi, koska heidät johdetaan tarkoituksella sivuraiteille, heitä huijataan ja heidän tietoisuutensa ohjataan tahallaan loputtomaan odottamiseen ja pois ylösnousemusprosessin elämisestä.

1) Vapaantahdonlaki on edelleen voimassa tässä kosmoksen kolkassa, joten vaikka universaali ylösnousemus tapahtuu elinaikanamme, tämä ei merkitse – eikä ole koskaan ollut taattu – että Maan kaikki 8 miljardia ihmistä kokevat ylösnousemusprosessin nykyelämässään ja -kehossaan. Mahdollisuus sen tapahtumiseen on ollut aina olemassa. Kuitenkaan kaikki inkarnoituneet ihmiset eivät halua kehittyä nyt eivätkä pysty tekemään sitä tänä aikana.

On edelleen hyvin monia ihmisiä, jotka haluavat jatkaa vanhoissa patriarkaalisissa energioissa, eikä kukaan – edes jumalainen Lähde – väännä heidän kättään ja pakota hyödyntämään ajankohtaisia energioita, jotka ajavat universaalia evoluutiota. Ylösnousemusprosessi tapahtuu jokaisen sellaisen ihmisen valinnasta, joka haluaa kehittyä, tulla vapaaksi, tietää enemmän, voimaantua, on valmis ottamaan lisää henkilökohtaista vastuuta jne. Yksilöt jotka haluavat enemmän, saavat enemmän. Yksilöillä jotka haluavat sen, mitä heillä on ollut, tulee vielä pahemmaksi, kunnes he kyllästyvät siihen ja valitsevat lopultakin kehittymisen. Uskotteko te, jotka luette tätä, rehellisesti, että teillä on aikaa odottaa ketään tuossa ryhmässä? Monilta heistä voisi viedä uuden suuren 225–250 miljoonan vuoden kierroksen, ennen kuin he ovat valmiita.

2) Yksilöitä jotka ovat päättäneet kehittyä, vaaditaan alkemisesti ja energeettisesti aktivoitumaan, muuttumaan, parantumaan ja kehittymään tällä hetkellä läsnä olevista energioista, jotta se onnistuu. Jokaista ihmistä vaaditaan elämään ja ruumiillistamaan uudet korkeammat energiat, koodit, DNA, uudelleenjohdotus, transformaatio ja paljon enemmän, jotta he ja heidän fyysinen kehonsa pystyy kestämään tuollaisen merkittävän energeettisen evoluutiohypyn vanhasta 3D-ulottuvuudesta, vanhan 4D-astraalitason läpi uuteen 5D-ulottuvuuteen ja yhteensopiviin energioihin ja integroimaan sen, mikä oli ollut erillään fyysisessä kehossa ja itsessä. Jumalainen Lähde antaa kaiken, mitä jokainen olento tarvitsee kehittyäkseen luonnollisesti ja orgaanisesti. Mutta jos luotat ihmiseen enemmän kuin Lähteen generoimaan evoluutioon ja haluat maksaa niille ihmisille, jotka oletettavasti tekevät ylösnousemustyön puolestasi, niin minulla on rämeikköä myytävänä sinulle!

Miksi edelleen sattuu niin paljon?

"Nouse ylös, kestä – älä luovu taistelusta

Useimmat ihmiset luulevat

Suuren Jumalan tulevan taivaalta

Vievän kaiken pois

Ja tekevän kaikkien olon hyväksi …" –Bob Marley, Get Up, Stand Up

Monien toinen yleinen väärinkäsitys liittyy siihen, miksei heitä lakkaa maagisesti sattumasta fyysisesti, koska he ruumiillistavat jatkuvasti enemmän korkeampaa itseään/sieluaan/Lähdettään. Meillä kaikilla on se ääneen sanomaton uskomus tai odotus, että mitä enemmän ruumiillistamme korkeampaa itseä, sitä vähemmän meillä on kipua – ja uupumusta.

Sori vaan, mutta se sattuu fyysisesti, kun korkeampi itse ruumiillistuu vähitellen enemmän ja enemmän fyysiseen kehoon! Saavutamme kohdan, jossa ei satu enää lainkaan, mutta siihen saakka sattuu. Ja ruumiillistumisprosessi on uskomattoman uuvuttava, koska fyysinen kehomme jatkuvasti laajenee, kehittyy, uusi DNA aktivoituu enemmän, uudet koodit pyörivät ja kehosta tulee energeettisesti ja fyysisesti täysin uusi ja merkittävän erilainen. Siis älä usko tekeväsi jotain taas väärin, koska on 2019 ja olet vielä uupuneempi ja sinulla on enemmän fyysistä kipua kuin 5, 10 tai 20 vuotta sitten.

Ikään kuin tämä ei vielä riittäisi … Lisätään siihen vielä, että olemme – monet meistä vuodesta 1999 saakka – vaihtaneet maailmaa ja aikajanaa joka kerta, kun olemme lähteneet fyysisestä kodistamme ja menneet vanhaan alemman taajuuden maailmaan tekemään jotain. Joka kerta kun olet lähtenyt korkeammalla värähtelevästä fyysisestä kodistasi ja mennyt kauppaan, vaihdattanut autosi öljyt, leikkauttanut hiuksesi, käynyt perheenjäsenen luona sairaalassa, käynyt hautausmaalla jne., olet lähtenyt korkeamman taajuuden maailmastasi ja todellisuudestasi ja sinun on tarvinnut olla taas vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jotka ovat edelleen paljon matalamman taajuuden todellisuudessa.

Olen tehnyt tätä toistuvaa todellisuuden vaihtamista vuodesta 1999, ja se on ollut hämmästyttävän tuskallista fyysisesti. Kun on muuttunut paljon, voi tuntua siltä, että musertuu tuosta vanhasta tiheydestä. Eniten kipua aiheuttava paikka minulle oli aina pankki. Joo, vanha matala rahatietoisuus ja kontrolli olivat pahinta. Heti astuttuani pankkiin minusta tuntui, että kehoni musertui tuosta vanhasta negatiivisuudesta ja tiheydestä, ja yritin parhaani mukaan olla pyörtymättä. Tänä päivänä ei ole fyysisesti tuskallista käydä pankissa. Nyt on tuskallista yrittää kommunikoida monien – ei kaikkien – tietämättömien ihmisten kanssa, jotka ovat tyytyväisesti alemmassa taajuudessa. He eivät ymmärrä minua, enkä minä ymmärrä heitä, ja pidämme kumpikin toisiamme "hulluina", ja on kurjaa yrittää teeskennellä kuuluvani sinne heidän kanssaan. Haluan oikeasti tämän menevän ohi nopeasti, koska en rehellisesti sanottuna pysty ymmärtämään tai samaistumaan suurimpaan osaan ihmisistä alemman taajuuden maatodellisuudessa tässä ruumiillistumisprosessini kohdassa.

Kyky tehdä tämä – unohda kaikki muu! – on erittäin uuvuttavaa ja verottavaa fyysiselle keholle, hermostolle ja psyykelle, koska vaihtaa tarkoituksella alempaan maailmaan ja takaisin. Täytyy olla täysin tietoinen siitä, että olemme eläneet ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessiamme samalla, kun olemme toistuvasti "hyppineet aikajanoilla" ja menneet korkeammalla värähtelevästä maailmasta matalammalla värähtelevään maailmaan. Toistuvasti! Ruumiillistumisen ja kaiken muun aikana myös maailmojen, todellisuuksien, aikajanojen ja taajuuksien vaihtaminen saa fyysiseen kehoon sattumaan helvetisti ja uupumaan vielä lisää. Oletko huomannut, että tarvitset pari tuntua tai pari päivää toipua käytyäsi alemman taajuuden maailmassa? Fyysisiä kipujasi aiheuttaa sekä korkeampi uusi että alempi vanha. "Siipivälisi" on erittäin suuri, mikä on yksi syy kipuun ja paineeseen, jota tunnet kehossasi.

Nuo uudet "supervoimat" ovat viimeisimpien ruumiillistumiskipujen, -paineiden ja käsittämättömän laajentumisen alla. Et aina vain tunnista niitä välittömästi kipujen, järkytysten, jatkuvien muutosten ja jatkuvasti laajentuvan perspektiivisi vuoksi. Mutta sinun on täytynyt huomata, että uudet "supervoimasi" – korkeammat kykysi – ovat lisääntyneet kaiken aikaa ja nyt on tullut hyvin helpoksi ja nopeaksi luoda tietoisesti.

Oletko huomannut …?

Onko sinulla kesäkuusta 2019 saakka ollut unia, joissa joku yrittää saada sinut puhdistamaan lisää vanhan alemman maailman ihmissaastaa? Tavallinen klassinen uni tästä on, että täytyy mennä yleiseen vessaan siivoamaan kaikkien muiden sinne jättämä saasta.

Oletko huomannut viime aikoina, että joku yrittää ohjata sinua unessa tai hereillä johonkin asiaan tai paikkaan, joka on vanhaa alempaa maailmaa? Mainitsen tämän, koska viime aikoina vanha negatiivisuus on parhaansa mukaan yrittänyt imeä takaisin itseensä, ennen maailmojen lopullista eroamista. "Hei, pieni tyttö, pieni poika, haluatko karkkia?" pimeä vieras ihminen tarjoaa. "Ei kiitos, en tarvitse, emme tarvitse." Sellaista on ollut viime aikoina tietyissä tilanteissa ja tiettyjen ihmisten kanssa. Ole vain tietoinen, mitä tapahtuu, ja jatka, mitä olet aina tehnyt tiennäyttäjänä. Se ei ole oikeastaan enää uhka tässä kohtaa, pelkästään epätoivoisen pimeystiimin portaali-ihmisten yksi sivuraidehuijaus. Näe hirviöt, mutta älä pysähdy auttamaan niitä. Se aika on kaukana takana.

Oletko huomannut viime aikoina – minä olen – että perspektiivisi kaikkeen ja kaikkiin on muuttunut melko dramaattisesti? Se saa kaiken näyttämään hyvin surrealistiselta, kummalliselta, ylimaalliselta ja nestemäiseltä. Jos olet kokenut tätä, se johtuu jatkuvasta ruumiillistumisprosessista ja siitä, miten se jatkuvasti muuttaa perspektiiviämme kaikesta.

Kun ruumiillistat lisää korkeampaa itseäsi fyysiseen kehoon, perspektiivisi muuttuu luonnostaan kaikesta. Sinä ja SINÄ yhdistytte fyysisessä kehossa, ja se saa jatkuvasti näkemyksesi kaikesta muuttumaan ja tuntumaan hyvin surrealistiselta, nestemäiseltä ja ohimenevältä.

Olen parhaani mukaan ollut tietoinen tästä ja muista jatkuvan ruumiillistumisprosessini aiheuttamista muutoksista pari viime vuotta. Olen huomannut, ettei se ole enää tärkeää, mikä oli ennen, ja muista asioista on tullut hyvin tärkeitä. Siinä on tolkkua, että kun ruumiillistamme enemmän suurempaa Itseämme fyysiseen kehoon ja itseen, se muuttaa meitä tavoilla, joita emme voineet ymmärtää ennen tämän prosessin alkamista. Tämän tietoisuuden pitäminen korkeassa sydämessä auttaa silloin, kun "todellisuudesta" tulee taas hyvin surrealistista.

Olemme merkittävässä siirtymävaiheessa monin tavoin, joten rullaa vain näennäisen kummallisuuden ja muutosten mukana, äläkä asetu mihinkään vielä, koska paljon lisää tätä on tulossa tästä eteenpäin. Olemme nyt 2019–2020 ruumiillistumisprosessin viimeisessä vaiheessa, minkä vuoksi sinun täytyy odottaa odottamatonta, pysyä virtaavana ja joustavana mielessä, sydämessä ja kehossa ja olla odottamatta, että olet päässyt Kotiin, ennen kuin tiedät olevasi Koti, joka on ruumiillistunut fyysiseen kehoosi. Olemme lähempänä sitä kuin koskaan, mutta luullakseni tästä viime vaiheesta pitäisi tulla todella mielenkiintoinen jokseenkin joka tavalla, jonka sinä ja minä pystymme ymmärtämään tänä päivänä!

Paljon lisää sanottavaa kaikesta tästä, ja toivon meidän tekevän sen kommenteissa. Pidä sydän-mielessä se tosiasia, että tiistain 16.7. kuunpimennys joka tapahtuu Kauriin 24 asteessa, on yhtymässä Saturnuksen (17) ja Pluton (22) yhtymään, joka vaikuttaa koko vuoden. Tämä on vielä yksi syy, miksi sinulla on saattanut viime aikoina olla vielä enemmän särkyä, sairautta, huimausta, pahoinvointia ja yleistä epämiellyttävyyttä. Tiedän – aivan liikaa ylösnousemusajan hauskuutta!

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

14.7.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Hemmetin hyvä elämä Olette unelmaepävarmuudessa »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net