16.09.2018

Asiat näyttävät kaoottisilta

Kun katsotte ympärille nyt-hetkessänne, asiat näyttävät kaoottisilta. Ne eivät voisi tulla paljon pahemmiksi. No, kyllä, se mitä katselette, voi tulla kaoottisemmaksi ja pian tulee. Muistakaa, mitä olemme sanoneet monta kertaa: ette voi rakentaa uutta taloa, ennen kuin hävitätte vanhan. Siinä tapauksessa mitä teillä on ollut tähän mennessä, remontointi ei toimisi. Puurunko on mädäntynyt aivan liian laajalta alueelta. Se ei ole teistä kaunis, mutta teidän täytyy nähdä se, jotta ette koskaan enää salli sen tapahtua.

Monia muita asioita pitäisi muuttaa samaan aikaan. Näemme, että syydetään aivan liian paljon vihamielisyyttä ja ilkeyttä. Toisten nimitteleminen ja uhkaileminen vammoilla ei ole ainoastaan tuottamatonta – se viivyttää kovasti sitä, minkä täytyy tapahtua kollektiiville sekä yksilöille.

Miljoonat yrittävät nostaa värähtelyään tällä hetkellä. Tämä on upea tapahtuma. Lisää tulee mukaan joka päivä. Kuitenkin monet sallivat edelleen negatiivisuuden olla osa päivittäistä inputiaan – ja outputiaan. Tämä on sama, kuin yrittäisi päästä jonnekin ottamalla askeleen taaksepäin aina otettuaan askeleen eteenpäin. Kuten olemme opettaneet muualla, ette voi olla valossa samalla, kun pidätte toista pimeydessä. Ette voi olla rakastava ja edelleen hautoa vihaa.

Otetaanpa nyt positiivisempi taktiikka. Tulevan valon ja sen uuden ympäristön johon planeettanne on menossa, taajuus ja vaikutus lisääntyvät jatkuvasti. Ne jotka hyväksyvät sen, mitä on käytettävissä, huomaavat laajan kirjon henkilökohtaisia muutoksia. Jotkut näkevät, mitä eivät ole koskaan ennen nähneet. Jotkut käyvät läpi suuria muutoksia henkilökohtaisissa olosuhteissaan. Jotkut löytävät hitaasti kykyjä, joista he eivät koskaan edes uneksineet. Jos kuitenkin haluatte nähdä tämän, löydätte sen vain henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa – sitä ei ole uutisissa. Medianne ei anna hetkenkään huomiota jonkun sisäiselle kehitykselle.

Jos yksilö tekisi tuosta henkilökohtaisesta kehityksestä oman fokuksensa, hänen koko näkemyksensä maailmasta muuttuisi melkein välittömästi. "Miten niin?" kysytte. Ensinnäkin on aika. On aika, koska ihmiskunta on sanonut niin. Toiseksi nyt kun sielunne ovat kollektiivisesti pyytäneet sitä ja hyväksyneet sen, valtava määrä muita on valmiina ja odottaa kiireisenä auttaakseen ponnisteluissanne.

"Miten tiedämme sen? Ja miten tiedämme, että voimme muuttua? Asiat ovat aina olleet tällä tavalla. Tätä todellisuus on."

Saammeko lempeästi huomauttaa, että teillä ei ole melkein mitään käsitystä siitä, mitä todellisuus on? Vielä lempeämmin, ymmärtäkää, ettei teitä vaadita tietämään. Vaaditaan vain, että alatte hyväksyä muutosmahdollisuuden.

Heittäkää pois se selittämätön sepite rakastavasta Jumalasta, joka voi olla niin vihainen teille, että hän sivaltaa teitä ja sitten polttaa teitä ikuisesti. Ymmärtäkää, että Luojanne on sellainen, joka on tehnyt teidät kaikesta olevaisesta, ja siksi olette oleellinen osa häntä. Jumalalla voi olla vain rakkautta sellaista kohtaan, joka on heijastus Jumalasta, myös teidän ymmärryksellänne.

Heijastuksena Luojastanne olette luoja. Saattaisitte havaita hyvin valaisevaksi, jos aloittaisitte jokaisen päivän aikomuksella luoda siitä paras, mihin kykenette. Seitsemän miljardia ihmistä tekemässä sen rakentaisi uuden maailman nopeasti. Yksi ihminen tekemässä sen rakentaisi uuden maailman itselleen yhtä lyhyessä ajassa. Ettekä näe sitä vielä kovin selkeästi, että tuon ihmisen maailma vaikuttaa kaikkiin muihin. Te VOITTE muuttaa maailmanne.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

12.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Toukokuu 2018 fiilisraportti Aktivointeja »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net