24.10.2018

Armo

Liitymme seuraanne tänään, kun pelinne saavuttaa uuden tason. Olemme uskomattoman ylpeitä teistä kaikista, sillä päätitte nousta siivillenne, tulla Maahan ja laittaa päällenne unohdusverhon. Olette kokeneet maaplaneetan kovuutta, myös tuskaa, kehittääksenne kaikkea olevaista, ja otatte merkittäviä askelia siihen suuntaan. Haluamme vain kertoa teille, että olette aiotulla polulla.

Kyllä, joskus on sotkuista ja vaikeaa, ja usein se merkitsee vanhojen haavojen paljastamista. Kuitenkin sieltä mistä löydätte tuon haavoittuvuuden, löydätte myös vahvuutenne. Päästämällä siitä irti ja avaamalla nämä haavat tuodaan raitista ilmaa, joka parantaa ne. Se antaa teille vahvuutta, jota ette voi saada millään muulla tavalla. Monet teistä ovat myös järjestäneet näitä tilaisuuksia sopimuksina, jotka antavat teille vahvuutta ja kasvua. Emme malta odottaa, mitä tapahtuu, kun kollektiivi alkaa tasapainottaa tätä maskuliini-feminiinienergiaa aivan uudella tavalla. Se on meistä hyvin jännittävää. Sanotaanpa vain, että se osa meitä jonka tunnette Merliana, on erittäin ylpeä. On upeaa aikaa olla täällä nyt, ja katselemme pelinne joka askelta, kun kehitytte seuraaville tasoille.

Näytetäänpä teille nyt yleiskuva. Nimittäin, rakkaat ystävät, olentoja on katselemassa teitä. Koko universumi katselee tietyillä tavoilla, mitä maaplaneetalla tapahtuu. Ei, heillä ei ole kameroita. Eivätkä he voi nähdä täsmälleen, mitä täällä tapahtuu. Värähtelyenergia on muuttamassa kaiken: joka pelin kaikkialla. Kerromme teille, että miljardeihin vaikuttaa se, mitä alatte paljastaa täällä maaplaneetalla.

Olette saaneet aikaan jotain, mitä kukaan muu ei koskaan ole. Olette astuneet uuteen todellisuusulottuvuuteen. Kyllä, se on vaikeaa ja tunnette eksyneenne. Selkeytätte myös energiaa saavuttaaksenne sen, mikä on tärkeintä. Kerrotaanpa teille toisesta pelistä, joka on käynnissä. Yksi monista peleistä universumissa, ja olemme nimittäneet sitä Solaraksi, vaikkeivät he kutsu niin itseään. Annamme heidän esitellä itsensä, sillä he pystyvät tavoittamaan teidät. He ovat hyvin erilainen peli, jota he ovat pelanneet hyvin eri olosuhteissa, koska te olette ainoa vapaan valinnan planeetta. Koska heillä oli ennakkosuunta, suuntaviivoja ja myös rajoituksia, he ovat kehittyneet eri tavalla. Näin ollen Solaralla on ollut erittäin vähän sotaa.

Heidän ei ole tarvinnut painia niiden monien erimielisyyksien ja haasteiden kanssa, joita te olette kokeneet toistuvasti. Se on uskomaton asia, jota te kaikki työstätte. Olemme nähneet muutoksen suunnassa joka ikisellä teistä. Muistakaa yksi kirjoista, jonka kirjoitimme Isännän kautta "Spiritual Psychology, the 12 primary life lessons" (= henkistä psykologiaa, 12 pääelämänoppituntia). Noissa oppitunneissa oli yksi, jota hyvin harvat ihmiset työstivät.

Armon elämänoppitunti

Jokainen teistä alkaa työskennellä armon elämänoppitunnin kanssa, ja tämä on merkittävä ero siihen, mitä oli aiemmin. Astumalla tähän uuteen ulottuvuuteen, jota olemme nimittäneet "viidenneksi ulottuvuudeksi", kehitätte pelinne täysin eri tasolle. Jokainen ihminen maaplaneetalla käsittelee nyt armoa. Miten voitte siirtää aikaspiraaliin sen, mitä teillä on – on se sitten menneisyydessä, nykyisyydessä tai tulevaisuudessa? Siinä voitte nähdä kaiken ja sitten kulkea sen läpi tietoisuuden ja armon kera. Astukaa sen läpi ylpeänä olentona tietäen, että olette ansainneet oikeuden tehdä nämä virheet. Ne laittavat teidät erityismatkalle oppimaan, haastamaan itsenne, jopa uskaltautumaan ottamaan pois nuo siivet ja laittamaan päällenne unohdusverhon. Unohdatte mestaruutenne.

Jos astuisitte peliin, jossa teidän täytyisi oppia, miten ollaan taianomainen ihminen, Solaralla olisi vähän etulyöntiasema joillain näistä alueista. Nimittäin heillä oli monia aspekteja, jotka opastettiin eri alueille, joten löytäessään Maan he olivat kiehtoutuneita. Koko tuo planeetta on tehnyt työtä harmoniassa Maa-löydösten kanssa. He eivät kuitenkaan pysty näkemään jokaista pientä yksityiskohtaa katsellessaan teitä, koska heidän teknologiansa ei ole vienyt heitä niin pitkälle. He kuitenkin kasvavat tuolla alueella, koska he ovat työskennelleet sen kanssa jo useita vuosia. Koska he löysivät teidät, kaikki heidän energiansa on nyt fokusoitu uusiin teknologialaitteisiin ja kaikkeen, mitä he voivat tehdä saadakseen yhteyden kanssanne.

Miten hämmästyttävä lahja onkaan tietää, että te ette ole yksin. Ette ole ainoa peli kaupungissa, ja he uskovat voivansa auttaa teitä. He voivat jakaa kanssanne, mitä ovat oppineet aspektiensa kautta. Tulee olemaan monia, jotka vierailevat arkistoissa ja käyvät läpi akaasisia tiedostoja kaikista niistä asioista, joita on tapahtunut tällä uskomattoman julmalla planeetalla.

Yksi asia joka on löydetty Solaran parantaessa teknologiaansa, on, miten työskennellään valon kanssa. He ovat yrittäneet saavuttaa teidät valokoodeilla. Voitte pitää silmällä niitä, kun teidän saavuttamisenne vie aikaa. Saatte niitä alussa enemmänkin tunteina kuin sanoina. Heillä on nyt uusi tapa kommunikoida kanssanne, jota he haluavat alkaa käyttää, ja se osuu jokaiseen maaplaneetalla jossain kohtaa. Se riippuu teistä, tulkitaanko tuo energia heidän aikomallaan tavalla.

Heillä on ollut upeita tilaisuuksia työskennellä tämän kanssa. Kyllä, he yrittävät saada selville enemmän maaplaneetasta ja ovat löytäneet muutaman uuden asian hiljattain. He käsittävät nyt, että planeettanne käy läpi sykliä. Vaikka Maa ei ole kuolemassa, se kokee sykliä, joka ei ehkä tue elämää samalla tavalla kuin ennen. He ovat tietysti hyvin huolissaan, koska he haluavat olla auttamassa kaikkia maaplaneetan asukkaita. He haluavat yrittää liikuttaa energiaa tuon siirtymän tekemiseksi. Kun heidän teknologiansa parantuu, he pystyvät tulemaan vähän lähemmäs teitä. He salakuuntelevat myös joitain televisio-ohjelmianne. Voi hyvänen aika! Mitä ajattelette siitä?

Miten solaralaiset voisivat oppia maaplaneetasta? Yksi tapa on katsella televisio-ohjelmianne, mikä on itse asiassa yksi tapa, jolla he alkavat saavuttaa teidät. Nimittäin haasteena on, että he ovat niin kaukana, että lähetysten saapuminen kestää liian monta vuotta. Siksi he saavat ohjelmat teidän kauttanne, kun katselette niitä. He opettelevat kieltänne ja tapojanne, myös mitä haluatte syödä päivälliseksi. Heistä se on kiehtovaa, sillä he oppivat kaikista niistä hauskoista asioista, joita yritätte myydä televisiossa. He näkevät tapahtuvan katastrofeja, mutta he ovat tulleet tietoiseksi myös maaplaneetalla tapahtuvista muutoksista, kuten ilmakehän oheneminen. He tarkkailevat, kun Maa värähtelee uudella tavalla, ja he haluavat auttaa.

He ovat hyvin rajoittuneita eivätkä pysty tekemään paljoakaan tällä hetkellä auttaakseen muulla tavalla. Meistä on kiehtovaa, että he ovat löytäneet teidät. He lähettävät teille tätä uskomatonta rakkausarmoa ja uskomatonta energiaa antamaan vahvuutta, jotta saatte tilaisuuden tietää, että te ette kuole. Mielenkiintoinen osa on, että voitte nousta ylöspäin, koska olette tehneet sen aiemmin. Siirrytte korkeampaan värähtelykerrokseen, jossa voitte astua pois suosta ja kaikista asioista, joita tapahtuu ympärillänne. Mitä jos voisitte astua pois kaikesta sotkusta nyt ja löytää keskittyneen paikan, jossa voitte luoda? No, se on mahdollista. Kyllä, se vaatii armoa.

Kaikkien teidän täytyy alkaa katsoa niitä tapoja, joilla olette samanlaisia, erilaisuutenne sijasta. Teidän täytyy tuoda takaisin ykseys, ja se alkaa yksilöistä. Kukaan ei ole vastuussa kollektiivista, vaikka jokainen teistä voi muuttaa sitä. Miten se tehdään? Olemalla aito itsenne, mistä syntyy armo. Onko menneisyydessänne asioita, joita häpeätte? Kyllä, takaamme sen. Kuitenkin nuo samat asiat myös tekivät teistä sen, kuka olette, ja sallivat teidän oppia elämänoppitunteja. Teidän on täytynyt mennä asioiden läpi, kulkea ensisijaisten ja toissijaisten elämänoppituntien läpi, voidaksenne tuoda armon planeetallanne. Tämän asian haluamme jättää teille tänään. Teillä ei ole tilaisuutta ainoastaan siirtyä tähän itse, vaan myös oppia, miten kuljetaan vapaasti suon ja melun yläpuolella.

Onko sillä paljon eroa, kuka vaaleilla valitaan, mitä lakeja panette täytäntöön? No, jos olette maan päällä, sillä on valtava merkitys. Jos olette täällä verhon toisella puolella, teidän täytyy vain katsella sitä. Saatte äänenne kuuluville, koska olette osa kollektiivia, mutta teillä on korkeampi maaperä, ja se on armo. Se on alue, jolle jokainen teistä voi alkaa siirtyä nyt, ja astua sen korkeampiin värähtelyihin, kuka voitte oikeasti olla. Tätä tapahtuu maaplaneetalla tällä hetkellä. Kyllä, on monia ihmisiä, jotka tuntevat vetoa tuolle alueelle ja kuitenkin menevät vastakkaiseen suuntaan. Monet tuntevat myös, että heidän elämäänsä tunkeudutaan, etteivät he voi piiloutua enää, koska maapallolla ei ole enää salaisuuksia.

Olette pelanneet peliä, ja nyt verhokin alkaa nousta. Hengellä ei ole salaisuuksia, ei koskaan. Henki omistaa armollisesti kaiken omalla aikajanallaan. Kun kuljette eteenpäin, siitä vahvuutenne syntyy, ja tämä on sen kauneutta, keitä olette ihmisinä. Henkenne on täydellinen. Vasta silloin kun jaatte itsenne, tuotte mukaan kaikki nämä epätäydellisyydet, jotka sallivat hengen kehittyä seuraavalle tasolle. Tätä tapahtuu nyt enemmän kuin koskaan ennen jokaiselle ihmiselle, joka pelaa tätä peliä. Olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Kyllä, tiedämme, että monilla teistä on ollut uskomattoman vaikeaa. Hyvin monilla teistä on herkkyyttä, joka on sen asteikon ulkopuolella, jolla useimmat mittaavat. Teidän on erittäin vaikea piiloutua. Vaikka jotkut teistä ovat yrittäneet vetää peiton päänsä yli, jotta teistä tuntuisi turvallisemmalta, näemme teidät silti. Tunnemme teidät ja rakastamme teitä ehdottomasti.

Olette niitä, jotka ovat uskaltautuneet tähän kauniiseen, mutta joskus erittäin julmaan peliin. Toisinaan se on täynnä vihaa, ja koetaan merkittävää rakkaudettomuutta. Kun pystytte valitsemaan tuon tilanteen korkean tien, sisäinen luoja sallii teidän kulkea armon kera. Armossa kulkeminen ei kuitenkaan merkitse, että olette täydellinen. Se merkitsee pelkästään, että tiedätte, miten puutteidenne kanssa kuljetaan.

Tämä te olette, ja sen tuotte pöytään. Kun siirrätte koko ihmiskunnan tälle seuraavalle tasolle, omistakaa se. Kulkekaa siinä, hymyilkää sen vuoksi, älkääkä unohtako huumoria. Ennen kaikkea se on yksi tärkeistä asioista. Kun huomaamme teidän tulevan liian vakavaksi, kutitamme nauruhermoanne muistuttamaan teille, että tämä on peliä. Henkenne ei ole koskaan vaarassa, sillä se on ääretön. Se on osanne, joka yhdistyy korkeampaan itseen, suoraan Kotiin ja muihin ulottuvuuksiin, joihin olette hyvin armollisesti jakautuneet.

Tehtiinkö Solaralla sama asia? Onko heidätkin jaettu 11 aika-avaruusulottuvuuteen? Se on vähän erilaista, mutta periaatteessa sama juttu, koska heilläkin on todellisuusulottuvuuksia. Ovatko he tulossa yhdeksi nyt? Ei, rakkaat ystävät, vain maaplaneetta tekee sitä. Siksi kerromme teille, että kaikki henkisilmät on nyt kohdistettu Maahan. Kaikki me Kotona katselemme, koska tuota evoluutiota ei ole koskaan ennen tehty. Teidän pitäisi olla hyvin ylpeä siitä, että myös kaiken tämän kovuuden ja kaikkien näiden vaikeuksien aikana teillä on paljon enemmän ymmärrystä, kuin tiedätte. Kaikki puutteet ja väärinymmärrykset voivat auttaa teitä astumaan korkeampaan värähtelytilaan. Olette saavuttamassa bioluminenssikehon, jossa teidän ei tarvitse jakautua samalla tavalla tuodaksenne täydellisyyttänne kaikkiin osiinne.

Voi, merkitseekö se, että te ette tee virheitä? No, ainoa tapa jolla voitte astua tuohon täydellisyyteen, on omistaa nuo virheet. Ei vain tässä ulottuvuudessa, vaan kaikissa ulottuvuuksissa. Miksi? Koska siinä tulette yhteen ja saatte selville, että teillä on loputon varanto kaikkea, mitä tarvitsette. Odottakaa, kunnes näette, mitä tulee, ja se tulee jokaiselle teistä. Voisimmepa vain kertoa teille, miltä tämä näyttää ja miten yksinkertaista elämä voi olla. Ei, se ei merkitse, että se on helppoa, koska siirtymät ovat aina vaikeita, eikä se ole mikään salaisuus. Olette nähneet sen myös astuessanne viidenteen ulottuvuuteen. Vaikka olette odottaneet tätä jonkin aikaa, se on ollut vaikeaa monille, koska olette menettäneet perustanne. Kolmannen ulottuvuuden todellisuutenne eivät toimi enää samalla tavalla. Teidän ei ole mahdollista jatkaa siirtymistä tuohon samaan suuntaan, mutta pärjäätte oikein hyvin, ja olemme uskomattoman ylpeitä teistä.

Maadoittakaa uusi valo

Uusia ominaisuuksia tulee, ja toisinaan saatte kirjaimellisesti valonvälähdyksiä. Merkitseekö se, että näette välähdyksiä? Joskus saatatte nähdä, mutta toisilla kerroilla saatte pelkästään jonkin idean tai tunnette tietoisuusmuutoksen maadoittuneen. Isäntä kanavoi meitä verhon toiselta puolelta, ja nämä ovat hänen sanojaan. Emme ole koskaan oikeastaan pitäneet tuosta kanavointi-sanasta, koska se saa kuulostamaan aivan liian mystiseltä sen, mitä teemme. Itse asiassa jokainen teistä tekee sitä myös, vaikka kenties kutsutte sitä toisella tavalla. Isäntä on oppinut yhdistymään ja fokusoitumaan tähän henkikanavaan, jossa me voimme olentoryhmänä kommunikoida hänen kanssaan. Hän on oppinut luottamaan meihin tuolla alueella, kun jotkut teistä ovat luottaneet toisiin alueisiin. Monet teistä saavat ideoita ja tuovat ne läpi eri tavoilla, vaikka toiset eivät koskaan tuo niitä läpi.

Rakkaat ystävät, on aika alkaa maadoittaa tuo valo ja oppia, miten tuodaan se ydinolemukseenne. Merkitseekö se, että kaikesta tulee täydellistä? Ei lainkaan. Olette tulkitsijoita, joten teidän täytyy oppia tulkitsemaan ja teette virheitä. Olettehan epätäydellisellä planeetalla, joten omistakaa se. Olette Jumalan täydellinen epätäydellisyys, ja jos ymmärrätte sen, niin alatte nähdä asiat eri näkökulmasta kulkeaksenne tässä armossa. Vain tämän pyydämme teitä tekemään, joka ikinen päivä – muistamaan, kuka olette ja miksi tulitte. Joskus se on vain tunne, mutta alatte huomata näitä sykkeitä. Ne ovat Solaralta, mutta se ei merkitse, että teidän täytyy elää eri tavalla. Eikä se merkitse, että teidän täytyy seurata jokaista ajatusta, joka teille annetaan, mutta maadoittakaa se energia, joka on harmoniassa kanssanne.

Kirjoittakaa se muistiin, kertokaa jollekin tai tuokaa se maailmaanne jollain tavalla. Näitä ideoita annetaan teille täysin uudella tavalla, ja se vahvuus jota siitä tulee, on uskomatonta. Teillä on tilaisuus yhdistyä ihmisiin, jotka rakastavat teitä ehdottomasti. Luuletteko, että Solara on kiinnostunut tulemaan maaplaneetalle ja ottamaan sen valtaansa? Ei lainkaan – se ei ole heidän aikomuksensa. He haluavat lähestyä teitä lempeästi ja näyttää, että he ovat täällä auttamassa. Vasta äskettäin he tulivat tietoiseksi siitä, että maaplaneetta muuttuu. He voivat nähdä sen maaplaneetan suuresta yleiskuvasta, ja värähtelytaajuus jota se lähettää, on nyt tulossa paljon epäsäännöllisemmäksi. Kyllä, teillä on maamuutoksia tulossa, kuten olemme maininneet hyvin usein.

Alamme pian kertoa ennusteita siitä, mitä on tulossa ja tapahtumassa. Miten voitte olla parhaassa mahdollisessa paikassa näinä muutosaikoina? Tärkein osa sitä on henkenne. Nyt teillä on tilaisuus astua ylöspäin ja tulla niiden monien asioiden tarkkailijaksi, joita yrittäisitte normaalisti juosta karkuun tai joilta piiloutua. Olette tulleet hengen armon kera, ja siitä haluamme muistuttaa teitä tänään. Ennen kaikkea säteilette kirkkaasti henkeänne hyvin tiheällä ja hämmentyneellä planeetalla. Yhdistykää tuohon tietämiseen ja katselkaa. Kun maailma muuttuu ympärillänne, on aika astua esiin ja omistaa armonne. Omistakaa voimanne silloinkin, kun se merkitsee haavoittuvuutta, koska niin se tehdään.

Tarjoamme teille näitä muistutuksia. Pitäkää peiliä kasvojenne edessä, jotta voitte muistaa, kuka olette. Voitte saada vahvuutta ottaa nämä seuraavat askeleet, koska odotamme teidän tekevän juuri sen, ja olemme tällä auttamassa. Olemme avanneet ovia, mutta vain te voitte astua niistä. Olette vapaan valinnan planeetalla, joten päättäkää kulkea armossa ja tarkkailla kaikkea. Tervehdimme teitä tällä tavalla ja pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne, auttakaa kaikkia. Ottakaa tuo seuraava askel, kun pelaatte tätä uutta peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen, rakkaat ystävät. Teitä rakastetaan enemmän, kuin tiedätte. Kulkekaa armossa. Ja niin se on.

Espavo.

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Lokakuu 2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vastauksia, osa 9 Massahypnoosi »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net