24.12.2014

Annatko lahjoja kaikille muille paitsi itsellesi?

Tämä joulunaika voi olla vaikea teille. Ei siksi, että te ette ole täynnä rakkautta, vaan koska yhteiskunta sanelee, miltä teistä pitäisi tuntua ja mitä teidän pitäisi tehdä.

Tämä on luultavasti viimeinen joulunaika, jolloin "3D-pitäisi" tunkeutuu olemukseenne tässä laajuudessa.

Jotkut teistä ovat siirtyneet yli niistä odotuksista ja rituaaleista, jotka luotiin 3D-maailmassanne. Toiset teistä jatkavat kamppailua "pitäisi-jatkumolla" näin: "Haluaisin voida jakaa tämän rakkausajan jonkun kanssa" tai "Miksi esitän rooleja, joihin en usko?"

Ei ole hyvä tai huono asia ilmaista rakkauttanne tänä aikana – jos teistä oikeasti tuntuu siltä. Mutta tunteiden luominen vain siksi, että teidän pitäisi tehdä se, on hämmentävää monille. Olette siirtyneet yli useimmista 3D-pitäisi-asioistanne ja -uskomuksistanne ja kuitenkin tämä joulu työntää teitä vanhaan elämään.

Tämä on toisiaan upeaa aikaa, sillä rakkautta ilmaistaan ja jaetaan monin tavoin. Mutta tämä aika kestää vain muutaman päivän. Yhteiskunnan viesti on, että teidän pitäisi painaa rakkaus-nappulaa tänä aikana ja olla vähemmän huolissaan tai kiinnostunut rakkaudesta muuna aikana.

Kenties tämä on kova arvio joistakin, sillä rakastatte joulunajan leipomista, shoppailua, kuusen koristelua, kynttilöiden sytyttämistä ja rakkaudellisia tapaamisia.

Rakkaus ei kuitenkaan vallitse toisilla tällä kertaa. Tunnette velvollisuutta leipoa, kokata, koristella, ostaa, kerääntyä perheen ja ystävien kanssa, säilyttää 3D-elämänne sekä sopeutua myös universaaleihin muutoksiin. Se on liikaa. Olette ylikuormittunut ettekä jaksa odottaa, että joulu menee ohi. Ette jaa rakkauskokemusta – jaatte ainoastaan 3D-työkokemuksen. Teidän pitäisi tehdä tätä, tuntea tuota ja muistaa kaikki muut, paitsi itsenne.

On aika antaa lahja myös itsellenne.

Kenties se ei ole mahdollista tänä vuonna, sillä olette jo sitoutuneet yli energiatasonne. Tämä on viimeinen vuosi, kun teette näin, sillä muutaman seuraavan kuukauden muutokset vetävät teitä edemmäs 3D-ajatuksista ja –velvollisuuksista.

Olette äskettäin toivottaneet olemukseenne tervetulleeksi uusia osia, jotka haluavat kokea 3D-maailmanne. Tämän tekemällä muu osanne pystyy paremmin leikkimään uusien taajuuksien, aikamatkailun ja ulottuvuushyppelyn kanssa.

Mutta nyt tänä vuonna uudet 3D-osanne ovat hämmentyneitä ja kauhuissaan. Ne eivät ole varmoja, miten niiden pitäisi toimia – tämän joulunajan osatekijät eivät näytä harmonisilta. Miksi teidän odotetaan antavan rahaa toisille tänä aikana ja laiminlyödä heidät muun ajan vuodesta? Annatteko lahjoja, energiaa, aikaa ja rahaa, koska teidän pitäisi vai koska tunnette iloa sen tekemisestä?

Uusia 3D-osianne kylvetetään rakkaudessa. Niinpä tämä sattumanvarainen joulunaika ei vaikuta järkeenkäyvältä niistä.

Ja kun muuta osaa uudesta "sinusta" kutsutaan takaisin 3D-olemukseen selittämään ja valmentamaan, olette turhautunut ja vähän vihainen. Nettovaikutus ei ole välttämättä ilo, vaan "pitäisi" ja "täytyy".

Tämä ei päde kaikkiin, sillä monet teistä ovat tosiaan vähentäneet joulujuhllisuuksiaan. Toisten teistä on tarkoitus tällä kertaa jakaa rakkautta.

Mutta sen uskominen, että rakastavana sieluna teidän täytyy antaa ja antaa, on palaamista siihen 3D-ajatteluun, missä antaminen on jumalaista ja vastaanottaminen itsekästä.

Uusi sinä haluaa jakaa rakkautta, myös uudet 3D-osanne.

Vaikka joillakin se on aina ollut oma joulukokemus, monet huomaavat olevansa niin uupuneita, rahansa kuluttaneita tai vihaisia, ettei se ole rakkausaikaa, vaan "pitäisi"-aikaa. Anna, anna, anna.

Muutamat ovat kuitenkin tarttuneet koko antamisen ja vastaanottamisen jatkumoon.

Mutta toisaalta, tämä on luultavimmin viimeinen vuotenne, jolloin korostetaan antamista ja sivuutetaan vastaanottaminen. Vaatikaa itsenne ja oma arvonne. Ja niin tapahtuu enemmän ja enemmän joka päivä.

Tämä joulunaika on ns. huippui, niiden 3D-pitäisi-asioiden loppu jotka olette hyväksyneet hyvin pitkään. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

21.12.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net