19.08.2018

Anna mennä!

Monet teistä kyseenalaistavat sen muutama päivä sitten antamamme vakuutuksen paikkansapitävyyden, että teidän täytyy pelkästään kävellä tuon oven läpi, kun olette valmis, ja sitten olette ilossa. Näin on, sillä elämänne ei ole vielä ilmentynyt säkenöivässä ilossa. Tosiasiassa elämänne saattaa tuntua hankalalta, jopa tuskalliselta.

Päästäkää irti.

Jos teistä tuntuu kuvatulta, roikutte kynsillä 3D-mukavuuksissanne tai -tietämisessänne – peläten päästää irti ja kuitenkin kykenemättä kiipeämään takaisin 3D:hen. Olette olemisen tyhjiössä. Antakaa mennä. Ette vahingoita itseänne. Ette epäonnistu. Päästäkää irti.

Monet teistä julistavat, että olette päästänyt irti. Saanemme olla eri mieltä. Jos tunnette pelkoa, vihaa tai mitään muuta tunnetta, kuin iloista odotusta, jatkatte 3D-ponnistelujanne. Protestoitte tuota viime toteamusta muistuttamalla meille, että pelko, tuska ja viha pysyvät osana palettianne. Totta, mutta tämä ei ole aikaa tutkia noita tekijöitä. 3D:ssä teille oli melkein epämiellyttävää säkenöivä ilo. Vaikka olisitte tunteneet iloa, kenties jopa autuutta, ensisijainen 3D-tunteenne oli pelko. Olette siirtyneet ensisijaisesta pelosta minimaaliseen pelkoon. Pelkonne on nyt sellaista, kuin ilo oli ennen.

Olemme kokeilleet lukuisia tekniikkoja nopeuttaaksemme ilotunteitanne – ulottuen iloisten rakkausenergioiden lähettämisestä, aidosta olemuksestanne muistuttamiseen. Se kaikki on kannustanut teidät MELKEIN päästämään irti 3D-olemuksestanne.

Päästäkää irti, sillä kuten totesimme vain muutama päivä sitten, miljoonat heräävät. On aika aloittaa oma roolinne, jotta niillä jotka heräävät, on jotain tai joku opastamassa. Kenties uskotte, että te teitte siirtymänne minimaalisella avustuksella ja ne jotka seuraavat, voivat tehdä saman. Ahaa. Siitä kohtaa olemme eri mieltä. Te olette olympiatähtiä, jotka paljastivat kätketyn agendansa, kun aloititte siirtymänne. Sama ei päde välttämättä niihin, jotka seuraavat. Vaikka jotkut ovatkin toisen tason olympiamestareita, valtaosa on aloittelijoita ilman aiempaa valmistautumista tai tietoa.

He tietävät, että heistä tuntuu erilaiselta. He tietävät, että he haluavat kokea rakkautta ja iloa, koska he ovat kyllästyneet pelkoon, mutta heillä ei välttämättä ole pakottavaa tarvetta tai he eivät ole virittyneitä, mikä päti teihin.

Niin se on, että he ihmettelevät erämaassa ja odottavat jonkun tarttuvan uusiin tarpeisiinsa tietämättä, miten se tehdään itse. Teidän roolinne on johtaa heidät valoon. Ei käskemällä tai vaatimalla, vaan pelkästään olemalla tuo valo.

Sitten kun päästätte täysin irti ja putoatte iloon, loisteenne ja säteilynne kannustaa muita tekemään saman. Tämä kannustus on hyvin erilaista kuin joillakin 3D-myyntihenkilöillänne. Siinä ei ole kyse myymisestä, vaan esittelemisestä. Samalla tavalla kuin joku, joka kulkee näyteikkunan ohi ja oivaltaa, että hän haluaa sen, mitä ikkunassa esitellään. Roolinne ei ole myynti, vaan ilossa ja rakkaudessa oleminen. Tietysti sellainen vaikuttaa vaikealta tai kenties jopa epämukavalta nyt, sillä jatkatte kynsillänne kiinnipitämistä entisestä. On aika antaa mennä ja esitellä aito olemuksenne.

Miten moni ystävä, sukulainen tai tuttu, jotka tunnette, ilmaisee tällä hetkellä aitoa iloaan ilman pelkoa tai vihaa? Niin se on, että te ette ole yksin pitäessänne kiinni tuosta 3D-kielekkeestä niin kauan, kuin voitte. Mutta te ja tähtimatkakaverinne ette ole Maassa jatkaaksenne 3D-pelkoja. Roolinne on ilmaista täysin 5D-iloa ja -rakkautta ja sen yli. Sitä ei voi tapahtua niin kauan, kuin tunnette tarvetta olla 3D:tä edes minimaalisella tavalla.

Jos tunsitte edes piston vihaa muutamana kuluneena päivänä, tiedätte siitä, oletteko yksi noista kiinnipitäjistä. Viha ei ole kamalaa tai pahaa, ei vain sitä, missä haluatte olla nyt.

Päästäkää irti. Ette epäonnistu tai putoa omaan tuhoonne. Sen sijaan puhkeatte oman roolinne kukkaan.

Monet teistä odottavat salamaniskua tai jotain universaalia viestiä kertomaan, kuka teidän pitäisi olla. Päätitte aioneita sitten, kuka halusitte olla tässä elämässä, ja olette harjoitellut siitä lähtien. Sitten kun päästätte irti, putoatte pelkästään omaan pilveenne, omalle patjallenne, ilotähteenne. Opastatte itsenne omaan roolinne sen tehtyänne, sillä se on niin syvään juurtunut sisällenne, että ainoastaan te voitte määrätä, kuka olette nyt – ei eilen, eikä huomenna, vaan nyt.

Kenties kyseenalaistatte tuon ajatuksen, sillä teillä ei ole aavistustakaan, kuka olette. Tiedätte, että rakkaus ja ilo ovat tärkeimpiä, mutta ette sitä, miten nuo tunteet ilmenevät elämässänne. Emme mekään tiedä. Oletteko puutarhuri, joka ilmaisee rakkautta luonnon kauneudessa, vai uusien hallitusmuotojen luoja? Vain te tiedätte, ja näytätte sen, kun olette päästänyt irti.

Ette hajoa eikä teitä hyljeksitä. Ette romuta tai jätä nykyistä elämäänne, ellei teillä ole nyt ensisijainen tarve tehdä niin. Vaaditte vain aidon itsenne rakkaudessa ja ilossa. Sallikaa pelon siirtyä taustalle joksikin aikaa, jotta voitte täysin kokea ja kyllä, luottaa, että ilo on nyt avainkomponenttinne. Ja kun teette sen, toiset seuraavat mielellään.

Ottaen huomioon "sädehtivä ilo vai syvä pelko" -valintatilanteen, kumman valitsisitte? Siis tehkää niin. Päästäkää irti ja antakaa itsenne olla. Toiset seuraavat, sillä maaolennot ovat kokonaisuutena kyllästyneet pelkoon. He tarvitsevat pelkästään ilonäytöksiä hypätäkseen tuohon ilovillitykseen. Te olette tuo näytös. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

13.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net