05.10.2018

Alfa ja omega - alku ja loppu

Yhdeksän kuukauden raskausajan ja vuosittaisen uudestisyntymähetkemme jälkeen, siirrymme nyt uusien alkujen kuukauteen. Mutta tämä ei ole vain mikä tahansa uusi alku. Tässä kuussa … ja vuoden jäljellä olevina kuukausina … alamme kääntyä kaikkea uutta kohti.

Syyskuun voimakas kuusykli avasi uskomattoman oven, joka johtaa meidät perimmäiseen vapautumiseemme tiheydestä. Jokaiselle meistä esiteltiin merkittävä valintapiste … ainutlaatuinen ja ennenkuulumaton tilaisuus katkaista johtomme kaksinaisuuteen. Jos pystyit tekemään (kvantti)hypyn TYHJIÖSTÄ VALOON, aloitat nyt matkan, jolla luot elämäsi uudestaan pelottomuuden paikasta … täydestä totuudestasi.

Uudessa raportissa puhutaan tästä prosessista yksityiskohtaisesti … miten tietää, teitkö tuon hypyn, ja asiat joita voit odottaa, jos teit.

Alfa ja omega – alku ja loppu

Saatamme loppuun eeppisten loppumisten kuukauden ja viimeistelemme entisten itsejemme kurittomat aspektit, voidaksemme pätevöityä elämää sykkiviin uusiin alkuihin, joita olemme huolellisesti kehitelleet viimeiset yhdeksän kuukautta tänä uskomattomana, kuitenkin hyvin haastavana mystisen yhteensulautumisen tai alkemisen liiton vuotena.

Jokainen meistä on omalla tavallaan ja oman aikataulunsa mukaisesti siirtynyt läpi … kohdaten, tuntien ja parantaen … SIITÄ haavasta (ja kaikista sitä seuraavavasta haavoittumisesta), joka on estänyt meitä toteuttamasta täyden potentiaalimme fyysisessä maailmassa. Monissa tapauksissa olemme muuntaneet-transformoineet-ylittäneet tämän karmallisen juuridynamiikan, mutta nyt … ja aina seuraavaan päiväntasaukseen saakka maaliskuussa 2019 … on aika integroida fyysiseen elämäämme tuo ylittäminen, perimmäisen synteesin kautta.

Viime kauden triplapimennys + intensiiviset perääntymisjaksot ovat viitoittaneet tietä tälle ylittämiselle puhdistamalla hyvin paljon tiheyttä (karmajäämää) fyysisestä itsestämme ja elämästämme. Uudesta kuusta saakka 9.9. olemme uudestisyntyneet täysin uuteen olemistapaan ja suuntautuneet täyteen totuuteen, mikä mahdollistaa nyt meille (timantti)valomme kutomisen elämämme joka aspektiin.

Kaikki tuo herpaantumaton puhdistustyö on vihdoinkin tehnyt tilaa uudelle sisäiselle auktoriteetille, joka voimaannuttaa meidät ylittämään jokaisen jäljellä olevan esteen yksitellen … nousemaan ylös ja haastamaan/kohtaamaan jokaisen vanhentuneen, harhasta syntyneen luomuksen ja vaihtamaan täysin uusille kehityskaarille, jotka ovat juuri nyt tuossa meidän kaikkien ulottuville.

Joillekin tämä kuukausi on merkinnyt SITÄ KAIKKIEN kuolemien kuolemaa, joka johtaa KAIKKIEN syntymien syntymään … jumaluutemme ilmentymiseen muotoon. Ja aivan miltä kuulostaa, juuri tämä nimenomainen kuolemakierros – ei mikään vitsi. Epäilemättä ne jotka ovat mestaruuspolulla, ovat jo kuolleet tuhat kuolemaa tähän mennessä, joten ööö … meillä on joukkohauta. Kuolemme, kuin se olisi työtämme. Koska no, se on työtämme. Ja kuitenkaan mikään – nöyrän mielipiteeni mukaan – ei ole verrattavissa siihen tai tuntunut enemmän lopulliselta, kuin se kuukauden mittainen kuolemaepisodin, jota koko syyskuu on ollut … kuukausi jolloin kohtasimme yhtymiskohtamme.

Ylösnoustaksemme karmallisen reinkarnaatiokierron yli, meidän täytyy kirjaimellisesti "selviytyä kuolemasta" … kuolla eläessämme … ja sitä tämä kuukausi kokonaisuudessaan tarjosi valmistautuneille. Ironista on, että vuosia ja v u o s i a olemme k-u-o-l-l-e-e-t ELÄÄKSEMME … mutta totuus fyysisestä ylösnousemuksesta on, että ensin me kaikki elämme kuollaksemme. Meidän täytyy kuolla identiteetillemme (henkilökohtainen ja sosiaalinen), menneisyydellemme, luomuksillemme, panoksillemme, suhteillemme ja lopulta ISO JUTTU … koko harhalle elämästä JA kuolemasta, (ironisesti) voidaksemme uudestisyntyä elämän seuraavalle tasolle.

Syyskuu on aina loppujen ja alkujen, kuolemien ja syntymien (9) kuukausi, mutta tämä vuosi on niin kriittinen kehittymisellemme, että taustalla on ollut todellinen pakko "saada se oikein" tällä kertaa, olla ehdottomasti lankeamatta takaisin tavanomaisiin reaktioihin ja ydin(haava)malleihin ja päästää irti syvimmillä tasoilla.

Sen saavuttamiseksi jokainen meistä on (näennäisesti) vedetty takaisin vanhoihin tapoihimme, vanhaan itseemme ja vanhaan elämäämme voidaksemme ankkuroida tuosta tilasta lopullisen ei-paluuta … pujottaa korkeammat/jumalaiset periaatteet noihin paikkoihin, joihin emme ole (tähän mennessä) kyenneet pujottamaan.

Tämä on merkinnyt käymistä uudelleen noissa kesäkuukausina poltetuissa haavoissa – ei niiden avaamiseksi uudestaan, vaan uusien rakenteiden asettamiseksi tuosta tilasta … jumaluutemme maadoittamiseksi niin syvälle Puutarhan äskettäin parannettuun maaperään, että uuden elämän pyhät siemenemme voivat lopultakin itää oman sisäisen aurinkomme valossa.

Ensi keväänä kun jumalainen totuutemme on täysin juurtunut fyysiseen maailmaan, alamme lopultakin hoitaa aidon kolminaisuustietoisuuden pyhää viljaa … käyttäen uusia työkaluja ja taitosettejä rakentaaksemme kestävät ja vakaat rakenteet sille täysin aidolle elämälle, jota tulimme tänne elämään.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

30.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net