16.06.2018

Akaasian käskeminen

Tämän kaksipäiväisen seminaarin toinen päivä on tulossa loppuun. Joillekin se on aikaa, jolloin oivallatte, että te ette näe enää toisianne, koska tämä saattaa olla ainoa kerta, kun tämä ryhmä kokoontuu. Hyvin usein sitten tulisi kysymys: "No, mikä viestinä on lopetuksessa?" Sitä ei voi sanoa paremmin, kuin on jo osoitettu siinä, mitä Adironnda ja Jeshua ovat esittäneet, ja se on tämä: olette nyt-hetkessä, mutta olette aina antaneet menneisyyden ennustaa tulevaisuutta. Niinpä tämän vuoksi, vaikka elätte nyt, teissä on monia, jotka ovat edelleen menneisyydessä. Monin tavoin vedätte noita entisiä energioita elämäänne tällä hetkellä. Rakkaat ystävät, se on tapa.

Kanavoinnit joita annamme jonkin tilaisuussarjan viimeisenä päivänä, ovat usein henkilökohtaisempia kuin opetukset, joita annetaan muina aikoina. Joskus pyydämme teitä vain istumaan ja pohtimaan hetken tässä energiassa juuri nyt. Mitä nyt-hetkessä on teille? Haluan kuitenkin mennä pidemmälle. Haluan tehdä harjoituksen tai kaksi. Käsittelemme tässä uutta energiaa uuden tietoisuuden kera. Eilen kerroimme teille kuudennessa kysymyksessä (aiempi kanavointi), että te ette odota ja oikeasti usko sitä, miten voimakkaita olette. Tietoisuus on sellaista, mikä lyö kaiken. Tietoisuus voi tehdä enemmän, kuin mikään fyysinen harjoitus jonka olette oppineet, ja auttaa enemmän kuin mikään, mitä teillä on tällä hetkellä. Ja yksi asia jota ette odota, on se, että tietoisuus voi muuttaa menneisyyttä.

Haluan sinun ajattelevan hetken, rakas vanha sielu, mitä saattaa olla akaasisessa tiedostossasi. Minä itse asiassa tiedän, mitä akaasisessa tiedostossasi on, ja se on ällistyttävää. Ymmärrätkö ja oivallatko, miten monta elämää yhteensä on edustettuna tässä huoneessa, jossa on yli sata ihmistä, jotka ovat eläneet yli tuhat elämää? Ajattele sitä. Se on melkein stadionillinen! Lisäksi kaikilla teillä on yksi yhteinen asia: olette kaikki kokeneet vanhan energian maan päällä.

Teillä on hyvin ainutlaatuisia kokemuksia, hyvin monet niistä varsin dramaattisia. Se on jättänyt jälkensä sinne, ja tiedätte sen. Rakkaat ystävät, olemme sanoneet tämän aiemmin: osa ihmistä joilla on vapaa valinta, käsittelee akaasiaa. Olemme myös kertoneet teille, että menneisyyden akaasinen energia alkaa muuttua. Miten menneisyys voisi muuttua pelkästään siksi, että nykyisyys siirtyy toiseen energiaan? Vastaus on tämä: se johtuu siitä, että akaasia kuuluu vanhempaan energiaan ja tulee teille menneisyydestä. Siksi jos muutatte nykyisyyttä, akaasia muuttaa sitä, mitä se tuo esiin. Kokemuselämä toisensa jälkeen ei ehkä tule esiin samalla tavalla uudemmassa energiassa. Ajatelkaa hetki, mitä olette ehkä kokeneet. Ajatelkaa sen syvällisyyttä, kuka saattaisitte oikeasti olla, kun hyvin paljon tapahtuu sisällänne ns. menneisyydessä.

Haluan tehdä harjoituksen. On joitain, jotka ovat sanoneet: "En halua odottaa sukupolven ajan, että jotkut näistä kehittyneistä ajatuksista alkavat toimia tietoisuudessani. En halua odottaa, että synnyn uudestaan, kenties toiseen kehoon, alkaakseni poimia menneisyyden viisautta. En halua odottaa!" Siis jos olet yksi heistä täällä nyt, olet keskivertoa edellä. Sinun ei tarvitse odottaa. Sinun ei oikeasti tarvitse lainkaan odottaa. Sinun täytyy tietää (uskoa), että voit tehdä sen nyt. Se mitä minulta tulee seuraavaksi, kysyy sinulta: "Voitko tehdä tämän?" Kysymys: "Onko ihmisen mahdollista kirjoittaa uudelleen energia, jonka hän muistaa tuhannesta elämästä? Onko ihmisillä tuo voima?" Vastaus on kyllä – voi kyllä. Nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.

Voi, rakkaat ystävät, muinaisina aikoina olette istuneet niiden gurujen jalkojen juuressa, jotka pystyivät tekemään tämän ja enemmän. Heillä oli kontrolli, joka on sekä esoteerista että fyysistä. Jokainen teistä on oppimassa tuon mestaruuden, ja akaasian muuttaminen on osa sitä. Uskotteko, että voisitte muuttaa sen, mikä väijyy akaasiassanne ja tökkii ja tönii teitä monin eri tavoin, koska vanha energia on sallinut sen? Siihen sisältyy energia niistä tavoista, joilla kuolitte, lapsista jotka olette menettäneet, sodista joissa olette kuolleet, muista ihmisistä jotka olette tappaneet ja niistä jotka ovat tappaneet teidät. Olette olleet kaikissa noissa olosuhteissa, jotka olivat näin dramaattisia, ja enemmän. Oli niin kamalia elämiä, että te ette kokeneet koskaan iloa. Oli elämiä, jotka olivat lyhyitä, pelottavia ja kamalia. Jokaisella teistä! Monet elivät vitsausten aikana sivilisaatioissa, joita arkeologinne eivät edes tunnista olleen olemassa! Se on akaasianne. Se sisältää myös ne sivilisaatiot, jotka kuolivat sukupuuttoon. Se on akaasiassanne.

"Entä hyvät asiat, Kryon?" No, nekin ovat siellä, rakas ystävä! Oli juhlaa, iloa, kauneutta ja rakkautta. SE on tämän viestin aihe. Voitte muuttaa, mitä akaasinen energianne antaa teille näinä uusina aikoina! Se on menneisyyden muuttamista.

Tehdäänpä harjoitus, joka kääntää ympäri sen, mitä muistatte ja minkä energioiden sallitaan koskettaa teitä tänä päivänä. Voi, mestari joka sinusta on tulossa, miksi et määrää sinulle kuuluvaa akaasista tiedostoa muuntumaan sellaiseksi, joka on positiivinen ja alkaa antaa sinulle draaman sijasta sitä viisautta, jota olet kerännyt tuhannessa elämässä? Hyvin monet jotka kuuntelevat tätä nyt, nyökkäävät päätään ja sanovat: "Tiedän, mitä tarkoitat!"

Puhuimme viime viikolla "surinasta". Surina on jäämä, joka teillä aina on, koska jollain tasolla kaikki nuo entiset elämät ovat siellä. Myös hiljaisuudessanne, hiljaisimpina hetkinänne, on vaikea päästä eroon tuosta surinasta. Surina sanoo: "Et ole arvokas olemaan täällä. Huomenna on vaikeaa, kuten on aina ollut." Vaikka olisitte elänyt kaunista, nuorta elämää tähän mennessä, tuota surinaa on silti, koska se on vanha akaasinen tiedosto, joka muistaa negatiivisia asioita, melkein pelkästään.

Miksi tilanne olisi tämä? Koska se on heijastus siitä energiasta, jota ihmiskunta on luonut matalan tietoisuuden, sodan ja vielä enemmän sodan, vuosisatoina. Uudessa energiassa jossa on vähemmän pimeyttä ja lupaus enemmästä valosta, akaasia reagoi muutosmääräyksiin.

Jos olette vakavissanne, tehdään se yhdessä. Haluan kumppanini osallistuvan. Nyt hän siirtyy sivuun, mutta hän on täällä. Hän tietää, mitä tapahtuu. Hän pystyy myös vastaanottamaan informaatiota minulta samaan aikaan, kun annan sen teille. Hän ei puhu tästä usein, mutta hän voi myös vastaanottaa erilaista informaatiota, kuin teille annetaan. Se on osa hänen moniulotteista heräämistään, joten annan hänelle eri informaatiota, kuin teille, koska hänenkin täytyy tehdä tämä. Hänen täytyy tehdä se, sillä joitain asioita vaanii edelleen hänen omassa akaasiassaan, aivan kuten teillä.

Taas kerran, jos olette vakavissanne tässä, haluan teidän asettautuvan nyt valmiiksi harjoitusta varten, joka saattaa muuttaa loppuelämänne. Haluan teidän muistavan tämän, koska haluatte ehkä tehdä sen uudestaan – ei siksi, ettei ensimmäinen kerta toimisi, mutta koska ihmiset ovat lineaarisella aikajanalla ja teille on opetettu, että jos teette asiat kaksi tai kolme kertaa, se on merkityksellisempää. Emme tee vastoin koulutusperiaatteitanne. Kerromme vain, ettei haittaisi mitään tehdä sitä uudestaan. Mutta rakkaat ystävät, jos teette tämän ja tarkoitatte sitä ja tiedätte sen 100-prosenttisesti, tunnette eron tulevina päivinä ja viikkoina.

"Kryon, miksi minun pitäisi tehdä tämä? En ole oikein varma siitä, että akaasiani olisi vaivannut minua." Siis sinä nuorrut – onko se totta – ja olet täysin terve? Ei ole mitään ongelmia? Ehkä vastaisit: "No, miten se liittyy akaasiaani?" Vastaus: ehdottomasti kaikin tavoin! Olette perinyt niin paljon siitä, mitä olette käynyt läpi, että te ette oivalla sen asettavan melkein kaikkea, kuka olette. Akaasianne asettaa tapanne ajatella, persoonallisuutenne, kehonne tavan hyväksyä sairauden tunkeutuminen ja sen, miten näette itsenne ja myös henkisyytenne. Se kaikki on peritty piirre akaasiastanne. Kyllä, vanhempanne antoivat osan siitä teille, mutta rakkaat ystävät, tiedän teidän tietävän, että saattaa olla kaksi lasta samoista vanhemmista ja he ovat hyvin erilaisia, melkein kuin tulisivat eri planeetoilta! Toinen on aina terve, toinen on aina sairas. Toinen on itsevarma ja toinen on arka. Tiedätte, että elämässä on muutakin kuin vain biologisesti peritty kemia. Sitä katsotte juuri nyt. Akaasia tekee teistä sen, kuka olette tänään.

Ennen kuin teemme tämän, ymmärtäkää, että te ette pudota vain asioita, jotka ovat häirinneet teistä unelmienne toteuttamisessa. Jos haluatte, käännytte kohta kulmasta siinä, miten kehonne näkee maapallon tänä päivänä.

Haluan teidän nyt menevän tähän niin syvälle, kuin haluatte, koska olette kohta valmis puhumaan akaasiselle tiedostollenne eri tavalla, kuin koskaan ennen. Voitte toistaa hiljaa, jos teillä ei ole omia sanoja. Näin se menee:

"Rakas kaunis akaasia, joka edustat minua ja sieluani hyvin monissa ilmaisuissa, tässä uudessa energiassa minä olen komennossa. Rakas akaasia, joka olet ydinolemukseni ja edustat tuhansien elämien ilmaisuja tällä planeetalla, katso tämän päivän energiaa, koska minä olen ohjaksissa. Rakas akaasia, olet kaunis, koska olet minä ja edustat sitä yhtä sielua, joka olen ollut tuhansia elämiä tällä maapallolla, ja tiedä tämä: tapahtuu muutos ja minä sanelen sen, koska olen ohjaksissa.

 

"Asian ydin: olen oman elämäni ohjaksissa, ja ensimmäistä kertaa haluan sinun kuuntelevan. Käsken hyväntahtoisuutta muistissa! Käsken, että tämä akaasia alkaa muuttaa sitä, mikä on muistettu elämä toisensa jälkeen. Laitan täten rajoittimen draamaan. Sen ei sallita tunkeutua elämäni valoon. Laitan rajoituksen kaikille negatiivisille asioille, kaikelle vihalle ja pettämiselle ja kauhulle. Laitan rajoittimen kaikkiin sopimattomiin asioihin. Voi, näitä asioita saattaa olla edelleen, mutta ne eivät mene nyt pimeyteen ja jää sinne. Käsken negatiivisuutta joka on akaasiassani ja on ollut siellä: mene takapenkille, koska minä ajan tänään! Sillä ei ole enää mitään syytä ilmestyä, koska olen kaiken sen ohjaksissa. Minä puhun."

Näettekö, mitä teette? On usein se tunne ja on aina ollut, että te ette ehkä ole elämänne ohjaksissa. Puhutte akaasisesta tiedostosta, mutta se on vain siinä, ärsytyskirjastona, eikö vain? Teillä ei ikään kuin ole kontrollia mihinkään. Kuitenkin yhtäkkiä kerron teille, että teillä on kontrolli kaikkeen, kaikkeen. Viimeistelläänpä se.

"Rakas akaasia, kaunis ja hyväntahtoinen, sinä olet minä ja minä olen sinä. Anna kaiken sen kauneuden, ilon ja viisauden jota on ollut tuhansissa elämissäni, tuon sieluni kypsyyden, alkaa esittäytyä tavoilla, jotka yllättävät minut suotuisuudellaan. Hyvissä asioissa, suotuisissa asioissa, positiivisissa odotuksissa, olkoon akaasinen tiedostoni paras asia, joka on koskaan tapahtunut minulle, ja heijastakoon elämäni tätä päivää ja tätä päätöstä. Minä olen puhunut. Minä olen ohjaksissa."

Emme ole valmiita, koska toimimme nyt-hetkessä – muistatteko? Tässä on muutakin, koska on asioita, jotka myös häiritsevät teitä tällä hetkellä ja jotka ovat hyvin ajankohtaisia eivätkä ole vielä akaasiassa. Tiedättekö, minne olen menossa tässä? Haluatteko viimeistellä tehtävän?

"Rakas soluolento, joka olen, minä olen ohjaksissa. Olkoon kaikki asiat kuulolla, joita on tapahtunut elämässäni syntymästä tähän hetkeen. Olkoon aivojeni muisti kuulolla, ne synapsit jotka sisältävät sen. Lopeta ne asiat, jotka alittavat suurenmoisuuteni Luojan luomuksena tällä planeetalla. Sinun ei sallita pitää nauhoja pyörimässä. Nuo nauhat ovat näitä: pettäminen jota olen kokenut, suru, huonot tunteet, viha, matalan energian ihmisluontoni, surina. Loppukaa. Olen muistini ohjaksissa, ja jokainen soluni kaikuu korkeampaa itseäni. Olen osa tätä tavalla, jota en ole tiennyt aiemmin. Olen kaikkien niiden asioiden ohjaksissa, jotka ovat minua. Käsken tämän, jotta voisin kulkea tästä paikasta tarvitsematta kantaa noita negatiivisia asioita omasta menneisyydestäni, joita on tapahtunut nykysyntymästäni saakka tällä planeetalla."

En ole valmis vielä. Uskotteko, että voitte muuttaa omaa tietoisuuttanne omalla tahdollanne? Kerroin teille eilen, että te ette uskoisi tätä työkalua, joka teillä on. Näytän, miten se toimii. En ole valmis vielä. On vielä lisää. Pohdin, miten paljon paljastan siitä, mitä voisitte tehdä. Voitteko muuttaa sitä, kuka olette? Voitteko alkaa työskennellä sen kanssa, jonka uskotte olevan henkilökohtainen luontonne? Pystyttekö ratkaisemaan tämän palapelin voidaksenne muokata asiat sellaisiksi, mitä haluatte, sen sijaan mitä ette halua? Voitteko muuttaa, missä määrin ikäännytte? Kyllä.

"Rakas solurakenne, minä olen ohjaksissa. Pomo puhuu. Kuuntele: käsken sinua näkemään kauneuden ja hyväntahtoisuuden ja jumalan jokaisessa kehoni solussa. Käsken sinua olemaan vastustuskykyisempi sairauksille, kuin olen koskaan ennen ollut. Nimittäin sairaus ei kiinnity valoon, ja sisällän valoa enemmän kuin koskaan ennen. Käsken minussa kaiken, mikä on sopimatonta, menemään pois ja muuttumaan. Näyttäytyköön kehoni kemia seuraavina päivinä, jotta tiedän tämän olevan totta. Otan komennon asioista, joista minulle ei ole koskaan kerrottu, että voisin ottaa komennon. Se on määrätty."

Tämä on se harjoitus. Voi, on enemmän, mutta se on tässä tällä erää, koska alamme päästä niihin täysin uskomattomiin asioihin, joita saatatte kyetä tekemään tulevaisuudessa. Juuri nyt, rakkaat ystävät, pysykää tällä planeetalla hyvin kauan, ja sinä aikana olkaa iloisia pelokkuuden sijasta. Irrotetaanpa ne "nappulat", jotka painaisivat teidät vihaan, suruun ja pelkoon.

Nyt tulemme tähän tyhjään tilaan, kauniiseen tyhjään tilaan. Se on merkittävän puhdistumisen luoma tila. Kaikki nämä asiat ja enemmän ovat nyt mahdollisia kaikille riippumatta siitä, miten ainutlaatuinen olette tai miten monta elämää teillä on ollut. Tällä koko akaasian uudelleenohjaamisella ei ole vielä nimeä. Tätä prosessia ei ole vielä kehitetty täysin. Kuvitelkaa, miten voimakas tietoisuutenne olisi, jos se manipuloisi aivojenne esoterian, elämienne muistot suotuisuudeksi, iloksi ja valoksi.

Tämä on viesti. Eikö se ole upea? Kun aika kuluu, enemmän asioita paljastetaan, ja on niitä, jotka kuuntelevat tätä ja pyörittelevät silmiään sanoen: "Ei minulle. Ei tänään." Rakkaat ystävät, teitä rakastetaan yhtä paljon, kuin ketä tahansa tällä planeetalla. Vapaa valinta rakkauden kautta on aina ollut jokaisen ihmisen vaihtoehtona. Siinä ei ole lainkaan tuomitsemista. Haluan teidän lähtevän tästä paikasta ilman syyllisyyttä ja ilman pelkoa. Muutaman seuraavan päivän aikana teistä saattaa tuntua, että jokin on vähän eri tavalla. Kenties paino on nostettu. Se on esoteerista painoa. Saatatte sanoa: "En osaa selittää sitä, mutta tiedän vain, että minusta tuntuu vapaammalta kuin koskaan ennen." Ihmiset ehkä kertovat teille, että ajattelette ja toimitte eri tavalla. Totuus on, että olette liittyneet merkittävään vanhojen sielujen ryhmään, joka opettelee tekemään paremmaksi ihmiskunnan muutoksen, koska olette juuri muuttaneet itseänne. Toiset ympärillänne hyötyvät välittömästi, koska he näkevät teidät kevyempänä. He saattavat alkaa nähdä sielussanne kauneutta siellä, missä he eivät nähneet sitä aiemmin.

Tämä on totuus. Tämä on se tapa, millä tällaiset asiat toimivat, ja annoin teille juuri kehittynyttä informaatiota hyvin vanhoja sieluja varten. Älkää sekoittako "vanhaa" niihin vuosiin, miten vanha olette, sillä joskus nuorimmat ovat viisaimpia. Monta kertaa nuorimmat ovat täällä seniorien kanssa, koska he ymmärtävät, ettei akaasian osalta ole mitään sukupolvikuilua. Lähtekää tästä paikasta muuttuneena. Pohtikaa näitä asioita, joita olette tehneet tänään.

Ja niin se on.

Kryon

Tästä hyvin yksinkertaisesta kanavoinnista on tullut monille yksi suosituimmista noin viimeisen kuukauden aikana. Se on metafysiikan perusta, jossa aikomuksesi ohjaa kehoasi, ajatuksiasi ja tulevaisuuttasi. Voimmeko oikeasti muuttaa sitä, kuka olemme? Lue eteenpäin …

 

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

 

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Phoenixissa.

*********

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

4.3.2018 Phoenix, Arizona

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Sielumme toivottaminen tervetulleeksi Palaaminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net