21.07.2018

Akaasian evoluutio

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On mainittu, että täällä on energioita, jotka ovat näkymättömiä, mutta jotka tietävät, keitä olette. Jos olet vierailija, joka kuuntelee tätä myöhemmin, "täällä" merkitsee samaa myös sinulle. Nimittäin tämä on pyhä tila, jossa olet päättänyt kuunnella, ja jos jatkat kuuntelua, kaikki energiat tässä huoneessa tällä hetkellä ovat myös sinun.

Olette ihmisiä jokainen – arvostettuja ja kunnioitettuja jokainen. On seurue, joka ei seuraa vain minua, vaan se on seurue, joka on kehitetty huoneen eri sieluenergioista. Se on seurue, joka tulee katselemaan, kunnioittamaan, näennäisesti istumaan sylissänne ja koputtamaan nenäänne sanoakseen vain: "Olemme tässä, olemme tässä, olemme tässä."

Vuosia sitten sanoin sen: ette ole koskaan yksin. Tarkoitamme tätä. On mahdotonta olla yksin sen järjestelmän vuoksi, joka on rakastava ja henkinen. Hyvin monet teistä ovat alkaneet ymmärtää ja käsittävät, että 1) olette osa jumalaista järjestelmää, ja 2) olette täällä tilapäisesti. Tämä sielun matkustaminen jota teette, luo tilapäisen matkan, seuraavaan matkaan ja seuraavaan elämään saakka. Se on sama sielu joka kerta. Siis rakkaat ystävät, katselemme muinaisihmisiä joukossanne, ja sitä kunnioitetaan kovasti, että olette olleet osa Maata hyvin pitkään.

Haluamme laajentaa viime viikon opetusta. Jos teillä ei olisi aavistustakaan, mikä se oli, se on ok. Aloitamme aina niin, ettei teillä ole, jotta voimme olla aukottomia. Viime viikolla esittelimme teille käsityksen sen puhdistumisesta, jota kutsumme akaasiaksi. Minäpä määrittelen akaasian taas kerran. Asettelemme tämän käsittelyn suuresti kunnioittaen ja arvostaen sitä, mitä se merkitsee teille kaikille. Sisälläsi, ihminen, on tällä hetkellä aktiivinen tiedosto kaikesta, mitä olet koskaan tehnyt tällä planeetalla. Se on oikeasti kaikki. Tämä tiedosto päätyy lopulta DNA:hasi. Kun reinkarnoidut, viime elämä on silloin mukana, ja tulet tuon energian kera tuoreena. Kuitenkin kaikki mitä olet koskaan kokenut ollessasi tällä planeetalla, on siellä.

Akaasia ei ole "levy" asioista

Tämä on tärkeää, ja olemme opettaneet sen aiemmin. Akaasianne ei ole lineaarinen kuvaus historiasta, jollaisen saisitte kirjasta. Akaasisessa tiedostossa ei ole kyse ihmisen aktiviteeteista. Siinä on kyse ihmisen energioista ja tunteista, eikä niitä muisteta lineaarisella tavalla kuin kirjan sivut. Sen sijaan se kaikki on yhdessä.

Millaista teillä oli? Oliko teillä pitkiä elämiä vai lyhyitä? Missä olitte tällä planeetalla? Mitä olivat eri kulttuurit, eri kasvot, eri kielet tai eri ruuat? Millaista oli olla sodissa, olla soturi ja tappaa toisia? Millaista oli olla taistelukentällä ja tulla tapetuksi? Teidät kaikki on tapettu – teidät kaikki. Nämä ovat energioita, eivät vain kokemuksia tai aktiviteetteja.

Millaista on tulla hukutetuksi? Hyvin monet teistä hukutettiin. Millaista on menettää lapsensa uudestaan ja uudestaan syntyessä? "Sen täytyy olla kamalaa!" jotkut sanoisivat. Todellakin, se on! Kuitenkin tullessanne planeetalle aikana, jolloin vain joka toinen lapsi elää yli vuoden ikäiseksi, annatte heille nimenkin vasta 90 päivä ikäisenä! Tämä olitte te. Millaista se on? Millaista on herätä ja oivaltaa, että teillä on vanhana sieluna informaatiota, joka on vastoin sitä, mitä teille opetetaan Jumalasta? Suljetteko suunne ettekä sano mitään, vai ettekö sulje? Millaista on tulla eristetyksi kauas kaikista muista kylässä, elää yksin ja tulla pidetyksi hengissä vain siksi, että osaatte taikaparannusta, jota heimo tarvitsee toisinaan? Kenties teillä on jotain parantavaa informaatiota Gaialta ja autatte parantamaan tärkeitä ihmisiä ympärillänne? Tämä on teidän elämäänne. Tämä on se, jolle puhun tänään, vanha sielu. Millaista on minun kertoessani teille, että on sivilisaatioita, joissa elitte ja joista ei ole mitään tietoa tallennetussa historiassanne?

Akaasiassanne on tiedostoja kaikesta – kaikesta siitä. Se informaatio jota on tässä moniulotteisessa varastotilassa jokaisen ihmisen sisällä, joka kuuntelee nyt, on syvällistä menneisyyden energian vuoksi. Tänään on syvällistä se, että tämä energia on muuttumassa. Puhuimme tästä aiemmin ja annoimme ymmärtää, että akaasisen tiedoston energiatoimitus teille on tänä päivänä valtavan erilaista kuin 10 vuotta sitten. Se juuri on muuttumassa. Vanhemmassa energiassa akaasinen tiedosto antoi usein informaatiota vaikeista muistoista. Joskus se on vaikeaa. Miksi niin olisi? "Kryon, miksi akaasia on niin häiritsevä joillakin, että tarvitsemme entisten elämien tulkitsijoita auttamaan, jotta voimme sivuuttaa tietyt asiat muististamme? Nämä entiset muistot pitävät meitä hereillä yöllä ja niiden kanssa on vaikea työskennellä. Miksi niin olisi? Millainen tasapainotettu järjestelmä tekee sitä?"

Vastaus on, että se on vapaan valinnan järjestelmä. Tietoisuus tai muisto akaasiasta toimii niin, kuin ihmisen tietoisuus. Ihmistietoisuuden ollessa, mitä se on ollut vuosisatoja, muistatte dramaattiset asiat – pelottavat asiat yöllä ja asiat joita ette halua muistaa. Se antaa teille tunteita, joita ette pysty selittämään. Näin on ollut tähän saakka.

Se energia muuttuu, mitä akaasia antaa teille

Viime viikolla annoimme teille informaatiota ja harjoituksia, jotka muistuttivat teille siitä vallasta, joka teillä on omaan kehoonne. Kerroimme teille akaasian uudelleenmuotoilun tarkoituksenmukaisuudesta. Panimme teidät vaatimaan omin sanoin, että akaasia lakkaa muistamasta negatiivisuutta ja draamaa ja alkaa sen sijaan muistaa entisen kauneuden, entiset hyvät ajat ja ratkaisut, joita teillä oli. Joillakin se olisi muisto synnyttämisestä – ylpeyttä, iloa ja pakahduttavaa kauneutta, monia suotuisia asioita. Se on siellä, koska teillä kaikilla on ollut näitä asioita! Se kaikki on siellä. Kehotimme teitä käskemään akaasiaa lopettamaan vanhan energian ohjelmat – nuo "nauhat" jotka soivat jatkuvasti – ja antamaan sen sijaan jotain, mitä ette odottaneet – kauniita muistoja. Se muuttaa tuota negatiivista jäämäsurinaa taustalla. Kerroimme teille sen.

Mihin siis mennään tästä? Saattaa tuntua siltä, että hypimme. Mutta aion kertoa teille, mitä on tapahtunut akaasialle ja mitä siitä on tullut. Akaasia ei ole koskaan muuttunut, mutta ihmiset näkivät sen ja kirjoittivat uudelleen säännöt. Kerron teille siitä, jotta teillä on vähän ymmärrystä siitä surinasta, jota joillakin teistä on, mutta ei ennen päivitystä.

Tätä kuuntelemassa on nyt niitä, jotka olivat paikalla viime viikolla. Jotkut eivät ainoastaan osallistuneet noihin harjoituksiin, vaan kuuntelevat myöhemmin tuon kanavoinnin ja osallistuvat uudestaan. Ne jotka eivät ole koskaan kuulleet tästä, tulevat kuulemaan sen ensimmäistä kertaa ja osallistuvat, ja tuhannet osallistuvat sitten.

On joitain, jotka tuntevat jotain. Kuten sanoin, on myös joitain, jotka eivät tunne, koska ajoitus on kaikki kaikessa teillä. Olette ainutlaatuisia tällä planeetalla, joten ei ole koskaan aikaa, jolloin annamme teille informaatiota yhdestä "esoteerisesta pilleristä", joka tekee tietyn asian kaikille. Joidenkin teidän täytyy tehdä työtä siihen ja toistaa tuota informaatiota, jotta keho kuulee jatkuvasti saman asian. Vaikka minä kerron teille, keho kuulee sen selvästi ensimmäistä kertaa. Voi, se kuulee sen – kuulee sen ja alkaa työstää sitä, vaikkette usko, että se tekee niin. Niinpä salaisuutena on usko.

Pahojen unien äkillinen ilmestyminen

Tässä on päivitys: teissä on joitain, joilla on ollut mielenkiintoisia unia aivan yhtäkkiä. Saattaa olla uni, joka laittoi teidät takaisin olosuhteisiin, jotka olivat epämiellyttäviä. Nämä olosuhteet tekivät teistä "vähemmän kuin" ja laittoivat teidät takaisin aikaan, jolloin oli pettämistä. Kenties se laittoi teidät takaisin epämukaviin työtilanteisiin tai asioihin, joita tapahtui menneisyydessä. Unessa olette menneisyydessä, mutta energiat tuntuvat siltä, että se tapahtuu taas. Sitten heräätte aamulla ja sanotte: "Tämä ei ole sitä, mitä olin toivonut unelta. Nyt minulla on negatiivista jäämäenergiaa koko päivän, koska tuo uni oli niin todellinen. Minun ei tarvinnut palata takaisin ja tuntea tuota kaikkea taas."

Voi, kyllä sinun tarvitsi! Tässä on syy: tämä uni oli päätös sille, mitä olit pyytänyt. Sinun oli mentävä takaisin. Sinun oli katsottava tuota energiaa kasvoihin. Joskus on asioita, joita et ole halunnut koskaan katsoa. Jotkut teistä eivät myöskään ole valmiita vielä, koska tuo ongelma on suurempi kuin yksi energia. Tätä on akaasinen tiedosto parhaimmillaan. Se on akaasinen tiedosto tästä elämästä, parhaimmillaan.          

Hukkumisessa tai vaikeassa kuolemassa käydään akaasiassa usein uudestaan, jotta se voidaan lopultakin sivuuttaa. Kenties tuo uni vei teidät taistelukentälle, jolla riistitte jonkun hengen, ja tuo muisto on jumittanut ja jumittanut kanssanne ikuisuuksia. Yhtäkkiä tulee tuo uni, ja teistä tuntuu kamalta! "Tapoin juuri jonkun, ja tunnen sen kaiken uudestaan. Se on pahinta, mitä minulle on koskaan tapahtunut. En voinut tehdä sitä, mutta tein. Tunnen sen." Sitten kysytte: "Mikä sen tarkoitus on?" Nyt kerron teille: se on päätös. Se merkitsee, että se on poissa. Sitä se merkitsee. Niinpä jos olet yksi niistä, jolla oli tuollainen uni, onnittelut! Se toimii. Affirmaatiosi on kuultu.

Näettekö, miten tämä järjestelmä toimii? Teidän täytyy mennä sinne, koska ette halunneet kohdata sitä. Unessa jossa teidän täytyy mennä sinne ja olla epämukavasti hetken, se ei myöskään satuta teitä. Mutta noina hetkinä akaasia työskentelee kanssanne sanoen: "Jotta tämä voidaan sivuuttaa, sinun täytyy katsoa sitä." Monet teistä tekevät juuri sitä. Tuossa katsomisessa tapahtuu täydellinen puhdistuminen. Se ei tule takaisin, rakkaat ystävät. Tämä on se voima, joka teillä on tänä päivänä, ja puhuimme sitä viime viikolla. Se on paljon tehokkaampi kuin ennen.

Haluan puhua lisää akaasiasta. Se on kaunis. Mikä järjestelmä! Se on muistojärjestelmä, joka on tehokas! Voitteko kuvitella avaavanne akaasiakirjan, jossa on vain yksi sivu? Yksi sivu! Tuo yksi sivu on kaikki, mitä olette koskaan tehneet. Se on vain yksi sivu, koska se on moniulotteinen. Tuo sivu on tuhansia kirjoja energiaa, joka ei ole lineaarista. Muistot lentävät ulos, ne menevät seinille ja kattoon, eivätkä ne ole missään järjestyksessä. Niiden ei tarvitse olla.

Voitteko kuvitella palaavanne taaksepäin ja näkevänne, kuka olitte ja mitä olette saaneet aikaan? Ajatteletteko, että akaasisessa tiedostossa mitataan kauneutta, eikä kauhua ja draamaa? Ajatteletteko, että siellä mitataan viisautta? Miten paljon opitte elämien aikana? Miten haluaisitte sen esitettävän teille tänä päivänä? Se olisi teidän, koska ansaitsitte sen, ja se sallisi teidän kulkea paikasta toiseen tekemättä samoja virheitä. Tietäisitte välittömästi, kun joku kertoo teille totuuden. Kun nousette ylös aamulla, tunnette hyväntahtoisuutta, joka sanoo: "Tämä on hyvä päivä. Se on hyvä päivä, koska olen täällä. Se on hyvä päivä, koska pyhyys minussa näkee pyhyyden Gaiassa. Se on hyvä päivä, koska tunnen esi-isäni. Se on hyvä päivä, koska ne jotka ovat tekemisissä kanssani tänään, tuntevat sen myös."

Akaasian historia ja miten se kehittyi

Kerron teille, mitä historiassa tapahtui. Akaasinen tiedosto on ollut kanssanne plejadilaisten tekemästä kylvämisestä saakka, jolloin aloitte saada pyhää informaatiota. Se on ollut siellä aivan alusta saakka. Aloitte herätä henkisen tiedon myötä hyvin varhain. Tämän planeetan vanhoilla sieluilla on aina ollut se. Te olette pitäneet tätä informaatiota. Se on kaunista, ja se on yksinkertaista, ja se tuli tähdistä. Tulitte siitä, mikä on Jumala. Jumala näkee teidät kauniina. Luomisenergia joka teille esiteltiin – Jumala, Henki tai Luova lähde – oli niin kaukana minkään tietoisuuden yläpuolella, jota olitte koskaan nähneet tällä planeetalla, ettei sitä voi kuvata. Se on puhdasta rakkautta, puhdasta rakkautta joka loistaa kirkkaammin kuin mikään, mitä voisitte koskaan kuvitella. Se on myötätuntoa teitä kohtaan, niin kaunista myötätuntoa, että kun palaatte verhon toiselle puolelle, muistatte sen selvästi. Teitä huuhdotaan kauniissa laulussa, joka soi jatkuvasti, mikä saa sydämenne laulamaan sen kanssa. Se on Jumala. En voi antaa teille mitään suurempaa. Ette näkisi sitä. Ette ymmärtäisi sitä. Se on Jumala.

Ihmiset alkoivat kehittyä ajan kuluessa ja löytää pyhiä järjestelmiä, jotta he voivat yhdistyä uskossa. Yhtä ensimmäisistä järjestelmistä joka kehittyi tässä sivilisaatiossa, kutsutaan hindulaisuudeksi. Olemme puhuneet tästä myös Intiassa, jossa paljastimme asioita ensimmäistä kertaa. Tämä oli alkuperäinen järjestelmän lähestymistapa. Se ylisti ykseyttä kaiken kanssa. Mutta se oli ainutlaatuista siihen verrattuna, mitä teillä on tänä päivänä maassanne, koska hindujärjestelmä oli profeetaton. Se meni suoraan Lähteeseen, ilman hierarkkista ihmisjärjestelmää, jossa täytyy mennä jonkun "kautta" etsimään Jumalaa. Kenenkään ei tarvinnut silloin tehdä mitään, paitsi tuntea Jumalan kauneus itse. Tunnustettiin ykseys kaiken kanssa, kuten edelleen tänäkin päivänä.

Mutta akaasinen tiedosto kehittyi joksikin erilaiseksi – sisään tuli karma. Karma perustuu suoraan akaasiseen energiaan. Teille tapahtuu asioita, mikä sitten luo energiaa tietyillä tavoilla, jotka kehottavat teitä puhdistamaan sen tai työskentelemään sen kanssa. Jos ette tee sitä, se kumuloituu ja vaikuttaa tapaanne ajatella. Karmajärjestelmä kehotti teitä siivomaan sen, mitä ette halunneet, ja työskentelemään hindulaisuudessa toisten olentojen (auttajien) kanssa, jotka auttaisivat teitä puhdistamaan negatiivisuutta. Voitte tehdä tätä siihen pisteeseen saakka, jossa teillä ei enää ollut karmaa. Voitte puhdistaa sen täysin. Voitte päästä paikkaan, jossa olette täysin valaistunut, koska teillä ei ollut enää karmaa. Tämä usko negatiivisuuden puhdistamiseen itsestänne on tänäkin päivänä.

No niin, rakkaat ystävät, onko teistä mielenkiintoista, että teimme juuri tämän viime viikolla? Se oli akaasian puhdistamisjärjestelmä. Kuitenkin karma puuttui tästä harjoituksesta. Kun saavuin 29 vuotta sitten, yhtenä ensimmäisistä asioista opetin teille, että karma toimi vanhassa energiassa, mutta tässä uudessa energiassa sitä ei enää tarvita. Ette enää tarvitse energiaa, joka viipyilee ja työntää teitä niin, kuin karma tekee. Tämän päivän energia sisältää automaattisesti karmapuhdistuksen, eikä se enää toimi, ellette halua sitä. Kerroimme teille, ettei minkään energioiden tarvitse komentaa teitä tässä kohtaa elämässänne. Henkisessä järjestelmässänne karmaa ei enää tarvita. Se on tietysti kiistanalaista. Mutta niin on melkein kaikki, mitä kerromme teille ja mikä kuului hyvin vanhaan energiaan ja paksuun verhoon.

Katsokaa, kuka olette tänä päivänä. Tulette tälle planeetalle täyden tiedon kera. Ette tarvitse asioita työntämään ja vetämään teitä oppiaksenne oppitunteja. Olette sen yli. Tulette myös puhtaana ja valmiina menemään töihin. Teillä on muita töitä, kuin työskennellä karman kanssa. Tänäänkin on niitä, jotka sanovat: "Mitä teen karmalle?" Myös sen jälkeen kuin olen antanut teille sen hyvin uutisen, ettei teidän tarvitse olla huolissanne siitä. On tietysti niitä, jotka väittävät vastaan käyttämättä hyvää henkistä logiikkaa. Kenties on aika tutkia, mitä uskotte. Haluan teidän vain katsovan itseänne ja sanovan: "Tarvitsenko sitä oikeasti? Tässä kohtaa henkisyyttäni, vanhana sieluna tässä uudessa energiassa, satuttaako se minua vai auttaa? Estääkö se polkuani? Parantaako se minua?" Päätä sitten.

Jumalan ihmismäistäminen

Se mitä tapahtui seuraavaksi, on todella, todella mielenkiintoista. Tuhansien vuosien kuluessa tietyt järjestelmät alkoivat vääristellä koko ajatusta akaasiasta ja karmasta. Haluan esitellä teille ihmiskäsityksen synnistä. Haluan teidän ymmärtävän tämän Kryon-termin, jota käytän usein: järjestelmän ihmismäistäminen. Käytämme sanaa "ihmismäistäminen", kun pienennätte jonkin henkisen järjestelmän kaikki osat sopimaan siihen, mikä on ihmisluonne. Kun ihmismäistätte Jumalan, teette Jumalasta ihmisen, kaikkien sen piirteiden kera. Se alkoi välittömästi. Jo ennen syntiä kreikkalaiset tekivät jumalaistaan niin ihmismäisiä, että ne olivat toimintahäiriöisiä. He esittivät aluksi rangaistusmytologian, kuin isä rankaisisi lastaan. Sitten se eteni ja eteni. Tänä päivänä modernissa kulttuurissanne teillä on Jumala, joka katsoo teitä ja tuomitsee teidät käyttäytymisestänne. Synti määritellään sellaiseksi, mikä suututtaa Jumalaa.

Minulla on teille kerrottavana jotain, minkä saatatte tajuta tai olla tajuamatta tässä kohtaa: Jumala ei ole ihminen. Ei ole sellaista käsitettä, kuin universumin luovan Lähteen suututtaminen. Se on puhdasta rakkautta. Jumala ei ajattele niin, kuin te. Jumala ei ajattele lainkaan. Jumala on. Jumalalla ei ole tietoisuusrakenteita niin, kuin teillä. Mitä olisi puhtaan myötätunnon ja rakkauden tietoisuus? Sitä ei voi kuvitella.

Ei ole alkuunkaan tietoisuutta, joka olisi edes lähellä, mitä teillä on – ei edes lähellä. Kuitenkin olette kehittäneet ristiriitaisen järjestelmän – Jumalan kaunis rakkaus ja samaan aikaan Jumala pahana ja toimintahäiriöisenä isänä. Minäpä kysyn teiltä uudestaan, uudestaan ja vielä uudestaan: heittäisikö kukaan teistä lasta – riippumatta siitä, mitä hän on tehnyt – paikkaan, jossa hän palaisi elävältä ikuisesti? Kuka teistä vanhemmista nostaa kätensä ja sanoo: "No joo, hän on tehnyt pahoja juttuja. Sen hän ansaitsee"? Teissä ei ole yhtäkään – ei yhtäkään! Kuitenkin tämä on se Jumala, jota opetatte lapsillenne – rangaistuksen ja sääntöjen Jumala. Se on ihmisominaisuus, rakkaat ystävät. Ajatelkaa sitä.

Koko synti- ja rangaistusrakenne kehittyi täysin ihmismielestä. Se on ihmisrakenne, joka on laitettu kaikkivaltiaalle. Universumin luoja ei toimi sillä tavalla. Uutisväläys: taivaassa ei ollut sotia! Ei ollut langennutta enkeliä. Tämä on täysin sen ihmismielen työtä, joka toimii ihmispsyykessä, eikä sillä ole mitään tekemistä sen luomisen myötätunnon kanssa, joka rakastaa teitä mittaamattomasti.

Mutta tämän akaasisen tiedoston vuoksi, joka muistaa kaiken, mukaan luettuna tämän ihmismäistetyn Jumalaopetuksen, teillä on nyt uusi energeettinen toimija, joka on täysin ihmisten luoma: syyllisyys. Niinpä akaasinen tiedosto joka muistaa kaiken, alkaa muuttaa näitä järjestelmiä ja luoda syyllisyyttä. Nyt olette pahoillanne siitä, mitä teitte ja mitä tunnette akaasisessa tiedostossanne. Heräätte yöllä ja muistatte jotain, mitä teitte entisessä elämässä, mutta nyt menette helvettiin sen vuoksi. Homma pahenee, eikö vain?

Nyt istutte siinä ettekä tiedä, mitä ajatella. "Jos Jumala on totta, onko Jumala tyytymätön siihen, kuka olen? Näin unta muutama päivä sitten. En ole varma, mitä se merkitsee, mutta olen aivan varma, että tein jotain väärin. Siitä syystä näin tuon unen tietenkin. Minua rangaistaan. Pelkään. Pelkään, että en tee asioita oikein ja maksan siitä."

Tämä koko ajatus kumpuaa akaasisesta tiedostosta. Kulttuurinne käänsi kirjaimellisesti tiedostonne energiat karmaksi ja sitten synniksi ja rangaistuksesi. Kaikista näistä reaktioista ja tunteista alkoi sitten tulla alempia ja alempia tietoisuustilaltaan, ja se toi teidät polvilleen turhautuneena. Ihminen, sinä pelkäät Jumalaa. Pelkäät.

Seis. Kuulostaako tämä miltään sellaiselta, mitä "korkein tunnettu olemassaoleva myötätunto" toisi teille? Ei. Se kuulostaa juuri siltä, mitä ihmiset toisivat teille ja tuovat jatkuvasti. Tässä on oksymoron. Siinäkään ei ole järkeä, että toisitte itseenne paikkaan, jossa pelkäisitte sitä, mikä on sisällänne ja mikä on hyväntahtoisin, upein ja rakastavin asia, joka voisi koskaan olla. Teidät on puhuttu tähän käsitykseen – koulutettu syntymästä saakka siihen. Jos ajattelette kuin ihminen, se on mahdollista.

Tämä saattaa loukata monia, mutta se ei ole tarkoitukseni. Kryonin tarkoitus on paljastaa ja valaista, avata laatikko ja avata totuus. Tässä on julkilausuma: Jumalassa ei ole tuomitsemista. Jumala joka loi teidät rakkaudesta, laittoi teihin palan itsestään, jota kutsutaan sieluksi, ja se rakastaa tätä sielua itsenään. Olette osa kaikkien asioiden luovaa Lähdettä. Sielunne on mysteeri teille, mutta ei Jumalalle.

Mihin tämä on menossa? Mitä on seuraavaksi?

Mihin tämän akaasian evoluutio menee seuraavaksi? Mitä tapahtuu? Tässä on ennusteeni: planeetalla tapahtuu paljastuminen. Myötätunto tulee kehystämään ja kirjoittamaan uudelleen jotkut näistä asioista, jotka olen juuri kertonut teille. Se tulee tapahtumaan. Tiedän tämän, koska olen nähnyt sen aiemmin. Tuon teille tämän historian näyttääkseni, mistä jotkut nykyiset ajatuksenne ovat tulleet, mitä järjestelmästä on tullut ja mitä on seuraavaksi. Kuunnelkaa: näiden upeiden salaisuuksien joita teillä oli alkuperäisestä opetuspyörästä – kirjaimellisesti, koska jotkut teistä ovat lemurialaisia – täytyi mennä maan alle, eikä niitä opetettu, ainoastaan säilytettiin.

Tässä on yksi oksymoron teille: salaseurat joita pidätte tänä päivänä salaliittoina, alkoivat sellaisina, jotka ovat säilyttäneet ne salaisuudet, mitä opitte Lemuriassa! Ja tässä uudessa energiassa niitä alkaa tupsahdella esiin. Näette organisaatioiden alkavan paljastaa, mitä ne tietävät ja uskovat, ja tuo informaatio on "metafysiikan aakkoset" [alkaen metafysiikasta]. Alatte itse luoda organisaatioita opettaaksenne näitä asioita avoimesti, ei salaa. Kuunnelkaa: muistutan teille, että nyt on yksi ensimmäisistä ajoista historiassa, kun olette voineet tehdä tämän ilman, että joku jahtaa teitä tai toimintanne lopetetaan tai jotain pahempaa. Kulttuurien kirjoissa on edelleen lakeja, jotka kehottavat olemaan varovainen ja olemaan kuuntelematta kanavoijaa tai tapaamaan tulkitsijaa. Tämän vuoksi on joitain, jotka pelkäävät edelleen tulla ulos kaapista, kera totuuden rakkaudesta. Kaappivalotyöntekijät! He eivät halua tulla ulos kaapista, koska viime kerralla kun he sen tekivät, oli kamalaa. Nyt ei ole.

Vielä uusi käsite

Minäpä annan teille uuden käsitteen tehdäkseni tästä todella hämmentävää. Jos teistä tulee vähän moniulotteisempia, rakkaat ystävät, teidän täytyy käsitellä akaasianne erilainen ominaisuus. Olkaa valmiina tähän uutiseen, kun teen katsauksen. Minäpä paljastan taas sen yhteenvedon, että tässä uudessa energiassa ne uskomusjärjestelmät, jotka antoivat teille nämä asiat, alkavat olla valaistuneempia lähestymistavassaan, niin pahaksi kun tilanne on tullutkin. Nämä uskonnolliset järjestelmät alkavat nähdä, ettei se ole yhteismitallista sen rakkauden kanssa, jota ne opettavat. Jotkut näistä opeista muutetaan, jotta niissä on tolkkua mestareiden alkuperäisten opetusten mukaan. Tapahtuu taakan keventymistä. Säännöt muuttuvat hieman, kuten on tapahtunut aioneiden ja vuosikymmenten aikana. Sitä alkaa tapahtua jälleen – paluu yhteen niistä alkuperäisistä ajatuksista, että Jumala on jokaisen ihmisen sisällä. Ja silloin tämän lähtökohdan kunnioittaminen nähdään ensisijaisena riippumatta siitä, kuka olet tai mitä uskot. Tämä ihmisillä on todella yhteistä. Tämä aloittaa maailman, joka vetää itsensä ylös paikasta, jossa se on, paikkaan jossa ei ole enää sotaa. Tämä on yhteenveto.

Minäpä kerron teille nyt jotain, mikä teidän täytyy käsitellä. On se ajatus, että tämä "aikaraide" jolla olette, luo uuden junan, joka on täysin valaistunut, kaunis, puhdas, selkeä ja valmis siirtymään eteenpäin valossa, täysin uuden informaation kera. Kerron teille jotain, koska jotkut kysyvät tätä myöhemmin, kun se tapahtuu heille. Tämä on nopeutunutta ja kehittynyttä informaatiota akaasisesta tiedostostanne, ja teidän on käsiteltävä se tavoilla, jotka esitetään teille intuition kautta, ja puhumme myös tulevaisuudesta. Se on hämmentävää lineaariselle mielelle.

Uusi aika maan päällä – uusi akaasia

Aika on ympyrä ja on aina ollut. Ajan monimutkaisuus on fyysikoita varten, mutta teille se on lineaarista. Totuus on, että ajan hyvin ydinkäsite on moniulotteinen ja perustuu kvanttisesti atomirakenteen keskukseen, ja olette tietämätön tuosta ympyrästä. Teidän täytyy nyt kuitenkin tarkastella tätä tiedettä, sillä teitä palvelee sen ymmärtäminen paremmin.

Kuvitelkaa junaraide. Olette tuolla raiteella junana, ihmisenä – ihmisjunana. Puksutatte eteenpäin tuossa junassa. Voitte mennä vain eteenpäin tällä raiteella, koska juna ei voi mennä taaksepäin tai peruuttaa. Se menee aina tulevaisuuteen. Tuo raide levitetään eteenne tulevaisuutena, ja se mitä on takananne, on menneisyys, se mitä olette tehneet. Näin näette sen.

Haluan teidän nyt lisäävän pienen rypyn siihen. Sanotaanpa, että tämä aikaraide menee planeetan ympäri. Unohtakaa hetkeksi, ettei raidetta voi laittaa mereen. Teeskennelkää vain. Siis tuo raide yhdistyy itseensä ja on yksi raide. Tietenkin näette sen vain suorana linjana edessänne ja takananne, koska ette voi nähdä horisontin yli. Mutta odottakaa: jos on tuo yksi raide ympäri maapallon, se merkitsee, että lopulta tulevaisuutenne kulkee menneisyyteenne! Pysyttekö vielä mukana? Ihmisiä jäi tässä kohtaa kelkasta.

Alatte kulkea samaa raidetta edessänne, jota kuljitte aiemmin, kun kierrätte maapalloa. Kuljette tuolla raiteella menneisyytenne yli! Ja mitä tarkkaan ottaen on menneisyydessänne? Se on kirjoitettuna kiveen akaasisena tiedostonanne! Ajatus on tämä: tapaatte akaasianne tulevaisuudessa. Jotkut teistä eivät ymmärrä, mitä se on, ja ajattelevat, että kaikki mitä olette tehnyt, on epäonnistunut, koska se tässä taas. Toiset teistä tunnistavat sen: "Ahaa, tämä on fraktaali ajassa. Se on raiteella, koska raide muistaa, mitä tapahtui. Niinpä sen sijaan, että omaksun sen ja otan sen itselleni ja minun täytyy tehdä kaikki tämä uudestaan, puhdistan sen vain kulkiessani. Itse asiassa odotan, että se on siinä! Itse asiassa näen sen ja myös puhdistan sen, ennen kuin se ilmestyy esiin. Nimittäin odotan sitä, minkä muistan."

Onko tämä liian monimutkaista? Nämä ovat kysymyksiä, joihin vain tulevaisuus vastaa. Olen antanut teille vain jotain, mikä on arvokasta, jotta ette ajattele epäonnistuneenne, rakkaat ystävät. Mikä on uusi ihminen? Se on se, joka kuulee tämän nyt ja sanoo: "Akaasiani ei enää ärsyttämässä minua, ja siellä on vain hyväntahtoisuutta. Voin tunnistaa, mitä olen tehnyt, ja korjata sen kulkiessani. Minun ei tarvitse koskaan tehdä samoja virheitä uudestaan, koska voin nähdä niiden tulevan!"

Kerron teille, että raiteelle eteenne ilmestyy asioita, joista ajattelette, että se on paluuta menneisyyteen – mutta ei ole. Se on jotain, mitä viisaampi "sinä" katsoo ja sanoo: "Tunnistan tämän. Tämä on vanhaa energiaa. Mene pois luotani. Emme käy läpi tätä taas."

"Kryon, tuleeko aika, jolloin voimme puhdistaa koko akaasian, myös sen, mitä on junan edessä? Se on akaasian puhdistaminen, joka olisi menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus." Se on monimutkaisempaa, ja se on tosiaankin seuraava askel. Kerron teille tästä, jotta te ette ylläty. Prosesseja tulee auttamaan teitä. Mutta kun ymmärrätte sen, kun se tulee, ette hämmenny. Ette ajattele tehneenne jotain väärin. Ette palaa takaisin syyllisyyteen. Sen sijaan katsotte sitä ja sanotte: "Kryon sanoi, että se olisi tässä, ja tässä se on. Pimeys haluaa aina antaa ajatella, että sillä on etulyöntiasema. Sillä oli ennen, muttei enää." Sitten voitte nauraa, ja se häviää heti, kun tunnistatte, mitä se on. Se on entistä vanhaa karmaenergiaa, joka on junanne edessä ja jonka olette puhdistaneet. Siksi se on haamu. Annamme sille myös nimen. Varokaa haamukarmaa! Varokaa haamuakaasiaa! Muistakaa tämä viesti, ja kutsukaa sitä siksi, mitä se on.

Tämä on ollut monimutkainen kanavointi. Se on jotain, mikä teidän ehkä kannattaa kuunnella (tai lukea) uudestaan. Se on jotain, mihin teidän ehkä kannattaa palata, vain kuullaksenne nämä sanat. Olen kohta valmis lopettamaan. Noita näkymättömiä energioita on edelleen täällä. Haluan teidän tuntevan niitä hetken suurten onnittelujen kera teille. Jos ne voisivat laittaa käsivartensa ympärillenne, voisitte tuntea sen. Tuntisitte hyvin paljon rakkautta. Sitten ne antaisivat teille viestin ja sanoisivat: "Älä pelkää tulevaisuutta! Heitä vanhat pelot pois. Menneisyys ei palaa takaisin. On täysin uusi polku – polku jota ette ole koskaan ennen astelleet, polku ilman ennustuksia. Luotte raiteen, jota ei ole koskaan ennen luotu. Sitä todellisesta tulevaisuudesta on tulossa teille."

Tässä ovat ne asiat, joita minulla on tälle päivälle.

Ja niin se on.

Kryon

Tämä laajentaa edellistä kanavointia (Akaasian käskeminen 4.3.18). Se on täydellisempi ja kertoo akaasian kehittymisen siksi, minkä ihmiskunta on luonut omin päin. Entä synti ja syyllisyys! Oivalsitko, että ne ovat ihmisen keksimiä käsitteitä? Universumin rakastava luoja ei ollut koskaan ihminen eikä ajattele, kuin ihminen. Kuitenkin monet ihmiset ajattelevat, että Jumala on pelkästään superihmisaivot, kaikki toimintahäiriöt vain suurempana. Siinä on enemmän, mm. miten akaasia on muuttumassa takaisin siihen, mitä sen oli tarkoitus olla!

 

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

 

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Wilmingtonissa.

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

10.3.2018 Wilmington, Pohjois-Carolina

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kaaosta Viesti Matthewilta 15.7.18 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net