30.03.2019

Ajan ylittävä silta

"Toivottavasti tämä ei ole tyhmä kysymys. Mutta miten tietää, mihin junaan on ns. nousemassa? Ajatus jäämisestä taakse jatkamaan toisten kantamista on melkein sietämätön minulle. Minusta tuntuu, että olen tehnyt tätä tietämättä ja tietoisesti jossain muodossa hyvin pienestä saakka, enkä yksinkertaisesti voi ja halua tehdä sitä enää.

Se on vienyt minulta lähes kaiken. Minusta tuntuu, että minun täytyy siirtyä eteenpäin tässä kohtaa oman selviytymiseni vuoksi. Olen miettinyt paljon, olenko itsekäs tunteissani näin. Haluan vain roikkua siinä, mitä sinä sanoit, Denise: "Se EI ole meidän tehtävämme tästä eteenpäin …" –Francesca 21.3.2019

Koska Francescan kommentin tunteet ja kysymys ovat tärkeitä, siteeraan sitä tässä, jotta sen näkevät myös ihmiset, jotka eivät ehkä lue kommentteja jokaisen artikkelin jälkeen. Kiitos siitä, Francesca.

Monet naiset ovat yrittäneet olla monta vuotta superäiti ja kokeneet lopulta vakavan äiti-burnoutin. Nuoret äidit tekevät töitä puolikuoliaaksi tai hulluuteen ja taatusti uupumukseen saakka, ja yrittävät tehdä liikaa asioita joka päivä ja yö kaikkien muita varten, sivuuttaen samalla itsensä, kehonsa ja fyysisen, tunnepuolen, mentaalisen, energeettisen ja henkisen hyvinvointinsa. Tämän tekemisestä vuosia on tyypillisesti tuloksena romahdus lopussa, koska kukaan – nainen tai mies – ei voi ylläpitää tuota jokapäiväistä panostamistasoa ja odottaa pääsevänsä siitä läpi vahingoittumattomana. Kun äiti ei huolehdi itsestään pitkään aikaan eläessään megasupersankarina 24/7/365 kaikkia muita varten, ainoastaan hän ei kärsi monilla tavoilla, vaan hänen elämässään myös lapset ja mies/kumppani ja tärkeät muut ihmiset kärsivät.

Mainitsen tämän, koska useimmat vapaaehtoiset ovat tehneet samaa kuluneet 20 vuotta ja ovat enemmän kuin uupuneita ja tuntevat syvästi sen, mitä Francesca tuntee – kutsutaan sitä "tienraivaava-burnoutiksi". Kuten hän mainitsee, hän ei halua enää tehdä tuon tason ylösnousemustyötä, koska hän tietää korkeammalla tasolla, että tuo vaihe on tosiaankin valmis. Kyse on vain siitä, että useimmat meistä huomaavat, että oltuaan noin 20 vuotta työhevonen, joka kynsi pää painoksissa ja horjumatta Maan peltoja, jotta uusi voidaan kylvää lähitulevaisuudessa – mitä nyt tapahtuu – on joskus vaikea laskea alas nuo vanhat puhdistus- ja raivaustyökalut ja antaa itselleen lupa siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Totuimme kaikki aiempaan henkilökohtaiseen ylösnousemustehtävämme ja -tasoomme ja meidän täytyy tiedostaa, milloin kukin vaihe on loppu ja meidän täytyy siirtyä seuraavaan.

Luottakaa itseenne, kun käytte syyllisyyden sävyttämää väittelyä itsenne kanssa haluttomuudesta jatkaa vanha ylösnousemustyötä, kun kehonne joka solu yllyttää teitä siirtymään välittömästi henkilökohtaisen ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessinne seuraavaan vaiheeseen ja tasoon. Jos olette arvioineet väärin tämänhetkiset tunteenne ja halunne siirtyä eteenpäin, vaikkette ole vielä valmis, tiedätte sen nopeasti! Mutta jos halunne ei ole egopohjainen, vaan tulee sen korkeammasta tietämisestä, että teidän on aika tehdä lisää henkilökohtaisia muutoksia ja kehittyä seuraavalle tasolle, niin tehkää se, älkääkä olko jälkiviisas.

Tienraivaamisen ensimmäinen vaihe on valmis, valmis ja täysin valmis, kuten myös vanhan alemman patriarkaalisen 3D-roskan ja -kaman pääpuhdistaminen ja -siivoaminen. Toiset voivat jatkaa sitä sillä tasolla, jolla he ovat tällä hetkellä, jos haluavat, mutta ette te, jotka tiedätte korkeassa sydämessänne ja sielussanne, että on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen, koska olette ruumiillistaneet uusia koodeja 2018 ja vielä enemmän 2019 ja ymmärrätte, miten tärkeää sinun/minun/meidän on tehdä juuri se nyt.

Oletteko nähneet jo uusia kolmioita ja muita uusia energioita?!

Tämä on kuuma aihe, kuten pitäisikin olla, koska se on hyvin harvinainen ja merkittävä tapahtuma ja olette täällä nyt ja ensimmäisinä fyysisesti ruumiillistamassa uuden Maan ydinenergiat, uuden kristalli-DNA:n, kaikki uudet mallit, suunnitelmat ja energiat Maata, ihmisiä ja kaikkea uuden Maan elämää varten. Ruumiillistatte ne ensimmäisenä, jotta muut ihmiset jotka ovat halukkaita kehittymään, voivat päästä takaisin täyteen Lähteen tarkoittamaan jumalaiseen alkuperäissuunnitelmaan. Ei enää vanhoja negatiivisia muulalaisvääristymiä, ei enää irtikytkettyä ihmis-DNA:ta, ei enää inhottavia kontrollointi- ja lukituslaitteita, ei enää loismaisten muukalaisten ja muiden energeettisesti nälkäisten hirviöiden jatkuvia elinvoimaenergiavarkauksia eikä enää vanhaa alempaa maamaailmaa. Tämän vuoksi ette enää halua eikä teidän enää tarvitse viitoittaa tietä raivaamalla ja puhdistamalla ja yrittämällä varovasti suostutella muita ihmisiä astumaan vanhasta negatiivisesta pimeydestä ja järjettömyydestä evoluutiovaloon ja todelliseen vapauteen.

Nämä uudet kristalliset kolmio-kolminaisuus-DNA-koodit (ei vanhaa ja vanhentunutta alempaa kaksinaisuutta) sekä kaikki muut uudet energiat ja energia-aallot toimittavat uusia malleja ja uutta DNA:ta uusille ihmisille uudessa Maassa ja kaikkialla muualla. Tämä alkoi 2018 – hitaasti ensin, kuten aina tapahtuu – ja me jotka olimme harmoniassa auringon kanssa ja jotka olemme jatkaneet uusien aurinkoenergialähetysten ruumiillistamista, näimme silmät avoimena auringon välähtelevän ja vilkkuvan valoa. Olen nähnyt sitä fyysisillä silmillä joka päivä suurimman osan vuodesta 2018, ja näen edelleen. Näen auringon välkkyvää valoa helpoimmin, kun katson fyysisesti – ei selvänäköisesti – taloni valkoista sisäkattoa. Kun aloin nähdä tätä viime vuonna, luulin ensin, että lamppu vilkkui, mutta kun katsoin suoraan lamppua tai lamppuja, ne eivät vilkkuneet. Tämä välähtelevä ja vilkkuva valo jonka minä ja monet teistä ovat nähneet fyysisesti ja selvänäköisesti, on täysin linjassa auringon ja aurinkovaloenergioiden kanssa, ja olette ruumiillistaneet niitä. Toisin sanoen, olet ihminen maan päällä ja ruumiillistanut samat energiat, kuin aurinko. Koko tämä auringon välähtely on yksi erittäin väärinymmärretty ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin aspekti. Hitto, luulin, että näin sisällä huonoja lamppuja valaisimissani, kun itse asiassa minä aiheutin tämän valon välähtelyn ja vilkkumisen kaiken aikaa.

Ollaanpa nyt erittäin selkeä ja rehellinen tästä seuraavasta osasta, koska se on tärkeä. Maan päällä ei voi olla kasvavaa määrää inkarnoituneita ihmisiä (vapaaehtoisia, tähtisiemeniä jne.), jotka ruumiillistavat uuden jumalaisen DNA:n, ovat energeettisesti harmoniassa auringon ja kaiken sen välittämän kanssa, ovat täysin yhteydessä Maan uuteen kristalliytimeen ja ruumiillistavat uudet koodit/mallit/suunnitelmat jne., sillä tavalla, ettei se automaattisesti muuta ulkoista fyysistä todellisuutta. Mitä enemmän sinä/minä/me ruumiillistamme näitä asioita, sitä isommin ja nopeammin maailmojen eroaminen tapahtuu. Me olemme se "tapahtuma", koska ruumiillistamme kaiken, mitä tarvitsee, jotta "tapahtuma" voi tapahtua ja tapahtuu ulkoisesti.

Niin mahtipontiselta kuin se saattaakin kuulostaa, kaikkien täytyy tietää, että nyt on paljon kummallisempaa, oudompaa ja omituisempaa, kuin kukaan meistä olisi kuvitellut! Koen hetkiä, jotka ovat erittäin mukavia, tasaisia, yksityisiä, rauhallisia, voimaantuneita ja sanoinkuvaamattoman kauniita. Koen myös täysin päinvastaista ja minulla on hetkiä ja pidempiä jaksoja, jolloin tuntuu siltä, että taloni – ja minä sen mukana – on vapaassa pudotuksessa avaruuden läpi, ja se on täysin normaalia siinä, mitä tapahtuu nyt. Koen myös jaksoja, joissa tuntuu siltä, että hajoan ja leviän avaruuteen, pysyn enemmän kasassa ja putoan avaruuden läpi ja kadotan kaiken kosketuksen vanhaan maailmaan ja todellisuuteen (maailmojen eroaminen), mikä on ehdottoman upeaa, ja kuulen mitä kummallisimpia ääniä, minusta tuntuu ennenkuulumattomalta ja tiedän, että kaikki tämä ja paljon enemmän on normaalia siinä, missä olemme tässä prosessissa nyt.

Viihdykkeeksenne. Parina viime yönä peräkkäin olen herännyt noin klo 1–1.30 ja sitten uudestaan noin klo 4–5 erittäin kovaan ääneen, joka kuulostaa minusta täysin fyysiseltä. Olen unessa sängyssäni, kun yhtäkkiä herään koviin ääniin – kuin isoa muovista jäteastiaa (meillä on niissä täällä kaksi pyörää takana ja niitä työnnetään tai vedetään) vedettäisiin jalkakäytävällä suoraan taloni takana. Herään kiukkuisena tuolle kirotulle idiootille, joka tekee sitä keskellä yötä. Makaan siinä pimeässä ja kuuntelen, enkä kuule mitään muuta kuin tuota jäteastian siirtämisääntä. Sitten muutaman minuutin kuluttua kuulen fyysisesti – kaikki nämä äänet ovat 100 %:n fyysisiä minulle – ääntä, kuin lehmä tai sonni liikkuisi kolistellen jäteastiaa ympäri. Mitä helvettiä?! Lehmä tai sonni klo 1.30 kaupungissa joko rajanaapurini takapihalla paukuttamassa jäteastioita ympäri tai jalkakäytävällä suoraan taloni takana? Heräsin taas tänä aamuna klo 5 ääneen, joka kuulosti kavioiden kopinalta jalkakäytävällä suoraan takanani, mitä seurasi lisää liikkuvien jäteastioiden ääntä. Ihan oikeasti? Voi hyvänen aika, miten paljon oudommaksi voi vielä tulla? Missä helvetissä itse asiassa olen? Tunnen, ettei minun pitäisi edes kysyä sitä tässä kohtaa, vaan pitää tiukasti kiinni ja ratsastaa tällä uudella siirtymäjutulla ja olla parhaani mukaan tulematta itse oudoksi siitä, miten hyvin kummalliseksi tämä toisinaan tulee.

Emme ole takaisin vanhalla negatiivisella maaperällä, emmekä ole täysin vielä uuden Maan maaperälläkään, vaan todella käsittämättömässä siirtymätilassa ja -paikassa sillä välillä. Suuri osa vuodesta 2019 tai koko vuosi saattaa olla tätä ja enemmän, joten olkaa kaikki valmiina uuteen ja erilaiseen ylösnousemus-ruumiillistumisseikkailuun, kun siirrymme näiden jumalaisten evoluutiomuutosten läpi. Enemmän puhuttavaa, mutta teen sen kommenteissa tämän artikkelin lopussa. Tarvitsen torkut, koska joku hemmetin lehmä leikki jäteastioilla taas koko yön ja herätti minut toistuvasti.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

24.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Siivet-sarja - shoud 7 Aikajanojen muuttuminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net