07.06.2018

Ajan taivuttaminen lepäämistä varten

Vaikka me universumeista pyydämme teitä lepäämään, monet teistä uskovat, ettei päivän tai edes tunnin lepo ole mahdollista 3D-ympäristössänne. Koska sopeudutte sisäisesti hyvin moniin muutoksiin, joita on tapahtunut muutaman viime päivän aikana, olette uupunut, tarmokas, alakuloinen tai vain erilainen, mitä odotitte ollessanne 3D:tä.

Sallikaa lepotarpeenne voittaa päivittäiset tavoitteenne, kuten voisitte tehdä jonkin lääketieteellisen operaation jälkeen. Totta, teistä saattaa tuntua, että voisitte valloittaa maailman, mutta tosiasiassa teillä ei ole vielä voimia tehdä sitä.

Tunteenne maailman valloittamisesta on samanlainen kuin lääkehumala, sillä teistä tuntuu erilaiselta ettekä pysty selittämään syytä itsellenne tai toisille. Niinpä palaatte 3D-tunnemääritelmiin selittääksenne uudet aistimuksenne. Sallikaa kehonne sopeutua uusiin aistimuksiinne, sillä muutamassa päivässä energiat lisääntyvät taas, mikä saa aikaan lisää uusia aistimuksia olemuksessanne.

Joillekin tällainen ajatus on pelottava, mutta toisille – erityisesti niille jotka ovat uudessa fyysisessä humalassaan – tuo ajatus on riemastuttava. Nimittäin monet teistä ovat niin valmiita muuttumaan, että te ette halua levätä.

Niin se on, että varaamme teille aikaa lepäämiseen ja itsenne hoivaamiseen. Taaskin monet teistä metelöivät, että teidän täytyy pitää huolta lapsistanne, tehdä töitä tai tuhansia muita syitä, joita annatte itsellenne, miksi ette voi hoivata itseänne 3D-maailmassa.

Siksi kerromme teille universaalin tempun, jonka voitte tehdä kotona, metrossa, työpäivän aikana tai missä tahansa paikassa, joka tuntuu oikealta. Pyytäkää universumeilta noin viisi minuuttia tyhjää aikaa.

Vaikka olette edistyneet 3D:n yli, ette ole tunnustaneet sitä itsellenne. Tyhjä aika on sisäiset torkkunne, joita kukaan 3D-olento ei tunne tai näe. Ympärillänne olevat jatkavat elämäänsä, mutta te astutte pois 3D-elämästä pientä lepoa varten. Pysäytätte oman kellonne – ette kenenkään muun kelloa.

Jotkut teistä väittävät, että nukutte pitkään. Se on totta. Mutta koska myös teette työtä, näette unta, matkustatte, luotte jne. tuona nukkumisaikana, te ette lepää. Viiden minuutin leponne voi olla, ennen kuin nukahdatte illalla, tai työpaikalla, työmatkalla tai koska tahansa, kun teistä tuntuu mukavalta tehdä se.

Tämä lepotekniikka on kaksitahoinen projekti. 1) Teidän täytyy levätä, jotta fyysinen osanne nollataan ennen seuraavaa energiakuuroa. Ja 2) testataksenne yhtä uusista taidoistanne. Nimittäin lukiessanne tätä ajattelette, että se SAATTAISI toimia, mutta teidän täytyy testata sitä turvallisessa paikassa, kuten vessassa tai makuuhuoneessa ennen nukahtamista.

Ette pysty vielä kuvittelemaan, että voitte astua ulos 3D-maailmasta kenkään 3D-olennon huomaamatta. Yksinkertainen tehtävä, jota toisten taajuuksien edustajat tekevät ympäri universumeja. Sillä tiedätte tosiaankin, että he usein ilmaisevat teille seuraavansa teitä, mutta ette odota heidän olevan ulottuvilla visuaalisesti 24/7. Sen sijaan odotatte, että he vilahtelevat elämässänne ja näkökentässänne.

Te voitte nyt tehdä saman. Eikä kukaan joka on 3D:tä, huomaa sitä. Ainoastaan ne joilla on samanlaisia taitoja, tietävät, että "hyppäätte pois" vähäksi aikaa.

Niin se on, että haastamme teidät huolehtimaan itsestänne tänä "hiljaisena" aikana lepäämällä. Te luotte tämän lepäämisympäristön. Eivät ulkopuolellanne olevat, kuten olette aina uskoneet, vaan te sisältänne käsin.

Voitte kokeilla viiden minuutin universaalia lepoa nyt, mutta luultavasti pidennätte tuota aikaa siihen, mikä tuntuu mukavalta. Tehdessänne niin huomaatte, että saatatte bisnestapaamisessa tuntea tarvetta levätä muutaman minuutin. Kun tuotte fokuksenne takaisin kokoukseen, ette ole menettäneet tavuakaan. 3D-maailmalle olitte täysin läsnä.

Opetamme teitä taivuttamaan aikaa. Teidän on aika – sanottuna nauraen – harjoitella tätä uutta taitoa ollessanne Maata. Taitoa joka ei vaikuta 3D-tekoihin, mutta muuttaa nykyelämäänne.

Ette ole yksin ettekä ole koskaan ollut. Aikamatkailu on nyt myös totta teille, kun hypitte taajuudesta toiseen ja ulottuvuudesta toiseen, aivan kuten universaalit suojelijanne ovat tehneet koko maaelämänne ajan.

Levätkää ja harjoitelkaa. Ainoa pyyntö on, että te ette omistaudu niin harjoittelupuheeseemme, että laiminlyötte lepäämisen. Avaintehtävänne muutamana seuraavana päivänä on levätä. Uusi taitonne on pelkästään tapa levätä, jos niin valitsette.

Ei ole mitään pitäisi-asioita. Tietäkää vain, että uuden ohjelmiston myötä, yksi uusi taitonne on ajan taivuttaminen kenenkään 3D:tä olevan huomaamatta. Niin

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

4.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net