28.01.2016

Aikokaa mielestä, valitkaa hengestä

Jokainen teistä on mielen ja hengen täydellinen yhdistelmä, joka toimii harmoniassa laajentaakseen energiaa maan päällä.

Henki valitsee, mitä se haluaa luoda, sielun tähän elämään määrittelemän polun mukaisesti. Henki aikoo parantumista ja transformaatiota ja vaikka nuo ovat sen valintoja joka elämään, se mitä mieli aikoo, määrää lopputuloksen. Jos tuo valinta asetetaan hengestä, mielellä on voimallinen ja selkeä polku valintojensa tekemiseen. Muuten mieli tekee oma valintansa.

Mieli on rajoittunut kokemuksiinsa elämästä, kokoelmaansa tunteita, uskomuksia ja ajattelua, mitä se on aina käyttänyt luomiseen. Tämä on sen polku joka elämään. Mutta jokaisen elämän tarkoitus on integroida mieli ja henki, jotta mielen aikomus voi toimia hengen transformaatiovalintojen kanssa, sen pelkopolun sijasta. Integrointi saadaan aikaan tasapainottamalla mieli ja henki, mikä päästää irti pelosta ja sallii korkeamman värähtelyn tulla mielen todellisuuteen.

Mutta joskus tämä nähdään tarpeena päästää irti mielestä/egosta ja tehdä siitä vähemmän tärkeä. Henki tarvitsee mieltä toimintaan, aivan kuten mieli tarvitsee henkeä tukeen, opastukseen ja suuntaan. Ja maadoittunut ja tasapainoinen transformaatiopolku vaatii mielen ja hengen tasavertaista osallistumista. Koska mieli heijastaa kolmannen ulottuvuuden energiaa, mielen ylösnousemus voi olla mahdollinen vain hengen opastuksella. Tämä vie ihmiskunnan ylösnousemukseen ja moniulotteiseksi olennoksi. Henki on mielen ylösnousemusopas ja sen halu on luoda tasavertainen kumppanuus, missä kumpikaan puoli ei ole tärkeämpi toista ja ne voivat toimia yhdessä ja harmoniassa mielen aikomusten toteuttamiseksi niiden laajentuneiden energeettisten valintojen myötä, joihin hengellä on pääsy.

Tämä voi olla vaivaton matka, jolloin fokus on integroinnissa, ei hallinnassa. Henki ei voi hallita mieltä, koska se ei ole sen luonne. Mielellä on valta nujertaa henki ja hallita sitä, mutta se ei ole sen tarkoitus. Mieli ajaa elämänpolkua ja käyttää henkeä navigaattorina. Kun mieli hyväksyy transformaatioaikomuksen ja kumppanuus hengen kanssa nähdään täydellisimpänä ja vaivattomimpana tapana tämän tapahtumiseen, ylösnousemuspolusta tulee tarkoituksellinen ja rajattomasti vaihtoehtoja tulee käyttöön.

Ja kun kukin askel ylösnousemusmatkalla parantumisesta eheyteen ja yhdenmukaisuuteen paljastuu, tuon hetken polku parhaaseen ja täydellisimpään lopputulokseen on käytettävissä. Sitten mieli ja henki voivat kulkea yhdessä, kumppaneina ylösnousemusmatkallanne korkeampiin taajuuksiin ja korkein kaikista mahdollisista lopputuloksista tulee aina ulottuvillenne.

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Tammikuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net