25.05.2018

Aika valita

Niin paljon muuttuu nopeasti, että tuntuu siltä, että kun käsittelemme itsen, pelkojen, epäilyjen tai huolten yhden aspektin, se näytetään vain uudestaan syvemmällä tasolla. Tässä ajassa on kyse vain muutoksesta, mutta perimmäinen teema on, voimmeko luottaa ja sallia muutosten virrata. Voimmeko olla samanaikaisesti antautumisen ja aktiivisen luomisen paikassa?

On tapahtumassa näkyviin tuleminen. Avaudumme kuin kukka kaikkeen, mitä olemme. On aika, jolloin meitä pyydetään päästämään irti kaikesta, mitä ajattelemme ja tiedämme. Meitä pyydetään luottamaan täysin itseemme, sieluumme ja olemaan sallimatta maailman häiriötekijöiden saada meitä kadottamaan fokusta. Sanat "pidä katse palkinnossa" ovat soineet päässä aina, kun minut on vedetty pois keskuksestani.

Toinen sana joka on tullut keskeiseksi, on "valita". Valita, mitä haluamme elämäämme. Valita, miten haluamme antaa takaisin. Valita, mihin haluamme keskittyä. Valita, kenen kanssa haluamme olla. Tämä sana voi olla jännittävä ja pelottava samanaikaisesti. Nimittäin siinä voimme uskaltaa uneksia kaikista mahdollisuuksista. Kuitenkin sen mukana tulee täysi tieto siitä, että tämä elämä on meidän luomuksemme, meidän vastuumme ja meidän alustamme sielukasvuun.

Kun katsomme sen valitsemista, mitä haluamme elämäämme, tuomme itseämme kohti tilanteita, ihmisiä ja paikkoja, jotka auttavat meitä määrittelemään, mitä haluamme ja mitä emme halua. Mitä kerrostuneempia olemme ohjelmoinnista ja uskomuksista, jotka eivät ole harmoniassa aidoimman itsemme kanssa, sitä enemmän koemme ja meille näytetään sitä, mitä emme halua elämäämme.

Sen romahtaminen, mitä luulimme haluavamme, kuka luulimme olevamme tai minkä määrittelimme tarpeelliseksi, voi olla hyvin tuskallista ja täynnä stressiä. Voi näyttää siltä, että kaikki ympärillä romahtaa. Mutta jos katsot todella läheltä, näet, että vaikka perusta on saattanut näyttää kauniilta, todellisuudessa se oli vain korttitalo. Kun jokin on harmoniassa sielusi ja kasvusi kanssa, se pysyy. Se ei muutu, ennen kuin se on näyttänyt sinulle sen, mitä sinun tarvitsi oppia, tai kunnes se ei enää auta evoluutiossasi.

Näissä energioissa tuskallisin paikka on vastarinta. Kun taistelemme sen energiavirtaa vastaan, mitä on, se on, kuin yrittäisimme seistä paikallaan kuohuvassa koskessa. Se sattuu, ja meistä voi tuntua kolhitulta ja ruhjotulta. Se myös lukitsee meidät tiukasti todellisuuteen, joka ei ole enää korkein etumme. Silloin kun sallimme kosken juoksun viedä meitä, avaudumme taianomaiselle muutokselle. Meidän ei tarvitse pitää nykytilanteestamme, mutta meidän täytyy hyväksyä se ja nähdä sen antama kasvu.

Olemme fyysisesti yltympäriinsä

Monilla ylösnousemusprosessi on todella lisääntynyt. Minusta tuntuu siltä, että keho tekee kahta vuoroa päästäkseen siihen, mihin sydän ja mieli ovat laskeutuneet. Kuulen monien asiakkaiden valittavan kipua alaselässä, lonkissa ja jalkaterissä. Nämä ovat perustakohtia. Kun poistumme yhdestä verkosta ja kiinnitymme toiseen, meillä voi olla kipua näillä alueille, kun muoto haluaa päivittyä ja ankkuroitua. Myös unesta tulee hullua, kun käymme läpi tätä prosessia. Tuleva energia aiheuttaa myös paljon ruuansulatusongelmia, mm. turvotusta. Päänsärky, erityisesti ohimoilla, on tavallista. Keskittyminen, nesteytys, hivenaineet, kuten magnesium ja solusuolat, ja B-vitamiini ovat ratkaisevan tärkeitä. Vietä paljon aikaa ulkona ja auringossa. Elementaalikunnan jäsenet ovat mestariparantajia, jotka sisältävät alkuperäisen jumalaisen suunnitelman. Kun vietämme aikaa luonnossa, voimme saada parannusta, ja kun yhdistymme luonnonvoimiin, voimme yhdistyä myös siihen alkuperäiseen suunnitelmaan, johon olemme palaamassa.

Mentaalisesti ja tunteellisesti

Syviä, syviä malleja tulee pintaan parannettavaksi täysin. Tässä meidän täytyy taas valita. Reagoinko, niin kuin olen aina tehnyt, vai yhdistynkö sydämeeni ja löydän uuden tavan? Uhrius, syyttely ja kyvyttömyys antaa anteeksi aiheuttavat kirjaimellisesti vakavia toimintahäiriöitä sisällä ja "tuolla ulkona". Ahdistus ja masennus ovat hyvin yleisiä ja voivat vaihdella lievästä vakavaan. Jos sinulla on vakavia oireita, etsi apua. Tämä voi olla musertavaa. Huomaan, että kun ahdistusaalto tulee ylitseni, voin asettua tarkkailemaan ajatuksiani. Silloin huomaan, missä olen ollut epäharmoniassa sieluni kanssa, mikä voi olla suurin ahdistuksen syy. Tarkkailemalla, mitä tulee esiin nähtäväksi, voin harmonisoida itseni uudelleen aktivoimalla sydämeni ja puhumalla totuuttani.

Monilla on vaikeuksia pysyä keskuksessaan ja läsnä. Tämä on erityisen totta niillä, joilla lentää sisään ideoita tulevaisuuden projekteista ja luomuksista. Vaatii todella taitoa olla läsnä ja luoda uutta, yhdistymättä tuntemattomaan liittyvään ahdistukseen.

Vakka tämä tuntuu erityisen intensiiviseltä ja vaikealta kohdalta, tiedä, että saamme suurta apua kaikilta ympärillämme. Tähän sisältyvät planeetta-asetelmat, aurinko, aurinkomyrskyt, portit, gammaräjähdykset, Schumannin resonanssi, enkelit, mestarit ja oppaat. Tämä kaikki juonii auttaakseen meitä olemaan paras versio itsestämme. Sitten kun tämän tuntee ytimessään saakka, lakkaa tuntemasta, että asioita tehdään itselle – sen sijaan kaikki nämä asiat auttavat itseä.

Mitä nyt tarvitaan

Opastiimini selitti minulle, että suurin ongelma tällä hetkellä on, että ihmiset eivät ole sydämessään, vaan päässään. He selittivät, että valokoodit ja aktivoinnit kulkevat sydänkeskuksen kautta. Jos ihminen on kiinni, hän on kykenemätön pyörittämään näitä ohjelmia. Ajattele sitä seuraavasti. Tulevat koodit ovat cd-levyllä. Ne toimivat hyvin, jos sinulla on cd-soitin, mutta jos sinulla on kasettisoitin, niin et pysty pyörittämään korkeampaa valo-ohjelmointia. Vain sydämen kautta voi päivittää kasettisoittimen cd-soittimeksi.

Tämän viemiseksi askeleen pidemmälle, he näyttivät minulle ihmisen selkärangan. Selkärangan välilevyt sisältävät ohjelmointia. Ei ole sattumaa, että niitä kutsutaan (väli)levyksi. Maan vanhasta puute-, pelko-, uhrautumis-, patriarkaatti-, ahneus- ja hallintaohjelmoinnista tulee vanhanaikaista. Nämä ohjelmat pyörivät edelleen, mutta niitä ei enää tueta. Tämä merkitsee, että ne jotka pyörittävät vanhoja ohjelmia avaamatta sydäntään, huomaavat, että heidän muotonsa alkaa hajota. He näyttivät minulle, että ihmisen selkäranka luhistuu, kun sitä ei enää tueta. Se on kuin vanha auto, jonka korjausosia ei enää saa. Se oli täysin tolkullista minulle, koska joissain asiakassessioissa minua on opastettu auttamaan selkärangan välilevyjen päivittämisessä.

Sydän pyörittää, prosessoi ja ns. poistaa laatikosta kaikki tulevat valokoodit. Tästä syystä on ratkaisevaa olla sydänkeskeinen ja työstää jatkuvasti sisäisiä asioita, jotka estävät meitä avaamasta sydämemme täysin. (Tämä ei merkitse, että niiden sydän ei ole auki, joilla on terveysongelmia, koska ylösnousemusprosessi itsessään voi aiheuttaa monia terveysongelmia.)

Kun kysyin, miksi ihmiset eivät avaudu näille taajuuksille, he näyttivät minulle nukkuvaa ihmistä, joka oli täysin jokapäiväisten rutiinien vanki ja täynnä kemikaaleja, ohjelmointia ja pelkoa. Se näytettiin minulle kuin kerroksina, jotka oli kasattu ihmisen päälle, mikä hautasi sielun sisälle ja peitti yhteyden häneltä. Kysyin, mitä voitaisiin tehdä auttamaan tilannetta, ja minulle kerrottiin, että jokainen heräävä sielu voi auttaa reagoimalla maailmaan korkealla värähtelevästä paikasta ja lisäksi aikomuksella.

He jakoivat kanssani nämä sanat:

"Pyydän olla Lähdevalon ja ehdottoman rakkauden kanava tällä planeetalla. Tuntekoon jokainen, jonka kanssa olen kontaktissa, kaikkialla minne menen, ehdottoman rakkauden voiman ja avatkoon sydämensä. Saanen muistuttaa heitä heidän korkeimmasta kutsumuksestaan ja potentiaalistaan. Saanen olla toisten heräämisen katalyytti pelkästään olemalla korkein ilmaisu itsestäni."

Kun luet nämä sanat, tunne niiden voima. Kyse ei ole siitä, että meidän täytyy informoida tai kouluttaa toisia – pyydämme olla vain muistamisen kipinä toisissa. Niille jotka ovat aloittamassa prosessinsa, se voi antaa kovasti kaivatun energiapotkun – on kuin ylävitonen sielulle olla lähellä sellaista, joka on kanava. Niille jotka eivät ole vielä aloittaneet, se voi olla kipinä auttamaan kerrosten selvittämisessä ja sydämen avaamisessa. Olen tuonut nämä sanat aamuaikomuksiini ja huomaan tuntevani joka kerta siunatun rauhan ja rakkauden virtaavan lävitseni.

Toivottavasti nämä sanat löytävät sinut hyvin ja löydät aidoimman itsesi enemmän ja enemmän. Tiedä, että Luoja on kiitollinen siitä ilmaisusta, joka olet. Jokaisella meistä on loistavan sinfonian nuotit, jokainen on tärkeä ja jokaista tarvitaan. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja vahvuutta, kun jatkamme tällä matkalla. Syvintä kiitollisuutta kaikille, jotka jakavat tämän työn.

Jenny

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

20.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net