20.10.2018

Aika olla valmiina

On melko suuri todennäköisyys, että hyvin lähitulevaisuudessanne tapahtuu asioita, jotka tekevät tämän päivän aiheestamme hyvin relevantin, vaikkei siltä ehkä näytä tällä hetkellä. Haluamme puhua vähän syvemmin jostain, minkä olemme maininneet useita kertoja aiemmissa viesteissä, mutta emme ole koskaan omistaneet koko viestiä sille.

Puhumme suurelle ihmismäärälle ympäri maailmaa. Monet teistä ovat seuranneet viestejämme jo hyvän tovin. Mutta on myös niin, että monet teistä on laitettu alueille, joilla tunnutte olevan yksin tai joilla on ehkä hyvin harvoja teitä, joita ne jotka heräävät, kutsuisivat valotyöntekijöiksi. Tämän syy saattaa tulla pian paljon selvemmäksi.

Olette tuoneet vaihtelevan ajan omaan tietoisuuteenne henkisyyteen perustuvaa informaatiota ja ns. muinaistietoa. Näemme tämän koskaan muuttumattomana Totuutena (isolla T:llä, kiitos). Teitä ei ole niinkään opetettu, kuin autettu muistamaan. Ja teillä on todellakin syy olla siellä, missä olette.

Olemme puhuneet aiemmin lähestyvästä muutoksesta. Olemme puhuneet aiemmin siitä, että paljon muutoksia on tapahtunut jonkin aikaa pieninä määrinä ja erillään toisistaan. Se ei ole ollut kovin selvää niille, jotka eivät ole etsineet sitä. Mainitsimme myös, että siihen liittyisi lumipalloilmiö.

Muutosten määrä ja -tyyppi aiheuttaa kohta melko radikaalin muutoksen. Ne muutokset joita ilmenee hyvin pian, ovat niin laajoja, niin tärkeitä ja niin voimakkaita, ettei kukaan missään pääse karkuun niiden vaikutusta. Teitä on miljoonia, jotka tiedätte, mitä tapahtuu ja miksi. Mutta on miljardeja muita, jotka yllättyvät täysin. Tämän pitäisi tehdä melko selväksi, miksi olette siellä, missä olette. Ja voimme hypätä "selvästä" puhumisen yli, mutta on muutakin huomioonotettavaa kuin sijainti.

Melkein te kaikki olette olleet tässä tarpeeksi kauan, jotta olette kokeneet ehdottomia muutoksia sisäisessä itsessänne. Joskus hämmästytätte itsenne reaktioillanne asioihin. Näemme teidän ihmettelevän, kun huomaatte sanovanne tai tekevänne asioita, joita olette aina halunneet sanoa tai tehdä, mutta teistä on tuntunut aina riittämättömältä sanoa tai tehdä niitä. Kuulemme teidän sisällä sanovan itsellenne: "Vau! Olinko se minä?"

Mutta ette ole kuitenkaan saaneet vielä loppuun sisäistä kehitystänne, ja teissä on suuri määrä, joille tämä matka on melko uusi. Näistä syistä tunnemme tarpeelliseksi välittää varoituksensanaa tällä kertaa.

Kun monet ympärillänne alkavat kysyä asioista, joita he eivät olisi koskaan ennen edes kuunnelleet, olkaa hyvin tarkkana siinä, miten vastaatte. Oivaltakaa, että puhutte äänellä, kehokielellä ja tunteella, joita kaikki lukevat, tietävät he sen tai eivät. Ja älkää salliko itsellenne yhtään "minä tiedän, yritin kertoa sinulle". Eikä "minähän sanoin". Ymmärtäkää, että esitettyihin kysymyksiin vastaaminen riittää, ja varokaa lankeamasta opetusmoodiin. Neuvo jota ei pyydetä, vastaanotetaan harvoin hyvin.

Jos teistä tuntuu, että voitte tarjota jostain ohjeita, joita toiset tulevat hakemaan teiltä, se on toinen asia, ja sanomme "hienoa!" Jos teette sen, varmistakaa, että olette valmistautunut. Teidät kaivetaan esiin.

On aika alkaa ajatella näitä asioita vakavasti. Kaikki teistä eivät ole tätä tarkoitusta varten. Mutta suurempi osa teistä on. Tiedätte, kuulutteko mukaan, siitä miltä se saa olonne tuntumaan. Älkää tunteko, että teidän tarvitsee ryhtyä tekemään sellaista, mikä ei tunnu oikealta teistä. Kuten aina, sanomme, että tiedätte aina, mikä on oikein teille, siitä miltä se tuntuu teistä. Se ei tietenkään tarkoita, etteivät nuo asiat voi muuttua, kun te muututte ja kasvatte.

Riittää, että olemme tuoneet tämän aiheen huomioonne. Kiitämme teitä, ja kuten aina, lähetämme rakkauttamme ja siunauksiamme.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

12.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net