03.11.2018

Aika olla tosissaan - valonsa toteuttaminen

Tällä hetkellä saatat ihmetellä, miten paljon intensiivisemmäksi ja yllättävämmäksi elämä vielä tulee. Olemme olleet hurjassa intensiivisyys- ja yllätyskyydissä. Lokakuun viimeinen jakso ei ole poikkeus. Kun Venus perääntyy edelleen ja siihen vaikuttaa tällä hetkellä voimakas täysikuu, kaikenlaiset suhteet tulevat nyt keskiöön. Uuden kumppanin tapaaminen tai nykyisen suhteen parantuminen ovat kaksi tapaa, jolla tämä energia voi ilmetä. Jatka lukemista ja saat näkemyksiä näiden hetkien optimaalisesta käytöstä.

Syvemmältä kysyminen

Ironista kyllä, kun elämästä tulee kaoottista tai jännittävää, jäämme joskus niin kiinni tuohon kaaokseen tai jännitykseen, että elämme pinnalla, emmekä katso syvemmälle.

* Kaaosesimerkki: Kaoottisesta tapahtumasarjasta voi tulla energeettisesti niin näännyttävä, ettemme yritä yhdistellä asioita.

* Uusi kumppani -esimerkki: Voimme olla ulkona ja tavata jonkun, joka tuntuu hyvällä tavalla tutulta, mutta eri syistä emme ehkä tutki tarkemmin tuota tapaamista.

Jos kummassakin esimerkissä olisimme enemmän läsnä ja avoin, luultavasti kysyisimme sisältä tietääksemme yhteyden.

Asioiden katsominen syvemmältä on osa elämistä kvanttisesti. Ei oikeasti vie enemmän aikaa kysyä asioita pinnan alta. Itse asiassa, tällä tavalla eläminen säästää valtavan määrän aikaa, tuskaa ja kärsimystä. Kuvittele, että sielukumppanisi oli noissa juhlissa, joihin osallistuit, ja sivuutit tiedostamatta tuon kohtaamisen ja kävelit pois. Kuka tietää, milloin tapaat hänet uudestaan tässä elämässä tai tapaatko.

Turtuminen

Yksi tavallinen reaktio tämän hetken intensiivisiin ja yllättäviin energioihin on turtuminen. Toisia termejä sille ovat, että on kiinnittämättä huomiota, poistuu "paikalta" tai hiljentää sen volyymiä, mitä tulee sisään. Kuulostaako tutulta?

Turtuminen on hyvin eri asia kuin hiljentyminen ja meditoiminen. Et voi samanaikaisesti poistua paikalta ja olla läsnä sielusi kuiskauksille. Sen volyymin hiljentäminen, mitä tulee sisään, voi olla hyödyllinen suodatin ylikuormaa vastaan. Käytä kuitenkin erottelukykyäsi ja intuitiivista tietämistäsi, jotta tiedät, milloin sulkeudut liikaa. Tasapaino kaikissa asioissa on avain.

Tietenkin yksi turtumisen syy on herpaantumaton uutistulva maailmamme toimimattomuudesta. Globaali tietoisuusvallankumouksemme on sotkuista ja äänekästä. Melkein kaikkea modernissa yhteiskunnassamme täytyy muokata ja tasapainottaa.

Megamuutos globaalissa vallassa

On tapahtumassa globaalin vallan megamuutos. Vanhentuneet patriarkaaliset rakenteet hajoavat. Tämän prosessin lopussa emme tunnista enää maailmaamme. Siihen mennessä olemme heränneet jumaluuteen itsessämme ja kaikissa olennoissa. Ei ole ketään "toista" pelättävänä ja kontrolloitavana. Ympyrämme sukeutuu valoon.

Mitä tarvitaan nyt

Sitä odotellessa ja tämän prosessin jatkuessa, on elintärkeää, ettemme menetä kärsivällisyyttä. On tärkeää, ettemme turru. On välttämätöntä, että jatkamme osallistumista prosessiin ja esitämme aktiivista roolia. Jumalaisina muutoksentekijöinä emme tulleet tänne istumaan sivussa ja katselemaan paraatin ohikulkua. Ilmoittauduimme eturiviin – emme istumaan, vaan seisomaan ja liikkumaan.

Valo jota meillä on, täytyy ilmaista. Jokainen meistä tekee sen eri tavalla. Se on ok. Voimme löytää omat ainutlaatuiset ilmaisutapamme – avaimena on jakaa valoamme ja auttaa ihmiskuntaa ja pyhän Maamme tulevaisuutta.

Kaiken vähemmän tekeminen vie meidät pois tinkimättömyydestämme. Emme ole valopainoja. Emme tulleet tänne valittamaan, miten kauan se vie tai miten vaikeaa usein voi olla katsella näkemäämme vihaa ja jakautumista.

Äänelläsi on merkitystä

Samaan aikaan kun on varmaa, ettemme voi muuttaa kaikkea yhdessä yössä, energiallamme ja äänellämme on merkitystä. Jokainen meistä merkitsee suuremassa kuvassa. Miten näet itsesi tässä kuvassa?

On aika olla tosissaan ja laittaa energiansa siihen, mitä voi muuttaa. Mihin laitat energiasi tänään? Miten näyt?

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

24.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net