29.07.2018

8-8-Leijonaportti ja kätketty oviaukko

Meillä on melkoinen rivi taivaallisia tapahtumia, kun siirrymme Leijonaportti-portaaliin, samana päivänä kun Merkurius alkaa perääntyä. Ja tätä seuraa suoraan täysi(veri)kuu ja täydellinen kuunpimennys. On HYVIN paljon poimittavaa tästä käytävästä, jota lähteeni julistavat perimmäisenä valmistelujaksona Leijonaporttiin (8.8.) ja viimeiseen auringonpimennykseen (11.8.). Uudessa raportissa puhutaan tämän voimakkaan pimennyskolmikon ensisijaisesta tarkoituksesta niille, jotka ruumiillistavat sisäisen jumalaisen kolminaisuuden, sekä siitä romahduksesta jota voimme odottaa tämän tärkeän Merkuriuksen perääntymisen aikana.

8-8-Leijonaportti ja kätketty oviaukko

Vuorovesi on nousemassa yhteen merkittävään kulminaatiopisteeseen, kun siirrymme vuosittaiseen Leijonaporttikäytävään (26.7.), mitä seuraa suoraan täysi(veri)kuu ja täydellinen kuunpimennys Vesimiehessä (27.7.) … ja päälle päätteeksi alkaa Merkuriuksen perääntyminen.

Siinä missä ensimmäinen osittainen auringonpimennys toimi tämän kolmikon (jokseenkin aggressiivisena) aktivointi/laukaisinpisteenä, toinen pimennys (kuu) palvelee vapautumispisteenä … vapauttaen ne karmalait, joiden mukaan olemme eläneet monia inkarnaatioita. Nämä ovat todella syviä, elämienaikaisia juttuja, jotka ovat pitäneet meidät sidottuna reinkarnaatiopyörään, ja nyt meillä on täysi tilaisuus päästä eroon näistä harhaista tarinajuonista. Ikuisiksi ajoiksi.

Näistä karmajuonista ja ne majoittaneista malleista vapautuminen, ei mahdollista meille ainoastaan vapautumista niistä tosielämän olosuhteista, jotka luotiin tuon mallin mukaan, vaan se tarjoaa meille myös tilaisuuden aktivoida lisää (korkeamman ulottuvuuden) DNA:ta … sitä korkeampaa geenimateriaalia, joka ylläpitää meidät valokehomuodossa.

Kun Mars perääntyy koko kesän (talvi etelässä), Merkuriuksen perääntyminen on tulossa ja on kolme elämää muuttavaa pimennystä, niin meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin omistautua tällä perinpohjaiselle ja kokonaisvaltaiselle prosessille tietäen, että kun irrotamme itsemme menneisyydestä, vapautamme välttämättömiä elämänvoimareservejä, joita tarvitaan uudelleenmuodostumiseemme. Tämä on merkinnyt elämänvoimamme vetämistä pois ulkoisesta elämästämme (taas kerran) … projekteista, suhteista, aktiviteeteista ja ympäristöstä … voidaksemme ohjata resurssimme sisäänpäin.

Suljettuna pois kaikesta liikkeestä eteenpäin tai ulkoisesta etenemisestä, sisäistämme, keskitämme ja rakennamme sisäistä elämänvoimaamme valmisteluna astumiselle uuteen värähtelytilaan … mikä merkitsee uuden tilan luomista sisälle ja avautumista vastaanottamaan täysin uusi ja raikas lisäys elämänvoimaa ensi kaudella, kun käännymme taas ulospäin. HUOM.: Tärkeä uusi elämänsykli alkaa marraskuun alkupuolella, kun Jupiter siirtyy Jousimieheen (omaan merkkiinsä), mikä laittaa moottorin takaisin Hondaamme ja sysää meidät täydemmin eteenpäin aitoon elämäämme.

Siihen saakka pysymme vankkumatta sitoutuneena uudelleenharmonisoitumiseemme ja jälleenyhdistymiseemme, jossa Merkuriuksen perääntymisjakson (ja viiden muun perääntyvän planeetan) ansiosta (selvästi haihdumme tyhjyyteen) menemme vielä syvemmälle sisäänpäin, kuin parhaillaan olemme … MUTTA tarkoituksena on sulkeutua voidaksemme kytkeytyä uuden ihmisen mikropiiristöön, joka yhdistää meidät uuden Maan keskustietokoneeseen.

Tietenkin tällä taivaallisella tapahtumarivillä on haasteensa … kuten esimerkiksi käsittämätön uupumus tai krooninen väsymys … mutta kaikki tämä samanaikaisesti sisäänpäin suunnattu elämänvoima uudelleenkalibroi meidät uuteen malliin ja toteuttaa täysin uuden (muinaisen) mieli-keho-ohjelman, joka syntyy jumalaisesta (m-f) liitostamme. Kaksi (kolmikon) viimeistä pimennystä vie tämän prosessin vielä pidemmälle, kun jatkamme jumalaisen kolminaisuuden ruumiillistamista sisällä.

Tekemään siitä totta, astumme myös (Leijonaportin avulla) salaiseen käytävään, johon ihmiskunta ei ole koskaan ennen päässyt … lisää siitä alla … ja jossa ne jotka ovat valmistautuneet, saavat pääsyn tärkeisiin uusiin koodeihin, joita tarvitaan valokehokokemuksen elämiseksi muodossa, ja kaikki tämä valmisteluna suurempaan ja korkeampaan palvelutasoon.

Perimmiltään olemme siirtymässä elämänkokemukseen, joka on merkityksellinen KOKO olemissaolosyyllemme, ei ainoastaan korkeammille/henkiaspekteillemme TAI alemman/ihmistasomme panokselle yhteiskunnassa … vaan myös siellä, missä henkinen ja aineellinen, jumalainen ja ihmismaailmamme kohtaavat. Tämä seuraava vaihe on kaikkea, mitä kaipaamme syvästi, mutta ei luultavasti mitään, mitä luulemme sen olevan … ja vaatii valtavan määrän luottamusta ja kärsivällisyyttä todistaa sen kehitymistä ja kerätä palapelinpaloja, kunnes muodostuu selkeä kuva.

Joillakin tämä merkitsee missioiden siirtämistä sivuun, jotta täysin uusi tai uuden tason missio voi syntyä tästä uudesta tilasta. Ja tässä prosessissa elämä järjestyy uudelleen – vetäydymme asioista, joilla oli ennen merkitystä meille, asioista joita luulimme tärkeiksi, voidaksemme ohjata kaiken energiamme uuteen ja aitoon.

Se on hataraa, verottavaa ja hämmentävää aikaa, täynnä huomattavaa epävarmuutta. Ja se kaikki on tietysti täydellistä juuri sellaisena, kuin se on.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

25.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net