21.08.2016

5D-rakkaus on laajempi kokemus

Rakkaustunteita alkaa säteillä olemuksestanne sekä toisista. Vaikka odotitte tällaista muutosta, tämä uusi tunne on erilainen, kuin odotitte. Odotitte nimittäin rakkautta, jota koitte 3D:ssä, sen globaalimman rakkauden sijasta, jota alatte tuntea ja osoittaa.

Kenties sydämenne sulaa vähän, kun keskitytte vauvoihin ja eläimiin. Tai tunnette jotain lämmintä ja rakastavaa toista rotua kohtaan, jota ette aiemmin hyväksyneet. Tai maailmankatsomuksenne muuttuu poliittisesti, taloudellisesti tai ympäristöön liittyen. Sillä ei ole merkitystä, koska kaikki ovat merkkejä uudesta rakkaudestanne.

Jotkut teistä ovat huolissaan, koska ette koe kaikkia asioita, joista juuri puhuttiin. Näin on jostain syystä. Sydämenne avautuu ensin niille asioille, jotka ovat polkuanne. Toiset asiat loksahtavat lopulta paikoilleen.

Keskitytte tehtäväänne ja kehittymiseenne tällä hetkellä. Jos teeskentelette olevanne huolissanne asioista, joista ette ole, palaatte 3D-elämiseen.

Sallikaa itsenne olla kaikkia uuden olemuksenne osia – myös sitä mihin sydämenne keskittyy nyt. Fokuksenne laajenee ajan kuluessa – aivan kuten uusi fokuksenne on nyt vähän yllätys teille.

3D-rakkaudessa huomionne kiinnittyi niihin ihmisiin, paikkoihin ja asioihin, jotka mahdollisesti vastasivat rakkauteenne, mm. perhe, työpaikka, koti, yhteisö, urheilu, koulu, poliittiset tai maayhteydet.

Jotkut teistä epäilevät viime lausetta, sillä miten jokin poliittinen yhteys voisi vastata rakkauteenne? Helposti – todistamalla, että elämänne teoriat ovat oikeita ja mahdollisesti antavat teille jotain, mitä haluatte, tai samanmielisten ihmisten yhteisön. Tämä pätee mihin tahansa rakkauteen, jota koitte 3D:ssä. Mielessänne kyse on antamisesta ja ottamisesta. Ja jos teille ei annettu kaikkea, mitä halusitte, tai ajattelitte, että pitäisi antaa, siirryitte eteenpäin.

Ilmoitimme teille aiemmin, että rakkaus on jakamisprosessi. Se mitä tunnette nyt, on intuition vastainen tuolle ajatukselle, sillä ette voi täsmälleen määrittää, mitä jaetaan tai koetaan.

Rakkaus 5D:ssä on laajempi kokemus ilman välittömiä palkkioita, paitsi noiden tunteiden kokeminen.

Miten tämä ajatus liittyy siihen rakkauden jakamiseen, joka kuvattiin tärkeäksi vain kuukausia sitten? 3D:ssä se ei liity. Mutta 5D:ssä se antaa globaalin/yleismaailmallisen kuvauksen rakkaudesta, joka ei vaadi välitöntä palkkiota, kun itse kokemus on riittävä palkkio jakavan kokemuksen jatkamiseen tai lopettamiseen.

Jos olet yhtä itsesi kanssa, et tarvitse yhteisöäsi antamaan sinulle ylistystä, sillä annat sitä itse itsellesi.

Kun olitte 3D:tä, palkkioita antoivat ulkopuolellanne olevat. Valmistumiset, poliittiset kilpailut ja samanlaiset yhteisökokemukset antoivat teille tiedon, että te olitte oikeassa ja toiset olivat väärässä, epäpäteviä tai mitä sanaa halutaankin käyttää kertomaan, että te olette voittaja ja toiset eivät.

Ette tarvitse palkkioita itsenne ulkopuolelta, sillä olette kokonainen sellaisena, kuin olette. Ne jotka arvostavat eheyttänne, tuntevat vetoa teitä kohtaan. Ne jotka eivät tai joita eheytenne pelottaa, häviävät pois.

Niin se on, että opitte, että itsenne rakastaminen merkitsee merkittävää muutosta olemuksessanne. Muutosta johon sisältyy riippumattomuutta, jota ei ollut helppoa saavuttaa 3D:ssä.

Nyt kun alatte tuntea kokonaisuutta sisällänne, teillä on vähemmän tarvetta toisilta saatavaan ihailuun, hyväksyntään ja oikeudenmukaisuuteen. Voitte rakastaa jotakin tai jotakuta ilman vastavuoroisuutta. Sen tai hänen rakastaminen riittää teille.

Jos kaipaatte tiettyä taloa näyttääksenne paremmalta toisten silmissä, se on 3D-rakkautta. Jos kaipaatte tuota kotia asuaksenne mukavammin, se on 5D-rakkautta/toive.

5D:ssä teillä ei ole tarvetta olla parempi kuin muut. Luotte vain elämää, joka on oikea teille. 3D:ssä teillä on tarve luoda jotain, myös romanttinen rakkaus, joka ei ainoastaan paranna elämäänne, vaan sopii myös yhteisöönne ja yhteiskuntaanne.

Kenties haluatte olla eri mieltä tuosta ajatuksesta. Mutta sallisitteko itsellenne romanttisen rakkauden jonkun kanssa, joka on teitä 50 vuotta nuorempi tai vanhempi tai eri kulttuurista tai eri rotua? Vaikka saattaisitte vahvistaa, että se on täysin mahdollista, 3D:ssä luultavasti kyseenalaistaisitte sellaisen suhteen viisauden. Ei rakastamanne yksilön vuoksi, vaan perheenne, yhteiskuntanne tai yhteisönne vuoksi.

Niin se on, että seuraatte sydäntänne kaikissa asioissa, myös rakkaussuhteissa ja yhteiskunnallisissa kontakteissa. Teette niin itsenne vuoksi – ette yhteisönne vuoksi.

Kenties ette vielä ymmärrä tätä ajatusta, mutta ymmärrätte myöhemmin. Nimittäin kun te muututte, niin muuttuu rakkautennekin – toisten hyväksymästä siihen, mikä on oikein teille.

Olette kehittymässä siksi kokonaiseksi olennoksi, jota olette kaivanneet – ilman kenenkään hyväksyntää, paitsi omanne. Niin olkoon. Aamen.

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

15.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net