28.04.2018

30 merkkiä erilaisesta johdotuksestasi kuin "normaaleilla" ihmisillä

Tuntuuko sinusta toisinaan, ettet sovi tälle planeetalle? Oletko koskaan miettinyt, miksi asiat tuntuvat erilaisilta sinulle, muttei muille ihmisille? Oletko huomannut itsessäsi kummallisia poikkeamia, joita ihmisillä ei yleensä näytä olevan? Tämä artikkeli ehkä auttaa sinua ymmärtämään miksi.

30 merkkiä, että sinut on johdotettu eri tavalla kuin "normaalit" ihmiset

 1. Sinulla on poikkeuksellisia intuitiivisia kykyjä

Intuitiosi tuntuu korostuneelta useimpiin "normaaleihin" ihmisiin verrattuna. Pystyt aistimaan ja tuntemaan asioita, ennen kuin ne tapahtuvat.

 1. Sinulla on iholla merkkejä, jotka muistuttavat tähtikarttaa

Sinulla saattaa olla ihollasi merkkejä, jotka vaikuttavat tähdistöiltä. Vaikka jotkut ehkä muistuttavat useimmille ihmisille tuttuja tähdistöjä, toisilla voi olla sellaisia, jotka eivät ole tuttuja muille, kuin hänelle itselleen.

 1. Näytät ja/tai tunnut nuoremmalta kuin fyysinen ikäsi

DNA:si on johdotettu eri tavalla ja kehosi vastustaa helposti ikääntymistä. Useimmilla ihmisillä on vaikeuksia arvata ikäsi. Jos geneettinen koodauksesi teki sinusta kaljun, silmäsi näyttävät silti nuorekkailta.

 1. Sinulla on epätavallinen unirytmi

Unesi saattaa keskeytyä yön aikana tai sinulla on epätavallisia syklejä verrattuna useimpiin ihmisiin. Minulla on epätavallinen nukkumistapa. Vuoden 2007 paikkeilla minulla oli uniapneaa painonnousun vuoksi, joten minulle tehtiin unitutkimus, jossa kehoon kiinnitettiin useita elektrodeja ja unta valvottiin koko yö. Minusta ei löydetty mitään vikaa, paitsi yksi poikkeavuus: menen välittömästi unitilaan ja pysyn siellä koko yön. Minulla ei ole syvää unta lainkaan. Käytän usein esimerkkinä aikoja, jolloin alat pilkkiä istuessasi sohvalla. Pää heilahtelee alas ja ylös hetkessä. Kun tätä tapahtuu minulle, näen tuossa hetkessä unen, joka tuntuu kestäneen ainakin kolme tuntia.

 1.  Synkronismia tapahtuu päivittäin

Synkronismi saattaa olla niin yksinkertaista, kuin nähdä sellaisia numeroita kuin 555, 1111, 333 jne. melkein joka päivä, tai on jotain muita synkronisia tapahtumia. Yhtenä päivänä "Gregg Prescott" -Facebook-sivu saavutti 11.111 seuraajaa ja tein siitä postauksen. Välittömästi sain ilmoituksen, että myös "The Event is Happening" -FB-sivu saavutti 11.111 jäsentä täsmälleen samaan aikaan.

 1. Kuljet maailmojen välillä

Toisiaan sinusta tuntuu, että elät täysin eri todellisuudessa. Tässä on yksinkertainen esimerkki. Oletko koskaan mennyt kauppaan ja nähnyt siellä kulkemassa joukon zombimaisia ihmisiä? Katsot heidän ostoskärryihinsä, ja niissä on roskaruokaa ja matalavärähteisiä tavaroita. He kulkevat pökerryksissä ja heidän silmänsä näyttävät elottomilta. Aivan yhtäkkiä saat katsekontaktin heränneeseen sieluun ja vaihdatte lempeästi hymyn. Tämä voi mennä myös paljon syvemmälle, jolloin tunnet olevasi muuntuneessa todellisuudessa käyttämättä kiellettyjä aineita.

 1. Sinulla on vastareaktio lääkkeisiin

Joidenkin lääkkeiden vaikutus on päinvastainen. Adderall teki sen minulle. Se on amfetamiinia, mutta saatoin helposti nukahtaa tunti pillerin ottamisen jälkeen. Tämäntyyppisiä merkkejä kannattaa etsiä, kun tietää olevansa johdotettu eri tavalla kuin muut. Minulla diagnosoitiin ADHD aikuisena. Muistan alakoulun todistuksessani lukeneen "ei pysty kiinnittämään huomiota". Tämä johtui päiväunelmonnistani. Muistan neljännellä luokalla kerran soinnuttaneeni hyvin pehmeästi, mutta opettaja heitti minut ulos sen vuoksi.

Oletko koskaan pannut merkille lääkkeiden kaikenlaiset sivuvaikutukset? Miksi niitä on? Koska keho torjuu ne mahdollisena ratkaisuna.

Sivuhuomautus: pääsin eroon ADHD:stä, kun poistin roskan mielestäni meditoimalla.

 1. Muistat ainakin yhden entisen elämän

Yksi oma elämäni tuli mieleen unessa. Olin Maya-vanhempi Espanjan vallankumouksen aikana. Minut uhattiin tappaa, ellen kääntyisi kristinuskoon. Suostuin siihen, mutta valehtelin ja päädyin jakamaan tietoni sukuni nuorten kanssa. Tästä syystä luultavasti halveksin järjestäytyneitä uskontoja.

 1. Sinulla on "yhteys" ufoihin ja maan ulkopuolisiin

Olet nähnyt ufoja ja luultavasti saanut yhteyden maan ulkopuolisiin.

 1. Opit henkisen, esoteerisen ja metafyysisen kentän informaatiota helposti ja eksponentiaalista tahtia

Omaksut helposti henkistä, esoteerista ja metafyysistä informaatiota ja toivot, että oppisimme tällaista informaatiota koulussa, osavaltion sponsoroiman propagandan sijasta.

 1.  Näet asioita, joita muut ihmiset eivät näe

Tämä voi olla olentoja, henkioppaita, haamuja, jne.

 1. Sinulla on yhteys henkioppaiden, suojelusenkelien jne. kanssa

Saatat myös tietää henkioppaidesi tai enkeleidesi nimet. Siitä huolimatta, että asuin New Yorkin osavaltion Catskill vuorilla, minulla oli aina viehtymys palmuihin ja mereen, muttei ollut aavistustakaan miksi. Muutama vuosi sitten näin unta, jossa tapasin yhden henkioppaani. Hän vaikutti olevan Pohjois-Amerikan intiaani, jolla oli pitkät ja suorat mustat hiukset ja päällään valkoinen, laskeutuva mekko. Hän esittäytyi minulle: "Hei, Gregg. Nimeni on Tamara. Olen henkioppaasi." Tässä sitä ollaan … voin kysyä häneltä mitä tahansa, mutta mitä minä teen? Sanoin hänen nimeään uudestaan ja uudestaan, jotten unohtaisi sitä. Sanoin sen niin monta kertaa, että herätin itseni tästä unesta. Kello on noin 3 ja ajattelen: "Joka nimellä on merkitys." Etsin sen merkityksen, ja se räjäytti tajuntani. "Tamara" merkitsee palmua.

 1.  Olet luonnostaan parantaja

On mahdollista, että olit jossain entisessä elämässä parantaja ja nämä kyvyt juontuvat sieltä. Ex-vaimoni opetti minulla kvanttikosketusparannusta. Yhtenä päivänä olin keittiössä tyttäreni kanssa, ja saksanpaimenkoirani Bogeyn käyttäytyi ylienergisesti. Hankasin käsiäni yhteen ja kuvittelin sitten valopallon käsieni väliin. Asetin tuon energiapallon koirani pään päälle, ja se rojahti lattialle ja nukahti. Tyttäreni sanoi: "Voi hyvänen aika, isä, sinä tapoit set!" Hankasin käsiäni yhteen uudestaan ja sanoin vitsaillen hänelle: "Sinä olet seuraava." :)

 1. Sinulla on allergioita ja ruoka-aineintoleransseja

Kehosi on vaikea sopeutua maaplaneettaan, erityisesti geenimanipuloinnin alettua. Siellä mistä olet, sinulla ei ole koskaan ollut näitä allergioita ja ruoka-aineintoleransseja, mutta täällä näet muita ihmisiä ilman niitä ja ihmettelet, miksi olet erilainen kuin muut. Nyt tiedät syyn … sinut on johdotettu eri tavalla!

 1. Löydät uusia kykyjä

Mitä enemmän tutkit henkistä kehitystäsi, sitä enemmän löydät uusia kykyjä, jotka sinulla on ollut koko elämäsi, mutta jotka vasta alat hallita.

 1.  Olet nähnyt olentoja muista ulottuvuuksista tai galakseista

Joillain ihmisillä on kyky nähdä fyysisesti moniulotteisia ja/tai maan ulkopuolisia olentoja.

 1.  Tunnet, ettei Maa ole kotisi

Rakastat olla maan päällä ja palvella sitä, mutta sinusta tuntuu, ettei tämä ole kotiplaneettasi. Saatat tuntea suurempaa yhteyttä Plejadeihin, Arcturukseen, Andromedaan jne.

 1. Ilmoittauduit vapaaehtoiseksi tälle planeetalle

Dolores Cannon mainitsi kolme vapaaehtoisaaltoa, joita tuli Maahan, koska se lähetti avunpyynnön ja monet tulivat vapaaehtoisena tänne. Olitko sinä vapaaehtoinen? Minä tiedän olevani …

 1. Näet fyysisesti orbeja

Monta kertaa näemme orbeja valokuvassa, mutta näetkö niitä fyysisesti? Istuin kerran tietokoneellani, kun näin oranssin orbin menevän yläkertaan. Kun katselin sitä, huomasin, että saksanpaimenkoirani näki sen myös.

 1. Olet kömpelö

Moniulotteisena olentoa et ehkä ole tottunut siihen Maan lihapukuun, jota kutsumme fyysiseksi kehoksi. Sillä on paljon massaa ja joskus tämä massa aiheuttaa kömpelyyttä.

 1.  Olet mestari-ilmentäjä

Tästä tulee helpompaa ja helpompaa, kun olemme siirtyneet neljänteen ulottuvuuteen.

 1. Saat viestejä ja/tai latauksia Luojalta/Lähteeltä

Viestit ovat aina täydellisiä ja jumalaisia. Vaikka meillä kaikilla on tämä kyky, kaikki eivät kuuntele. Ainoa syy siihen, että luet tätä artikkelia In5D-sivustolta, on, että katseltuani elokuvan The Secret sain galaktisen latauksen Luojalta/Lähteeltä. Galaktinen lataus on sitä, kun saat paljon informaatiota yhtenä valtavana latauksena. Ajattele sitä hologrammina, joka sisältää kaiken, mitä sinun täytyy tietää. Minulle kerrottiin, että minun täytyi tehdä nettisivut auttamaan kriittisen massan saavuttamisessa. Minulle annettiin jopa nimi "In5D" Luojalta/Lähteeltä. Minulle kerrottiin, että minun täytyi puhua julkisesti konferensseissa, radio-ohjelmissa jne. Sanoin Luojalle/Lähteelle: "Teillä on väärä kaveri, olen introvertti!" Mutta minulle kerrottiin: "Sinä olet oikea tähän tehtävään" … ja nyt tiedän miksi. Olen introverttien ääni, joita on yli 80% ihmisistä tässä genressä.

 1.  Sinusta tuntuu vähän kiusalliselta puhua

Siellä mistä olet, telepatia on normaali tapasi kommunikoida. Tuntuu melkein vaivalloiselta edes yrittää puhua. Sanotaan, että kuva vastaa tuhatta sanaa. Siellä missä olet, voit lähettää toiselle hologrammin, joka kertoi valtavan informaatiomäärän yhdellä yksinkertaisella ajatusmuodolla.

 1. Sinulla on ollut huimauskohtauksia

Sinulla saattaa olla huimausta, kun kehoa päivitetään tulevilla energioilla.

 1. Kehosi lämpötila on normaalia alempi

Joulukuun puolivälissä 2017 minulla oli ns. ylösnousemusflunssa ja kirjasin joka päivä keholämpöni. Se kävi jopa 39.5 asteessa 19.12., mutta 22. päivään mennessä se oli laskenut 36.7 asteeseen, ja se on pysynyt siinä. Alimmillaan se on ollut 36.1 ja ylimmillään 36.5. "Normaali" keholämpö on 37 astetta. Havaittuani usean viikon tämän poikkeaman, pyysin FB:ssa ihmisiä mittaamaan lämpönsä. Tulos oli olettamukseni mukainen: valtava enemmistö vastaajista oli alle "normaalin".

 1. Olet kapinallinen ja/tai toisinajattelija

Riippumatta siitä, mitä muu maailma sanoo tai tekee, seuraat omaa sisäistä opastustasi, ja totuuden, rakkauden ja valon värähtelyt johtavat tietä kaikessa, mitä teet.

 1.  Olet kuin magneetti lapsille

Lapset näyttävät tuntevan vetoa luoksesi, kuin näkisivät aurakenttäsi. Huomaat heidän ehkä tuijottavan sinua ja hymyilevän ilman syytä. Huomaat hymyileväsi takaisin, kuin tunnistaaksesi heidän kristalli/indigo/sateenkaariolemuksensa täällä maan päällä.

Kävelin kerran rannalla, jolla sisarukset pelasivat palloa. Tyttö näytti noin 5-vuotiaalta ja poika 4-vuotiaalta. Poika otti pallon, kun kävelin ohi, ja heitti minua selkään. Kun käännyin ympäri, hän hymyili, kuin sanoen: "Selvisin tänne, Gregg! Olen täällä!"

 1. Aika tuntuu kiusalliselta

Saatat tuntea ajan nopeutuvan, tai sinulla on kyky elää sen ulkopuolella. Et käytä rannekelloa etkä pidä aikatauluista. Pidät enemmän improvisoinnista ja spontaanisuudesta verrattuna aikaan ja aikatauluihin sitoutumiseen.

 1. Olet introvertti

Välttelet usein suuria ihmisjoukkoja ja tarkkailet mieluummin toisia, kuin liityt mukaan. Yhteiskunnastamme noin 70% on ekstrovertteja. Tässä genressä tilanne on toisin päin – yli 80% lukijoistamme on introvertteja. Miksi? Koska introvertit kääntyvät usein sisäänpäin etsimään vastauksia ja voivat tehdä sitä monella tavalla, kuten meditointi, korkeampi itse tai tutkimalla jotain aihetta niin paljon, että ymmärtävät ongelman syyn ja selvittävät vastaukset itse.

 1. Keholämpötilasi nousee yöllä nukkuessa

Useimpien ihmisten keholämpötila laskee nukkuessa, mutta jos sinut on johdotettu eri tavalla, se nousee. Saatat myös hikoilla yöllä etkä käytä vaatteita nukkuessa sen vuoksi, miten kuumaksi kehosi tulee nukkuessa.

Jos luet tätä artikkelia, todennäköisesti pystyt samaistumaan moniin näistä merkeistä!

Lähetän teille kaikille ääretöntä rakkautta ja valoa.

Gregg

Aiheesta lisää tällä videolla.

Kirjoittanut Gregg Prescott (www.in5D.com)

23.4.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net