11.11.2018

11-11-portaali ja sielutehtäväjoukkueiden yhdistyminen

11-11-portin ja sielujoukkueiden ja -tehtävien yhdistymisen ymmärtäminen. Eilen olin tekemässä tavallista maadoittumis-, puhdistumis- ja meditointirituaaliani, kun yksi elementaalioppaani antoi minulle hälytysmerkin, että läsnäoloani pyydettiin toisiin maailmoihin. Heti kun minulla oli vapaa hetki, asetuin aloilleni ja sallin henkeni lähteä.

Löysin itseni vanhan lapsuuteni puun edestä. Se on upea, valtava tammi, jonka alla olin viettänyt monta päivää puhuen sille ja saaden parannusta siltä. Nyt se on portaalini muihin maailmoihin. Astuin ovesta puun tyvessä sisään, tonttuoppaani johtaessa tietä. Normaalisti menemme maanalaiseen käytävään ja jatkamme suoraan jonkin matkaa, ja sitten tulemme ulos Merliinin, Druidien ja Lohikäärmeiden maille. Tällä kertaa kuitenkin käännyimme tiukasti oikealle ja menimme eri suuntaan. Mitä pidemmälle menimme, sitä kirkkaammaksi polku tuli ja sitä elävämmältä se tuntui. Siinä oli uskomatonta sähköisyyttä.

Sitten edessäni seisoi uskomattoman kaunis kultaportaali, joka veti minua itseensä. Olin nähnyt näitä aiemmin, mutten koskaan täällä. Käännyin oppaani puoleen ja sanoin: "Onko se tähtiportti-portaali?" Hän vastasi "kyllä" ja selitti, että tämä on 11-11-portaali. Hän sanoi, että minun täytyi mennä siihen. Odotin, että kun olin astunut sisään, eetteri-itseni olisi siellä jonkin aikaa, kunnes olisi valmis lähtemään, kuten olin kokenut samanlaisia aktivointeja aiemmin. Tällä kertaa kuitenkin astuin portaaliin ja näin, että se johti huoneeseen etäällä.

Kävelin tuohon huoneeseen ja yllätyksekseni siellä oli monia olentoja. Olin hämmentynyt ja yritin ymmärtää, kun Merlin tuli huoneeseen. Hän selitti, että tämä oli osa 11-11-portaalia, johon olemme kaikki astumassa, ja erittäin tärkeä, koska se on VALTAVA askel prosessissamme kollektiivista ylösnousemusta kohti. Tuo portaali oli avautunut hiljattain ja pysyy yleensä auki muutaman päivän 11-11-päivämäärän jälkeen.

Hän selitti, että linkitymme nyt sielutehtäväryhmiimme. Olin tuntenut aiemmin, että olin yhteydessä heihin, ainakin eetteritasolla. Oivalsin kuitenkin, ettei sitä ollut saatettu loppuun. Auttaakseen minua ymmärtämään hän näytti jalkapallojoukkueen. Ennen tätä uskomatonta portaalia joukkueen kaikkia paikkoja ei ollut linkitetty – ainoa linkki oli ollut niiden kanssa, jotka jakoivat saman paikan. Siis pelaava puolustaja oli linkitetty toiseen pelaavaan puolustajaan. Nyt linkitymme maalivahtiin, hyökkääjiin, vaihtopelaajiin jne.

Kysyin, oliko tämä sieluperheen yhdistymistä, ja minulle sanottiin, että tavallaan kyllä, mutta sitä oli täsmällisempää kuvata tehtävään/rooliin liittyväksi yhteydeksi. Kysyin, oliko sillä mitään tekemistä tietoisuussäteiden kanssa. Olivatko kaikki joukkueeni pelaajat tiettyä sädettä? Minulle kerrottiin, että eivät, vaan jokainen säde oli edustettuna siinä. Tällä tavalla työ jota tehdään, resonoisi kaikkien kanssa.

Katselin, kun nämä kauniita kultajohtoja tuli kustakin henkilöstä ja yhdisti heidät toisiinsa ja minut heihin. Sitten minulle näytettiin ilmakuva ja näin, että muotona oli elämänkukka. Tiedän intuitiivisesti, että meidät on levitetty ympäri maapalloa ja teemme työtämme yksilöinä, mutta jättimäinen tukijoukko on takanamme.

Sitten kysyin, mitä tämä merkitsi meille, ja Merlin kertoi, että tehtävät ovat kasvaneet ja kovasti kaivattu koordinointi voi alkaa nyt suuremmassa mittakaavassa. Tämän aloin ymmärtää:

* Ne jotka ovat tietoisia työn tekemisestä astraalissa tai maassa (ley-linjat, puhdistukset, vesisiunaukset jne.), saavat selville, että heillä on uusia joukkuetovereita ja erilaisia työkaluja käytettävissä.

* Niille jotka pystyvät yhdistymään meditaatiossa joukkueeseensa, saatetaan näyttää uusia joukkuetovereita. Pyydä näyttämistä, jos et näe heitä, tai pyydä tuntea heidän läsnäolonsa.

* On resurssi- ja taitovarasto, johon voimme yhdistyä, kun yhteydet ovat valmiina. Tämä on erittäin hyvä asia.

* Kuten kaikissa joukkueissa, on vahvempia ja heikompia pelaajia. Tässä tapauksessa ei ole kyse vahvuudesta tai kyvyistä, vaan siitä, miten parantunut joukkueen jäsen on sisältään. Siksi keskitetään ponnisteluja niiden auttamiseen, joihin sattuu. Tämä saattaa tuntua siltä, että on syvän kollektiivipuhdistuksen keskellä ja se voidaan tulkita omassa muodossamme syvänä suruna, turhautumisena tai vihana. Saatat nähdä unta, että toiset olennot parantavat sinua tai autat toisten olentojen parantamisessa.

* Aivan kuten missä tahansa joukkueessa on niitä, jotka harjoittelevat enemmän kuin toiset ja joilla on suurempi "herruus". Veteraanilla joka on pelannut 15 vuotta, on enemmän kokemusta ja kykyä kuin sellaisella, joka on vasta aloittanut pelaamisen. Kuitenkin kaikkia tarvitaan ja kaikkia autetaan ja treenataan.

* Joukkueita ei koota tietoisuuden eikä kykyjen, vaan sielutehtävän mukaan. Minulle kerrottiin, että joukkueet ovat hyvin määriteltyä. Esimerkiksi jos katsoo laajemmin, siinä olisi tolkkua, että kaikki parantajat olisivat samassa joukkueessa. Näin ei kuitenkaan ole, kun yksi ryhmä voi auttaa juuri herääviä ja toinen niitä, jotka ovat jo pitkällä omalla polullaan.

* Voi olla tunne, että on uutta tukea ja ettei ole yksin. Kuvittele, että rakennat taloa ja vain viisi ihmistä on auttamassa sinua, ja sitten saapuu 50 lisää, jotka ovat valmiita auttamaan, missä tahansa tarvitaan. Jokainen ihminen tuo omat taitonsa, muistonsa ja toiveensa projektiin.

Haasteena on tietysti yhdistyä tähän aspektiisi. Kun luet tätä, tunne, resonoiko se totuutena sinussa, ja jos resonoi, salli sen olla ovesi tietoiseen yhteyteen. Minulle kerrottiin, että tämä tapahtuu planeetalla jokaiselle olennolle, joka on suostunut osallistumaan tähän uskomattomaan aikaan. Tämän ajoitus voi vaihdella kaikilla, mutta 11-11-tähtiportin aikana se tapahtuu, vaikka jotkut ehkä tiedostavat tämän yhteyden vasta pitkä aika sen muodostamisen jälkeen.

Minua pyydettiin julkaisemaan tämä heti, ja toivon, että pärjäät hyvin näissä energioissa ja varaat vähän lepoaikaa, jotta voit paistatella 11-11-energioissa. Universumi tiesi täsmälleen, mitä tarvitsin, koska olen tänä lauantaina yksin kotona, kun perhe on lumilautailemassa. Sitten meidän odotetaan saavan kunnolla lunta sunnuntaina, mikä tekee siitä upean rentoutumispäivän tulen äärellä.

Kiitos kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee paljon. Lähetän teille kaikille rakkautta ja häivähdyksen innostusta, kun matkustamme tällä kartoittamattomalla alueella.

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

8.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net