Löydä keskuksesi - pysy sydämessä intensiivisyyden aikana https://pixabay.com
14.02.2019

Löydä keskuksesi - pysy sydämessä intensiivisyyden aikana

Tiesimme ennen vuoden 2019 alkamista, että elämästä tulisi intensiivisempää tänä vuonna. On eri asia tietää etukäteen tällaisista asioista, kuin kyetä kulkemaan järjissään näiden ylä- ja alamäkien läpi viikkojen ja kuukausien saatossa.

Perspektiivin saamiseksi, siihen intensiiviseen hetkeen jossa olemme tällä hetkellä, kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota, jotta pystyt kulkemaan sen läpi korkeimmalla tavalla. Jatka lukemista ymmärtääksesi, mitä saattaa tulla esiin muutaman seuraavan päivän aikana, kun tätä energiaa käydään läpi.

Myrskyisiä planeettahetkiä

Elämme myrskyisiä hetkiä, jotka vaativat säännöllistä itsensä kokoamista pysyäkseen keskuksessaan ja rauhallisena. Ulkoinen maailmamme on kaaoksessa. Planeettaenergiat voivat tuntua vuoristoradalta – erityisesti ajankohtaisen Marsin ja Uranuksen yhtymän myötä Oinaassa. Nämä planeettaenergiat eivät ole ainoastaan intensiivisiä, vaan myös tunnelatautuneita.

Tämä sykli voi olla voimakkaampi – ja haastavampi – kuin jotkut muut, joita olemme kokeneet. Ymmärryksellä ja kaukokatseisuudella voimme selviytyä tunnemyrskystä pienten seuraamusten tai korjausten kera. Jos emme tiedosta näitä energioita, on hyvin mahdollista, että tunnereaktiomme voivat saada meidät sanomaan tai tekemään jotain, mitä kadumme.

Ovi joka ei avaudu

Nämä energiat voivat tuntua esimerkiksi siltä, että olemme oven toisella puolella ja meillä on jotain tärkeää sanottavaa oven toisella puolella olevalle henkilölle. Ongelmana on, ettemme pysty avaamaan tuota ovea kommunikoidaksemme. Mitä enemmän emme pysty avaamaan sitä, sitä kiireellisemmältä voi tuntua oven avaaminen ja sanottavamme sanominen.

Tässä on muutama asia, jonka voimme tehdä ohittaaksemme egon taipumuksen puskea ja vaatia, että jotain on tapahduttava tietyllä hetkellä. Näiden vinkkien noudattaminen voi auttaa sinua paljon tällä viikolla.

Intensiivisyydestä selviytyminen

Olemme nyt intensiivisissä energioissa, joista osa on planeettavoimien katalysoimia ja osa luonnollinen osa ihmisten heräämistä. Hyväksy, mitä on, ja tunnusta, että tämä on nyt osa elämää. Sen sijaan, että taistelet kohtaamaasi tilannetta vastaan, työskentele sen kanssa osana henkistä polkuasi.

Ehdotan vetämään enemmän syvään henkeä, kävelemään enemmän ulkona ja ottamaan enemmän taukoja ongelmiin keskittymisestä. Sisäisen rauhanpyhätön luominen on yksi optimaalisista resursseista kulkemiseen näiden aikojen tulituksen läpi.

Meditoi tavallista useammin. Pysäytä myös maailma tavallista useammin – katso ulos ikkunasta, jos olet sisällä, tai katsele taivaalle, jos olet ulkona.

Yksi työkalu on työskennellä ajan kanssa kvanttisesti. Kyllä, jotkut asiat tuntuvat kiireisiltä, erityisesti egomielestä joka on kiinni lineaarisessa ajassa. Kun olet tuon oven takana, joka ei aukea, ja raivostut, kun et pysty avaamaan sitä välittömästi ja kommunikoimaan, egosi voi puskea sinua epäviisailla tavoilla. Kuitenkin viisas itsesi joka toimii kvanttisesti, luottaa jumalaiseen järjestelyyn. Se tietää vaistomaisesti, ettei suljettu ovi pysy suljettuna – kaikki asiat tässä maailmassa ovat väliaikaisia.

Kun tunnet olevasi todella jumissa, mene sydämeesi ja hengittele syvään. Sydän tietää totuuden. Ytimessäsi voit olla rauhassa – Marsista ja Uranuksesta ja maailman kaaoksesta huolimatta. Mene tähän paikkaan usein – ei ainoastaan asioiden tullessa myrskyisiksi, vaan henkisenä resurssinasi olemiseen tässä fyysisessä maailmassa. Luota, että olet ok ja että sinut opastetaan seuraaviin parhaisiin askeliisi.

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

11.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

2 kommenttia

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net