12.10.2018

Kolmoisportaaliin siirtyminen

Olemme nyt kolmen pyhän portaalin tai portin ensimmäisissä energioissa. 10-10-, 11-11- ja 12-12-portit tunnetaan kolmoisportaalina sen pyhän vaikutuksen vuoksi, joka niillä on kasvuumme ja kehitykseemme. Erityisesti tänä vuonna se alkaa pamauksella, kun Venus perääntyy ja pakottaa meidät katsomaan syvältä ja tiukasti itseämme ja kaikkia suhteitamme.

Porttien numerologian tarkasteleminen voi auttaa meitä selvittämään toimintasuunnan. Suunnitelma siitä, mihin on hyödyllistä fokusoitua, voi auttaa meitä hiljentämään kaikkialla ympärillä pyörivän melun. James Hirlehey on kirjoittanut tämän artikkelin (numerologysign.com). Kiitos James!

"Numeroiden merkitys maailman kuvaamisessa perustuu siihen teoriaan, että universumi on rakennettu geometrisen suunnitelman mukaan, ja siitä syystä geometrisia kuvioita ja täsmällisiä numerosarjoja ilmestyy usein luonnon näennäiseen kaaokseen ja matematiikkaa pidetään universaalina totuutena. Numerot ovat siksi universumin perusrakennuspalikoita ja sisältävät informaatiota universumista, hyvin samaan tapaan kuin DNA sisältää informaatiota ihmisestä. Ne jotka ovat virittyneitä universumiin ja sen viesteihin, ovat vuosisatoja kuvanneet eri numeroiden merkityksiä, ja heidän yhteinen tietonsa muodostaa modernin numerologian perusteet.

Numerologia on taito kuvata numeroita, joita on "upotettuna" meidän elämäämme ja universumin elämään, ja se auttaa meitä ymmärtämään persoonallisuuttamme, halujamme, kohtaloamme ja paikkaamme universumissa.

Päivämääriin sisältyvät numerot ovat erityisen tärkeitä kommunikoidessaan siitä, mitä universumissa tapahtuu. Vaikka jokainen päivämäärä on tärkeä, jotkut ovat voimakkaampia ja niillä on suurempi vaikutus elämäämme kuin toisilla. Erityisen tärkeitä ovat porttipäivämäärä, kuten 7.7. tai 8.8., koska ne tarkoittavat yleisesti aikajaksoa, jolloin noiden numeroiden heijastama energeettinen vaikutus ei ole ainoastaan korkeimmillaan, vaan myös tavallista paremmin ulottuvilla."

Kolmoisportaali

Vuoden viimeinen neljännes sisältää kolme merkittävä porttia: 10-10 (lokakuun 10.), 11-11 (marraskuun 11.) ja 12-12 (joulukuun 12.). Energia johon päästään kollektiivisesti kolmoisportaalina tunnettujen porttien kautta, voi olla pelinmuuttaja ja tehdä vuoden viime kuukausista äärimmäisen voimakkaita, erityisesti muutosten tekemiseen ja tavoitteisiin pyrkimiseen.

10-10-portti

Numerologia yhdistää melkein aina numerot yhdeksi luvuksi, joten 10 supistuu ykköseksi, mutta nolla ykkösen rinnalla sekä vahvistaa että tasapainottaa sen painoarvoa.

Ykkönen edustaa luomista, universumia kokonaisuutena ja ääretöntä potentiaalia, kun taas nolla edustaa tyhjyyttä, tyhjää taulua ja äärettömyyden potentiaalia. Numero 10 merkitsee usein syklin loppua ja jonkin uuden alkua, ja se puhuu jokaisen meidän voimasta kirjoittaa oma kohtalomme, jos meillä on riittävän selkeä visio ja vahvuutta sitoutua siihen.

Yhdistettynä tarot-korttien onnenpyörään, numero 10 on myös muistutus, että elämä ei ole muuttumatonta, ja vaikka emme voi olla aina pyörän päällä, emme myöskään jää pohjalle, ja uusia tilaisuuksia on aivan nurkan takana.

10-10-portin aikana kympin luova voima tuplaantuu ja avautuu yksilölle suoraan yhteyteen. Tämä tekee päivämäärästä 10.10. ja sitä ympäröivistä päivistä aikaa, jolloin löydämme todennäköistesti uutta inspiraatiota, tunnistamme uusia tilaisuuksia ja tunnemme voimakasta tarvetta tarttua niihin. Universumi esittelee myös tyhjän taulun ja antaa luovaa energiaa kirjoittaa oma kohtalonsa. Tarvitset vain selkeän vision ja vahvuutta sitoutua toteuttamaan sen.

11-11-portti

Tämä päivä resonoi ykkösen voiman ja persoonallisuuden kanssa – ykkönen on numerologiassa perusluku, josta kaikki muut numerot on tehty. Numerologiamerkin mukaan ykkönen edustaa luomista ja mahdollisuutta ja myös esteetöntä energiakanavaa, joka voi toimia suorana kanavana fyysisen ja henkisen tason välillä.

Kun ykkönen tuplataan 11:ksi, siitä tulee mestariluku, joka symboloi potentiaalia työntää ihmiskokemuksen rajoja ja hyväksyä korkeampi henkinen havaintotapa. Se edustaa linkkiä kuolevaisen ja kuolemattoman, inhimillisen ja henkisen sekä pimeyden ja valon välillä.

Yhdistettynä tarot-korttien Oikeuteen, 11 on myös tiukka muistutus, että karma on totta ja teoilla on seuraamuksia. Se on myös symboli siitä, että voima ratkaista ongelmansa ja muuttaa olosuhteensa on sisällä.

Kun se tuplataan 11-11:ksi, tunnemme usein erityisen voimakasta yhteyttä henkimaailmaan, ja ne jotka etsivät lähempää yhteyttä, saattavat huomata alkavansa herätä näihin aikoihin. Tämä on myös aikaa, jolloin meillä on hyvä pääsy universumin luomisvoimiin ja näin voimaan tehdä päätöksiä ja muutoksia, joita tarvitaan elämämme transformoimiseen.

12-12-portti

Numerologiassa 12 merkitsee loppuunsaattamista. Tässä numeroyhdistelmässä ykkönen edustaa universumin singulaarista ja yhdistynyttä luonnetta ja kakkonen heijastaa tasapainoa ja vihjaa, että jotain hyvää on kohta ilmentymässä. 12 supistuu myös kolmoseksi, mikä merkitsee usein tarvetta tehdä jokin vaikea päätös.

Yhdistettynä tarot-korttien Hirtettyyn, joka viittaa taas karmaan sekä omaan kykyymme ja vastuuseemme luoda oma maailmaamme, 12 on merkki tarpeesta tehdä vaikeita päätöksiä voidakseen siirtyä eteenpäin.

12-12-portin aikana saatat tuntea painetta tehdä päätöksiä ja muutoksia. Vaikka tämä voi olla stressaavaa, ne ovat usein tarpeellisia, ja universumi antaa ykkösen luomisvoimaa kirjoittaa oma kohtalonsa ja kakkosen tasapainottavaa voimaa luoda kohtalo, joka tuo onnellisuutta ja iloa elämään.

Porttien valjastaminen

Kolmoisportaalin aikana ulottuville tulevassa voimassa on kyse oman kohtalonsa kirjoittamisesta ja sen kontrolliin ottamisesta ja vastuusta luoda elämä, jota haluaa. Tämä voi olla hyvin inspiroiva ja luova aikajakso, ja se on erinomaista aikaa vuodesta tehdä uusien alkujen rituaaleja."

Toivon, että tämä artikkeli löytää sinut hyvin ja kaivaudut todella itseesi ja kaikkiin kerroksiisi. Meille annetaan valtava tilaisuus muuttaa kaikki ja tavoitella sitä, mitä haluamme. Kiitos teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee paljon.

Paljon rakkautta teille!

Jenny

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

7.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net