Heinäkuun dramaattiset pimennykset - miten hyötyä niistä Johannes Plenio Pixabaystä
02.07.2019

Heinäkuun dramaattiset pimennykset - miten hyötyä niistä

Jos olet tuntenut intensiivisiä energioita päivänseisauksesta lähtien, et ole yksin. Meillä oli megaenergiaportti silloin, ja aloimme tuntea samanaikaisesti valmistautumista tämän kuukauden pimennyksiin. Tiistaina meillä on auringonpimennys Ravussa uuden kuun aikaan – ainoa vuoden 2019 täydellinen auringonpimennys. Jatka lukemista ymmärtääksesi, miten voit henkilökohtaisesti hyötyä tästä pimennyksestä ja kuunpimennyksestä 16.7. täysikuun aikaan.

Pimennykset ovat kuin megatransformoijia sekä yksilöille että yhteiskunnalle kokonaisuutena. Ne hämmentävät asioita. Ne tuovat asioita valoon, joskus hätkähdyttävillä tavoilla. Heinäkuun kaksi pimennystä on vuoden 2019 avainenergiakohokohta. E-kirjassani "Vuoden 2019 ennustuksia" kuvaan mukana olevia villikorttitekijöitä.

Tämä on ehdottomasti yksi niitä aikoja, jolloin sinun kannattaa olla läsnä sille, mitä elämässäsi tapahtuu, mitä haluat muuttaa tavassasi elää ja miten haluat järjestellä uudelleen asioita, jotka eivät toimi.

Jos olet onnekas ja näet Etelä-Amerikassa tiistain pimennyksen, tulet nauttimaan siitä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla missään pimennyksen lähellä tunteaksesi sen ja hyötyäksesi siitä. Nämä ovat planeettatapahtumia, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin, vaikka unohtaisimme niiden tapahtumisen. Voit katsoa sitä myös netissä – linkki "The Great South American Eclipse". Te jotka olette niissä Chilen ja Argentiinan osissa, joissa pimennys näkyy, jakakaa kokemuksianne ja kuvianne kanssamme pää-Facebook-sivullani "Selacia, The Council of 12".

Auringonpimennys Ravussa 2.7.

Koska tämän viikon pimennys on Ravunmerkissä, mieti, mitä kotielämässäsi tapahtuu ja saatko sitä hoivaa, mitä tarvitset kukoistaaksesi – itsehoidosta tai toisilta. Kysy itseltäsi, mitä kotonasi tai kenties bisneksessäsi, jos teet töitä kotona, voisi päivittää tai katsoa uudesta perspektiivistä.

Esimerkkikysymyksiä:

* Mitä puuttuu?

* Mitä voisit tehdä tai olla tekemättä luodaksesi rauhallisemman, luovemman ja rakastavamman tilan?

* Mitä voit muuttaa sytyttämään luovuutesi ja iloisuutesi?

Kuunpimennys Kauriissa 16.7.

Koska pimennysvaikutukset alkavat kehittyä hyvissä ajoin ennen varsinaista tapahtumaa, ajattele, että myös sinä alat tuntea sen kuunpimennyksen, joka tulee kahden viikon kuluttua. Koska tämä on Kauriinmerkissä, teemat jotka liittyvät bisnekseen ja suhteeseesi aineelliseen maailmaan, tulevat etualalle. Luultavimmin olet jo fokusoitunut näihin aiheisiin, erityisesti ottaen huomioon globaalin yhteiskuntamme kaoottisen tilan ja monet tuntemattomat asiat.

Tämä toinen pimennys on myös täysikuu, mikä vahvistaa kovasti energioita ja sitä intensiteettiä, jota sinä ja muut tunnette. Ole tietoinen tästä, kun olet tekemisissä toisten kanssa henkilökohtaisella tai bisnestasolla. Nekin ihmiset jotka eivät tiedä mitään astrologiasta tai energiasykleistä, tuntevat laajaa tunneskaalaa heinäkuussa.

Tientukkeesta tulee ovi

Näinä aikoina on tavallista tuntea esteitä jollain elämänsä alueella – jokin tuntuu pysähtyneeltä, liikkumattomalta tai ei ole vain energiamehua käytössä sen muuttamiseen, mitä haluaa muuttaa.

Ajattele tätä: kun olet läsnä ja teet sisäisen työn tämän kuukauden pimennysjakson aikana, tientukkeisiin joita tunnet edessäsi, voi yhtäkkiä ilmestyä ovi. Työskentele tämän vertauskuvan kanssa omalla tavallasi. Muista kvanttisuus – siitä ei ole hyötyä, että puskee tai vaatii pakottamalla tuota ovea ilmestymään. Sen tekeminen voi estää näkemästä sen, mitä on jo siinä. Avoimuus ja vastaanottavuus sekä läsnäoleminen voi auttaa sinua löytämään tuon oven.

Aikomuksen voima

Selkeät ja yksityiskohtaiset aikomukset siitä, mitä haluat luoda, ovat myös oleellisia. Ota sydämesi mukaan, jotta aikomuksissa on tunnetta. Pidä myös päiväkirjaa tai kirjoita muuten muistiin aikomuksesi tänä voimallisena aikana. Niiden lukeminen ja sanominen ääneen muistuttaa sinulle, mitä haluat luoda, ja palvelee ankkurina keho-mielessäsi.

Mitä tahansa teet tässä kuussa, muistuta päivittäin itsellesi, että elät tarkoituksella juuri nyt ja että sinua ohjataan jumalaisesti luomaan paras elämäsi.

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

1.7.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net