Uuteen vaiheeseen astuminen – hiljaisuus ennen vauhtia, hidastahtista läsnäoloa ja nopeita visioita, unelmia ja ideoita. Jos sinusta tuntuu, että olet ollut mankelissa noin viimeisen kuukauden, olet aivan raiteilla. Elokuu on jollain tapaa paljon tyynempi ja tasaisempi elämänvesissä. Mutta se on valmistautumista syyskuuhun, jolloin vauhti lisääntyy taas, joten tässä kuussa astumme uuteen vaiheeseen loppuvuoden ajaksi. Siis elokuussa monista teistä tuntuu, että tulette tarkastelu- ja puhdistusjakson loppuun ja olette valmis jaksoon syyskuusta eteenpäin, jolloin on enemmän syntymä- ja perustaenergiaa käytettävissä. Elokuussa on hyvin erilainen energiapuumerkki kuin edellisellä 2–3 kuukaudella – jaksolla joka toi mukanaan monia yllätyksiä, mutkia ja käänteitä ja odottamattomia tapahtumia.
Jos olet tuntenut intensiivisiä energioita päivänseisauksesta lähtien, et ole yksin. Meillä oli megaenergiaportti silloin, ja aloimme tuntea samanaikaisesti valmistautumista tämän kuukauden pimennyksiin. Tiistaina meillä on auringonpimennys Ravussa uuden kuun aikaan – ainoa vuoden 2019 täydellinen auringonpimennys. Jatka lukemista ymmärtääksesi, miten voit henkilökohtaisesti hyötyä tästä pimennyksestä ja kuunpimennyksestä 16.7. täysikuun aikaan.
Olemme ehdottomasti äärimmäisyyksien ajassa, ja ääretön vauhti, ääretön transformaatio ja äärimmäiset ja odottamattomat tapahtumat elämässämme herättävät ja ravistelevat meitä. Kun menemme heinä- ja elokuun läpi, tuo odottamaton ja äärimmäinen energia fokusoituu tarkaksi – sekä yksilöillä että kaikilla meillä kollektiivina.
Kun puhumme tästä valosta, jota on tulvinut planeetalle, ja siitä miten se on paljastanut ihmisistä osia, jotka täytyy nähdä – piilotetut osat – se ei ole vain vertauskuva. Oikeasti mikään ei voi jäädä enää varjoon. Henkilökohtaisesti tai globaalisti. Panemme merkille, että asiat kuumentuvat tavoilla, joita emme ole nähneet aiemmin. Se mitä tapahtuu politiikassa ja yhteiskunnissa, on ennenkuulumatonta.
Valomme säteileminen on mahtava juttu, mutta kaikki eivät arvosta ponnistelujamme. Tämä johtuu siitä, että valomme paljastaa varjot ja sen käsitteleminen voi olla liikaa heille. Itse asiassa valomme käsitteleminen voi olla liikaa myös meille, koska se paljastaa meidänkin varjomme ja tämä voi saada meidät epäilemään polkuamme, edistymistämme ja tehtäväämme. Mutta sen ei pitäisi, koska valon tarkoitus on paljastaa varjot, jotta tiedämme, mihin ohjata parannusta ja enemmän valoa, jotta voimme jatkaa eteenpäin ylösnousemuspolullamme.
Vaikka teistä saattaa tuntua muutaman seuraavan päivän siltä, kuin maailman paino olisi harteillanne, se ei ole totta. Maailma – mukaan luettuna teidän maailmanne – kirkastuu nopeasti, sillä testaatte nyt totuutta. Sana josta olette vitsailleet aioneita, mutta jota olette harvoin saavuttaneet tai edes halunneet saavuttaa.
Kun puhutaan valaistumiseen vaadittavasta kehitysprosessista, on erittäin suuri mahdollisuus, että saatat käydä läpi henkisen hätätilan tämän tapahtumiseksi. Miksi näin on?
Yhteiskunnissanne on pohjavirtauksia, jotka ovat erilaisia kuin ulkoiset vaikutelmat. Niin se on, että järkytytte, kun joku tekee tätä tai tuota, vaikka hänen tekonsa toteuttavat – tietämättänne – teidän unelmianne.
Te ette ole enää sellaisia, kuin olitte. Vaikka olette kuulleet tuon lauseen uudestaan ja uudestaan, haluamme korostaa erästä aluetta, jota ette ehkä vielä ymmärrä, sillä uudet toiminnat ja ajatukset pommittavat teitä, kuten myös kaikkia niitä, jotka ovat avoimia uudelle olemukselleen.
Tämä intensiivinen energia tuntuu anteeksiantamattomalta ja saa useimmat meistä polvilleen. Tuntuu samanaikaisesti kärsimykseltä ja äärimmäiseltä kiitollisuudelta näistä muutoksista, joita tapahtuu sisällä ja ulkona. Kun olet kokenut sielun pimeän yön, se on ollut hyvin järkyttävä ja tuskallinen.
Sivu 1 / 5

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net