Uusi on alkamassa. Sallikaa meidän käyttää vielä yhtä vertauskuvaa. Käytämme esimerkkinämme rakennuksen tekemistä. On tiettyjä askelia, jotka otetaan – itse asiassa täytyy ottaa – aina, jos odotetaan onnistumista. Ei rynnätä vapaalle tontille ja aleta heitellä materiaaleja yhteen, jos halutaan saada jotain lujaa ja kestävää sen tuloksena.
Meiltä kysytään nyt, voimmeko luottaa itseemme. Tämä kuulostaa yksinkertaiselta, muttei ole sitä. Pidin hiljattain ryhmäparannuksen, joka oli suunniteltu työstämään sitä, että murtaudumme esteidemme ja rajoitustemme läpi. Haluan kuunnella sessiot jälkeenpäin, koska vaikka olen kanava, joka tuo energian läpi, myös ihmiskerrosteni täytyy usein kuulla se ja päästää irti.
Haluamme puhua siitä tuskasta, jota tunnette kuullessanne niiden epäinhimillisistä teoista, jotka haluavat pitää kiinni ulkoa ohjatusta vallastaan/voimastaan. Vaikka tiedätte, että tuossa tuskassa ollaan vapaaehtoisesti, se ei tee noista teoista yhtään vähemmän tuskallisia teille.
Hetken teema on itsemme vapauttaminen – ajatusten, mielen, uskomusten, tunteiden, tekojen ja tietoisuuden vapauttaminen, erityisesti niistä vaikutuksista, jotka ovat (tai ovat olleet) valheellisia, heikentäviä ja tekemällä tehtyjä. Sitten voimme olla, kuka oikeasti olemme, ja elää elämää, jota me kaikki haluamme ja ansaitsemme elää.
Eilisen Leijonaportti karjui sisään mitä kauneimman ja hienoimman energian kera. Meistä tuntui kevyemmältä, leikkisämmältä ja ilontäyteisemmältä koko päivän. Heräsimme kera sanojen "ryhdy töihin", ja kuuntelimme korkeampaa itseämme, joten nousimme ylös ja lähdimme liikkeelle, työskentelimme kotona ja sitten meitä opastettiin lähettämään tilaus ja tekemään "operaatio kristalliverkot" erityiskristalleilla, jotka valittiin Leijonaporttia varten. Meillä on myös yllämme uimapuku, koska tiesimme, että meitä opastettaisiin menemään mereen. Ja oli hyvä asia, että teimme sen, koska jep, totta tosiaan päädyimme mereen.
Tämä on minun versioni siitä, että miehet ovat Marsista ja naiset ovat Venuksesta. Rakastan katsella, miten ihmiset käsittelevät informaatiota, ja rakastan, kun toiset jakavat näkemyksiään kanssani. Tämä aihe täytyi osoittaa minulle luultavasti, koska ajattelen maskuliinisemmin. Joskus.

Avoin ovi

07.08.2019
Bubba: "Vedä minut pois tästä sotkusta. En kestä sitä enää!" Buddha: "Siinä on ovi. Päästä itsesi ulos."
Oletko koskaan miettinyt Adamuksen versiota planeetan tulevaisuudesta? On aikoja, jolloin minusta tuntuu, että se kaikki on mielenkiintoista, mutta kaukaista tieteistarinaa. Mutta olen havaitsemassa, että se mistä hän puhuu ProGnostissa, ei ole vain mahdollisuus – se on ehdoton todellisuus.
En usein löydä sanoja kuvaamaan, millainen tämä prosessi on ollut päivänseisauksesta lähtien. On ollut intensiivistä joka ainoalla tasolla – mentaalisesti, fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti. Teema joka tuli päivänseisaukselle, oli vapaus. Sen jälkeen on tapahtunut kaikkien niiden asioiden purkamista, jotka estävät meiltä todellisen sisäisen vapauden.
Muutamassa tunnissa sen jälkeen, kuin olin kertonut Facebookissa tehneeni läpimurron luovassa ilmaisussani, keho päätti, että oli sen vuoro sanoa sanottavansa. Minulle täytyi tehdä kirurginen toimenpide, jossa täytyi nukuttaa, eli se tarkoitti lyhyttä rupeamaa sairaalassa.
Sivu 1 / 26

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net