Tiina Heinonen

Tiina Heinonen

Donald Trumpin valinta Amerikan uudeksi presidentiksi oli minulle täydellinen yllätys! Kuinka näin voi käydä – miten se on mahdollista?
Florence-niminen elokuva herätti kiinnostukseni jo heti, kun se tuli Suomeen. Pääosissa ovat Meryl Streep ja Hugh Grant. Wikipedia luonnehtii Florence Foster Jenkinsiä sopraanoksi, jolta puuttui laulutaito.

Jupiter

20.09.2016
Jupiter on siirtynyt Vaa’an merkkiin. Vaa’an merkissä syntyneille on luvassa mukava myötätuulen jakso, joka kestää noin vuoden verran! Jupiter liittyy optimismiin, iloon ja huumorintajuun.
Juhannusaatto on tänä vuonna 24.6. Juhan, Juhanin, Jannen ja Janin päivänä! Onnea heille!
Blogimme lukija kysyy pitkään jatkuneesta työttömyydestään, omien hoitojen tekemisen mahdollisuudesta, sinkkuudesta, tapaturmista, tanssista ja esiintymisestä sekä poikansa auttamisesta.
Huhtikuussa Aurinko on Oinaan pioneeriluonteisessa merkissä. Trooppinen eläinrata, jota länsimaissa käytetään, alkaa Oinaan merkistä kevätpäiväntasauksen aikaan.
Mitä mukavaa maaliskuussa? No, Mikko Leppilammen kartta! Olin kuuntelemassa Sound on Linnanmäki –konserttia, jossa Mikko Leppilampi oli eräs esiintyjistä. Minussa heräsi kiinnostus tutkia, mitä astrologinen kartta kertoisi hänestä!
Helmikuu ja karkausvuosi. Pöytäkalenterissani lukee 29. helmikuuta ”Karkauspäivä”. Silloin saa naiset kosia! Kosintaan ei Kustaa Vilkunan kirjan Vuotuinen ajantieto mukaan saa vastata kieltävästi, mutta siitä saa lunastaa itsensä vapaaksi sievällä lahjalla! Lahja on usein ollut hamekangas.
TV:ssä on meneillään Ville Haapasalon ohjelma Volga 30 päivässä ja päätin tutkia hieman Villen syntymäkartan yhteyksiä Suomen syntymäkarttaan näiden ohjelmien virittämissä tunnelmissa.
Talvipäivän seisaus on tänä vuonna 22.12.2015. Päivä on tällöin lyhyimmillään. Astrologisesti siirrymme Kauriin merkkiin. Kauris on johtava maan merkki.
Sivu 1 / 4

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net