06 maalis 2017

UFO-Finland ry

Kirjoittanut 
UFO-Finland ry https://pixabay.com/fi/taivas-t%C3%A4hdet-y%C3%B6-avaruus-1018270/

UFO-Finland ry:n tarkoitus on koota ja tutkia ihmisten kokemuksia ufoilmiöstä. Yhdistys pyrkii myös edistämään tieteellistä ufotutkimusta.

Vuonna 1999 perustettu UFO-Finland ry toimii monella tavalla edistääkseen ufoilmöön liittyvää tietoa ja tutkimusta. Se pyrkii myös luomaan yhteistyötä tiedeyhteisön ja ufotutkijoiden välille. Yksi yhdistyksen tavoitteista on myös levittää aiheeseen liittyvää, eri tavoin saavutettua tutkimustietoa. 

UFO-Finland ry siis julkaisee erilaisia tutkimuksia, uforaportteja sekä ufoilmiötä käsittelevää kirjallisuutta. Yhdistys myös vastaanottaa raportteja ufohavainnoista sivustolla olevalla lomakkeellaan. Jos se koetaan tarpeelliseksi, yhdistyksen jäsen ottaa yhteyttä ilmottajaan ja haastattelee ilmoittajaa ja tutkii tapahtunuta. 

Yhdistys hyväksyy kannatusjäseniä, jotka haluavat tukea sen toimintaa. Varsinaiset jäsenet puolestaan ovat ufoilmiö asiantuntijoita, josta näytöksiä käy ufotapausten tutkimus tai aiheeseen liittyvät kirjoitukset. Asiantuntemusta vaaditaan siksi, että jäsenen täytyy kyetä edustamaan yhdistystä ja suorittamaan myös päteväistä ufohavainnosta ilmoittavien henkilöiden haastatteluja. 

Lue lisää yhdistyksen kotisivuilta.  

 

Viimeksi muutettu 03 maalis 2017

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU