25 loka 2016

Suomen Urantia-seura ry.

Kirjoittanut 

Suomen Urantia-seuran tehtävä on edistää Urantia-kirjan opetusten leviämistä sekä toimia Urantia-kirjan lukijoiden yhdyssiteenä.

Urantia tarkoittaa maapalloamme, jolla nimellä se tunnetaan maailmankaikkeudessa. Urantia-kirjan kirjoittajia ei tunneta, lukujen laatijat esitellään erilaisten taivaallisten olentoryhmien edustajina, kuten esim. Jumalallinen Neuvonantaja, Melkisedek, Arkkienkeli ja Serafien päällikkö.

Suomen Urantia-seuran tehtävä on siis tuoda tämän kirjan sanomaa julki. Seura julkaisee myös lehteä nimeltä Heijaste ja järjestää erilaisia esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia. Seura palvelee kaikkia Urantia-kirjan lukijoita.

Urantia-kirja:

• kirjan sisältö vastaanotettu kontaktikomission toimesta 1900-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa.

• kirja puhuu Jumaluudesta, aidosta uskonnosta, kosmologiasta, tieteestä ja ihmisen historiasta.

• kirjassa on sivuja huikeat 2097.

• Kirja pyrkii mm. rohkaisemaan ihmisiä omakohtaiseen ajatteluun, hengelliseen kasvuun ja henkilökohtaiseen uskontoon, samalla kun se antaa edellytyksiä sosiaalisen ja yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistymiselle maailmanlaajuisesti.

Pieni lainaus Urantia-kirjasta, luku 42, Energia - mieli ja aine

"MAAILMANKAIKKEUDEN perustus on aineellinen siinä mielessä, että energia on koko olemassaolon perusta, ja puhdasta energiaa hallitsee Universaalinen Isä. Vahvuus – energia – on juuri se yksi ja ainoa olevainen, joka ikuisena monumenttina osoittaa ja todistaa, että Universaalinen Absoluutti on olemassa ja läsnä. Tämä Paratiisin-Läsnäolevista kumpuava valtava energiavirta ei ole koskaan pettänyt, ei koskaan rauennut; infiniittisessä ylläpidossa ei ole milloinkaan ollut katkoa."

Lähde: https://www.urantia.fi/index.php

 

Viimeksi muutettu 24 loka 2016

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU