18 elo 2017

Suomen Ufotutkijat ry - FURORA

Kirjoittanut 
Suomen Ufotutkijat ry - FURORA https://www.freeimages.com/photo/stars-field-1196999

Jo 70-luvulla perustettu Suomen Ufotutkijat ry on iso, ufotutkimukseen keskittyvä yhdistys. Se myös kouluttaa ufotutkijoita.

Suomen Ufotutkijat -yhdistykseen kuuluu yli 250 henkilöä. Jäsenistä 59 toimii ufotutkijoina. "Yhdistyksen tarkoituksena on ufotutkimus, ufotietouden hankkiminen ja levittäminen sekä ufotutkijoiden koulutus", sen sivuilla summataan. Yhdistyksen sivustot ovat varsinainen ufoista kiinnostuneen netin käyttäjän aarreaitta: siellä voi tutustua suomalaisiin ufotapauksiin - ja ufohuijauksiin. Sivustoilla voi myös ilmoittaa omista havainnoistaan.

Yhdistyksen lähtökohta onkin kriittinen: se ei perustu mihinkään tiettyyn teorianhaaraan. Sen sijaan se pyrkii tasapainoiseen, terveeseen järkeen perustuvaan analyysiin. Ufoilmiöitä ei pidetä selittämättöminä, mutta toisaalta hyväksytään myös se, että jotkut ilmiöt ovat nykytieteenvalossa toistaiseksi selittämättömiä, vaikka tulevaisuudessa niin ei välttämättä enää olekaan.

Tampereella fyysisesti toimiva, kansallinen yhdistys perustettiin vuonna 1973, ja se myös julkaisee ufoaineistoa. Aktiivinen yhdistys järjestää myös seminaareja, luentoja ja muuta ohjelmaa aina risteilyistä elokuvailtoihin.

https://www.suomenufotutkijat.fi/

Viimeksi muutettu 17 elo 2017

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU