09 syys 2016

Suomen Spiritualistinen Seura ry

Kirjoittanut 

Suomen Spiritualistinen Seura ry elämänkatsomuksen keskiössä on nähdä ihminen ikuisena ja jatkuvasti kehittyvänä henkiolentona. Yhdistys järjestää luentoja, meediotilaisuuksia ja kursseja elämänfilosofiansa toteuttamiseksi.

Kuolemaa ei ole, vaan elämä jatkuu fyysisen kuoleman jälkeen. Suomen Spiritualistisen seuran elämänkatsomuksen mukaan, yhteys toisiin tasoihin (henkiin) on mahdollinen. Toiselle puolelle yhteys syntyy rukousten, hiljentymisen sekä spontaanien tai intuitiivisten kokemusten kautta.

Suomen Spiritualistinen Seura ry järjestää eri puolilla maata meediotilaisuuksia, joissa välitetään lohdullista sanomaa elämän jatkumisesta, meediot tuovat siis viestejä toiselta puolelta, jo edesmenneiltä hengiltä.

Yhdistyksen filosofiset perusteet ovat seuraavanlaiset:

- jumala on isämme, valo, voima ja rakkaus
- kaikki ihmiset ovat sisariamme ja veljiämme
- sielu jatkaa eläämääsnä fyysisen kehon kuoleman jälkeen
- yhteys henkimaailman kanssa on mahdollista
- jokainen on henkilökohtaisesti vastuussa teoistaan
- minkä kylvämme tässä maailmassa, saamme niittää seuraavassa
- jokaisen sielun kehityksen tie on ikuinen

Spiritualismi elämänkatsomus on maailmanlaajuinen ja sen katsotaan alkaneet Pohjois-Amerikassa jo 1800-luvun puolessa välissä. suomessa toiminta käynnistyi 1946 ja aktiivisia yhdistyksiä on  seuraavilla paikkakunnilla: Aurajokilaakso, Helsinki, Hämeenlinna, Kemi, Lahti, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku.

Viimeksi muutettu 08 syys 2016

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU