24 huhti 2017

Kabbalah Centre Suomi

Kirjoittanut 

Kabbala on ikiaikainen viisaus, joka paljastaa sen miten universumi ja elämä toimii. Kabbalah Centren tavoitteena on tehdä nämä periaatteet ymmärrettäviksi ja merkityksellisiksi jokapäiväisessä elämässä.

Kabbalah Centre on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka kääntää, tuottaa ja julkaisee kabbalan tekstejä, kirjoja, audiotuotteita, kursseja, oppitunteja ja sisältöä verkkopalveluihin. Näiden lisäksi keskuksessa opiskellaan kahdenkesken sekä erilaisissa ryhmissä. 

Kabbalah Centre tarjoaa opettajan jokaiselle oppilaalle. Tavoitteena on varmistaa mahdollisimman hyvä tuki jokaiselle opiskelijalle. Opettajat ja mentorit ovat osa opintojen perusrakennetta. Palveluja tarjotaan myös puhelimitse, opintoryhmissä ja internetin verkkopalvelujen kautta. Edellämainittujen tueksi tarjolla on suuri valikoima itseopiskelumateriaalia.

Sana kabbala tarkoittaa erilaisia asioita eri ihmisille. Kyseessä on ikiaikainen viisaus, joka paljastaa sen miten universumi ja elämä toimii. Kirjaimellisesti sana ”kabbala” tarkoittaa ”vastaanottamista”. Se on viisaus, jonka tehtävä on auttaa vastaanottamaan täyttymys elämään.

Kabbala on ikiaikainen, mutta erittäin ajankohtainen kaava elämää varten. Se opettaa, että kaikki osa-alueet elämässämme — terveys, ihmissuhteet, työt — saavat alkunsa samasta rungosta ja samoista juurista. Tämä on teknologiaa, jonka mukaisesti universumi lopulta toimii. Se on täysin uudenlainen tapa katsoa maailmaa ja voi yhdistää sinut etsimääsi pysyvään täyttymykseen.

Kabbalan perimmäinen ajatus on, että työkaluja ja viisautta tulee aktiivisesti hyödyntää omassa elämässä. Niiden avulla voi paremmin ymmärtää miksi tietyt asiat tapahtuvat sinulle, ja mitä asioita sinun on tarkoitettu tekevän.

Kabbala opettaa universaaleja periaatteita, jotka koskevat kaikkia ihmisiä riippumatta uskonnoista, etnisestä taustasta tai asuinpaikasta. Kabbalan opiskelun kauneus piilee siinä, että ketään ei voi pakottaa ajattelemaan tietyllä tavalla. Kabbala-keskus voi ainoastaan jakaa tietoa ja toivoa, että sitä hyödynnetään ja sen avulla parannetaan elämän laatua. Tämä on kaiken palveluistamme saatavan tiedon tarkoitus.

Kabbala-keskuksessa opetetaan kabbalan pääperiaatteita, jotka ovat:

                      •                     Jakaminen on elämän tarkoitus: kun jaamme ja huomioimme ihmiset ympärillämme, yhdistymme energiaan, jota kabbala kutsuu nimellä Valo. Se on ääretön hyvyyden lähde. Kun voitamme egomme eli negatiivisen voiman, se mahdollistaa kasvun sekä yltämisen omaan korkeampaan itseemme. Jakaminen on ainoa oikea tapa vastaanottaa täyttymys.

                      •                     Egon ymmärtäminen on tärkeää: se on ääni, joka löytyy jokaisen meidän sisältä. Se ohjaa meitä olemaan itsekäs, kapeakatseinen, rajoittunut, addiktoitunut, haavoittuvainen, vastuuton, negatiivinen, raivokas ja vihaava. Se on se voima, joka käskee meitä tekemään asioita jotka tuntuvat hyvältä lyhyellä aikavälillä, mutta pitkällä tähtäimellä aiheuttavat pahan olon. Ego on kaikkien ongelmien sydän, koska se antaa ja jopa rohkaisee meitä uskomaan, että toiset olisivat meistä irrallaan. Se on nöyryyden vastakohta.

                      •                     Universumissa on henkisiä lakeja, jotka vaikuttavat jokaisen elämään. Elämä tuntuu satunnaisten tapahtumien sarjalta ainoastaan jos emme tiedä henkisen järjestelmän olemassaolosta. Painovoiman lain tapaan olemassa on myös henkiset lait. Yksi näistä laeista on syy ja seuraus: se mitä annamme maailmalle, on samalla se mitä tulemme saamaan sieltä takaisin – tai mitä kylvämme, sen myös niitämme.

                      •                     Me olemme kaikki yhtä: jokaisessa ihmisessä on pilkahdus Luojaa, joka tekee jokaisesta meistä suuren kokonaisuuden osan. Jokainen meistä on vastuussa maailmassa olevista sodista ja köyhyydestä, eikä meistä kukaan voi nauttia täyttymyksestä niin kauan kuin muut kärsivät.

                      •                     “Mukavuusalueelta” poistuminen voi saada aikaan ihmeitä: kun olo tuntuu epämukavalta toisia henkilöitä auttaessa, tällöin venytämme itsemme rajoja, opimme uutta, ja laskeudumme sellaiseen henkiseen syvyyteen joka loppujen lopuksi tuo Valon ja positiivisuuden elämäämme.

Kabbala Suomessa

Kabbalah Centrellä ei ole vielä kiinteää toimipistettä Suomessa. Suomalainen opiskelijaryhmä kiertää kertomassa kabbalasta erilaisilla messuilla ja järjestää kaikille avoimia tilaisuuksia. Pääkaupunkiseudulla järjestetään kaikille avoin info-tilaisuus vähintään kerran kuukaudessa. Tiedot tapahtumista julkaistaan Kabbalah Centren verkkosivustolla sekä Facebook-sivulla.

Kabbalah Centre on julkaissut suomenkielisen perusteoksen Kabbalan voima ja kirja on tilattavissa täältä: https://store-uk.kabbalah.com/collections/finish/products/the-power-of-kabbalah-finish-edition

Lisätietoja: https://kabbalah.fi

Facebook: https://www.facebook.com/kabbalah.finland/

email: finland(at)kabbalah.com

Viimeksi muutettu 23 huhti 2017

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU