16 tammi 2017

Numerologin vastaanotolla - mikä ammatti sopisi Janskulle?

Kirjoittanut 
Numerologin vastaanotolla - mikä ammatti sopisi Janskulle? https://www.freeimages.com/photo/number-28-1445244

Numerologian opettaja Annina Kyrklund tulkitsee kerran kuussa ilmaiseksi lukijamme kysymyksen. Ensimmäiseksi vastauksen saa Jansku, joka miettii omia vahvuuksiaan ja heikkouksiaan sekä pohtii mihin ammattiin hän olisi sopiva.

Sinussa on kahdenlaista perusenergiaa, 8-värähde on syntymälukusi ja sitä värittää syntymäpäiväsi 2-värähde. Otin tulkinnassa myös huomioon nimistä tulevat värähteet (nimet ja muut henk.tiedot jäävät vain tulkitsijan tietoon). Nimien värähteiden summa kertoo, mitä mahdollisuuksia sinulla on toteuttaa itseäsi, miten toimit yhteydessä ulkomaailmaan, elätkö ahdistavassa vai sallivassa ympäristössä jne. Yksittäisten kirjainten värähteet ovat työkaluja. Alla tiivistetty tulkinta.

Kahdeksikkona sinulla on paljon tahdonvoimaa ja suuri työkapasiteetti. Haluat olla tehokas ja hyödyksi koko yhteiskunnalle, et pelkästään itsellesi ja läheisillesi. Vaadit itseltäsi enemmän kuin muilta, olet sekä päättäväinen että sinnikäs, ja tämän ansiosta saavutat yleensä ennemmin tai myöhemmin tavoitteesi elämän eri aloilla. Ja sinun tavoitteesi eivät ole kovin pienet... Kun olet saavuttanut sen mihin pyrit, et jää lepäämään laakereillasi, vaan katsot heti, mihin seuraavaksi pyrit.

Tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä sinulla on kahdeksikon myötä vaikka muille jakaa – vaikka kakkosen ansiosta oletkin erittäin kiltti ja sinulla on kyky nähdä missä muut menevät (et astu kenenkään varpaille) ja mitä he tarvitsevat, sinua ei todellakaan pystytä jyräämään. Jos joku yrittää, et kuitenkaan välttämättä lähde taistelemaan, vaan kaivaudut itsepintaisen sinnikkäästi asemiisi etkä anna periksi.

Oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja totuus ovat sinun ohjenuoriasi tässä elämässä. Varsinkin, jos ystäviäsi tai jotakuta heikompaa kohdellaan väärin/kaltoin, sinun on melkein mahdotonta olla menemättä puolustamaan ja auttamaan. Sinun on helpompi sietää tilannetta, jossa sinua itseäsi kohdellaan väärin.

Olet ihmissuhteissasi suora, intensiivinen, lojaali ja antelias. Olet myös ensin pitkään kärsivällinen, mutta jos joku pettää luottamuksesi, sitä on todella vaikea, ellei mahdotonta rakentaa takaisin.

Sinulla on paljon jaksamistyökaluja, mutta ne tuovat myös paljon sisäistä tulta, ja huomattava osa energiastasi menee itsehillintään. Oletkin sen suhteen kehittynyt erittäin taitavaksi. Ulospäin näytät melkein aina rauhalliselta, asialliselta ja ahkeralta, mutta sisäinen paine kasvaa vähitellen. En haluaisi olla kovin lähellä jos/kun se päivä koittaa, että se vihdoin räjähtää – siellä on vähintäänkin atomipommi...

Pitemmän päälle tämä ”painekattilailmiö” aiheuttaa valitettavasti riskin myös terveyden suhteen – särkyjä, kipuja, tulehduksia (esim. selkä/nivelet, vatsahaava, hermosto), ym. Jos tämänsuuntaista alkaa ilmetä, niin kannattaa olla yhteydessä sellaiseen numerologiin, joka osaa tehdä numerologisia tasapainotuksia (Gladys Lobosin järjestelmä). Tätä ongelmaa voidaan nimittäin helpottaa lisänimien avulla. Niitä ei tarvitse rekisteröidä virallisesti eikä edes kertoa kenellekään, ellei halua - riittää, että henkilö opettelee ne itse ja sisäistää ne osaksi identiteettiään (samoin kuin tiedät, että Jansku tarkoittaa sinua ja reagoit siihen, kun kuulet sen).

Yleensä aloitat asioita vasta harkinnan jälkeen, mutta sitten viet ne loppuun asti, et jätä puolitiehen. Jos joudut keskeyttämään toimesi, niin se häiritsee ja turhauttaa sinua enemmän kuin monia muita.

Olet enemmän suurten linjojen ihminen kuin pikkutarkka, vaikka välillä kärsitkin, kun haluaisit malttaa ja osata olla tarkempi.

Ammatillisia taipumuksia:

- Haluat tehdä itsenäistä työtä, olet tarmokas, sitkeä ja pitkäjänteinen, joten maltat puurtaa yhden projektin parissa vähän pitempäänkin.

- Sinulla on kyky nähdä muiden tarpeet, ja palvelu- ja auttamishaluakin löytyy, joten palveluala voisi olla sinun juttusi, ehkä yksityisyrittäjänä tai ainakin asemassa, jossa sinua ei käsketä.

- Sinua ei tarvitse valvoa, olet erittäin luotettava ja tunnontarkka työntekijä.

- Johdonmukaisuutesi ansiosta olet hyvä organisoimaan sekä isompia että pienempiä projekteja ja sinulla on kyky saada ja pitää asiat järjestyksessä – myös numerot.

- Sinulla on kyky hoitaa sekä omasi että varsinkin muiden raha-asiat kuntoon (ei tosin niin hyvin kuin itse toivoisit, mutta muihin ihmisiin verrattuna kykysi on hyvä), vaikka joudutkin ja olet myös valmis tekemään työtä sen eteen – olet omaksunut ajatuksen, että raha ei tule ilmaiseksi. Uskaltaisin uskoa sinulle kassanhoidon milloin vain.

- Kaikkein parhaiten viihdyt työssä, jossa ainakin jossain määrin olet tekemisissä ihmisten kanssa. Pelkkä paperityö ei tuo sinulle samaa tyydytystä.

- Olet liikunnallinen ja sinulla on myös hoitavat kädet, joten esim. liikunnanohjaaja, fysioterapeutti tai hieroja eivät ole huonoja valintoja.

- Vaaratilanteissa sinulla on valtava kyky säilyttaa malttisi ja pitää pää kylmänä, joten olisit myös hyvä vaikkapa ambulanssinkuljettajana tai ensiavussa.

- Olet myös kätevä käsistäsi etkä pelkää käyttää erilaisia koneita ja muita apuvälineitä.

Hyvää vuotta 2017 – se on sinulle syyskuuhun saakka 9. vuosi eli jakson viimeinen. Se on ikään kuin loppuunsaattamis- ja siivousaikaa, tehdään keskeneräiset projektit valmiiksi ja raivataan tilaa uudelle. Mitä paremmin olet elämääsi (ja ajatuksiasi) siivonnut, sitä enemmän uutta energiaa elämääsi mahtuu, kun ykkösvuotesi alkaa syyskuussa 2017. Tällä sivustolla on kirjoitus Hyvää Uutta Vuotta, jossa kerron vähän enemmän eri vuosien teemoista ja siitä, mistä löydät lisätietoja.

Lämpimin terveisin

Annina

Viimeksi muutettu 16 tammi 2017

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU