28 helmi 2017

Numerologin vastaanotolla - Kirpun elämäntehtävä?

Kirjoittanut 
Numerologin vastaanotolla - Kirpun elämäntehtävä? https://pixabay.com/fi/kev%C3%A4%C3%A4n-yhdeks%C3%A4n-9-meri-portti-174117/

Numerologian opettaja Annina Kyrklund tulkitsee kerran kuussa ilmaiseksi lukijamme kysymyksen. Vuorossa Kirpun kysymys, joka on kuin "lastu laineilla".

 
Kirpun kysymys:
Kysymykseni numerologille liittyy työelämään, eli mikä ammatti /työ olisi minulle sopiva? Minulla on ollut tämä elämäntehtä/työ/ammatti-alue elämässäni täys mysteeri. Se ei vaan ole yrityksistäni huolimatta avautunut millään tavalla. Olen tavallaan lipunut kuin "lastu laineilla" tehtävästä toiseen ja ollut tyytymätön. Nyt haen vastausta perimmäiseen kysymykseen, mikä olisi mun juttu? Missä työssä viihtyisin?

Olisin kiitollinen jos numerologi hieman valaisisi asiaa.

Annina Kyrklundin vastaus:

Hei Kirppu,

kyselit itsellesi sopivaa ammattia /työtä / elämäntehtävää, koska mikään ei ole tähän mennessä tuntunut sinun jutultasi.

Elämäntehtävä on jotain, mitä ei voi löytää etsimällä ulkoapäin – on kuunneltava sisintään, sydäntään.

Meidän elämäntehtävämme on oikeasti sitä, mitä rakastamme eniten maailmassa. Ennen vanhaan elämäntehtävänä oli usein jokin tietty ammatti, joku saattoi esimerkiksi rakastaa leipomista tai kenkien tekemistä yli kaiken ja ryhtyi siis leipuriksi tai suutariksi. Koska olemme siirtyneet Vesimiehen aikaan ja perinteiset yhteiskuntarakenteet ja järjestelmät ovat muuttumassa, elämäntehtävä ei nykyään kovin usein mahdu minkään olemassa olevan ammatin tai koulutuksen puitteisiin, vaan henkilö saattaa hankkia itselleen useankin ammatin pätevyyden ja lopulta päätyä yhdistelemään niistä osia johonkin muuhun elämänsä varrella oppimaansa ja luomaan siten itselleen erilaisen uran kuin kenelläkään muulla on. Jos hän tekee valintansa kuuntelemalla sydäntään, hän päätyy suorittamaan elämäntehtäväänsä.

Näin on käynyt minulle. Olen aina rakastanut opastaa ihmisiä eteenpäin sielunpolullaan, eli auttaa heitä nostamaan tietoisuuttaan alemman minän tasolta sielun tasolle antamalla heille hyvät työkalut omaa kasvuaan varten, jotta he pystyisivät luomaan itselleen onnellisen elämän. Tätä varten minulla on taustalla opettajan koulutus ja yli kahdenkymmenen vuoden opettajanura. Lisäksi oman elämäni solmut ajoivat minut opiskelemaan henkisyyttä löytääkseni toimivia keinoja itseni auttamiseksi. Numerologiaa opiskelin yhdeksän vuotta, minkä jälkeen opettajani Gladys Lobos antoi minulle oikeuden opettaa järjestelmäänsä. Olen käynyt monia henkisen kasvun koulutuksia ja opiskellut meditaatio- ja energiahoitotekniikoita, joita nykyään opetan numerologian ohella. Haluan antaa eteenpäin sitä, minkä itse olen huomannut toimivaksi.

Elämäntehtävä ei välttämättä ole sidoksissa rahan ansaitsemiseen, vaikka se hyvinkin saattaa olla sitä. Eräs ystävättäreni kuunteli sisintään ja tuli siihen tulokseen, että hän rakastaa matkustamista eniten maailmassa – mutta eihän sillä leipäänsä voi tienata! Hän kuitenkin kuunteli sydäntään, eli aina kun hänellä oli valittavanaan useampi vaihtoehto, hän valitsi sen, mitä rakasti eniten. Muutaman vuoden kuluttua hän oli erään suomalaisen aikakauslehden päätoimittaja, mutta asui Hawaijilla. Suuren osan työstään hän pystyi tekemään etätyönä, mutta muutaman keran vuodessa hän joutui matkustamaan Helsinkiin kokouksiin ja tiimityöskentelyyn. Lisäksi hän teki elämäntehtävänsä puitteissa muitakin matkoja, ja aina rahat järjestyivät jollain ihmeen tavalla.

Elämäntehtävä on sitä, mitä rakastamme eniten, mutta myös sitä, mitä Luoja on tarkoittanut meille – silloin täytämme paikkamme universaalisen palapelin ainutlaatuisena osana. Jos kerran Luoja haluaa meidän viettävän päivämme jollain tietyllä tavalla, niin totta kai Hän myös huolehtii siitä, että se on mahdollista. Matkalla kohti elämäntehtäväämme joudumme kuitenkin kohtaamaan pelkojamme – millä tulen toimeen, pystynkö minä siihen ym. Näin on tarkoituskin, koska meidän on myös tarkoitus kasvaa itse.

Tässä vähän vinkkiä elämäntehtäväsi löytämiseen: Aloitapa kuvittelemalla, että olisit voittanut lotossa kunnon jättipotin, niin suuren, ettet ikinä pysty tuhlaamaan sitä koko elämäsi aikana. Sinulla olisi rajattomasti rahaa, resursseja, aikaa ja vapautta. Miten viettäisit loppuelämäsi? Mikä olisi niin kivaa/innostavaa, että viitsisit aamulla nousta sängystä? Mitä rakastat eniten tässä maailmassa? Minkä puolestasi sydämesi palaa?

Seuraavassa siirryn tarkastelemaan kysymystäsi numerologian kannalta. Lähden tulkinnassani siitä, että sinun äitisi sukunimi sinun syntyessäsi oli sama kuin antamasi tyttönimi.

Olet syntymäluvultasi yhdeksikkö. Yhdeksiköillä on vilkas äly ja hyvä huomiokyky. Heillä on erityislahjoja kaikkiin humanitaarisiin ja sosiaalialan ammatteihin, sillä heillä on suuri sydän, ja siksi inhimillinen kärsimys ja kurjuus liikuttavat heitä syvästi. Yhdeksiköt ovat sydämeltään maailmanparantajia, auttajia ja idealisteja, joille kuitenkin vapaus on ensisijaisen tärkeää. He ovat erittäin anteliaita ja saattavat antaa vaikka paidan päältänsä, kunhan heitä ei pakoteta siihen. Yleensä yhdeksikön sydän palaa heikompien ja puolustuskyvyttömien puolesta, hän saattaa ajaa esimerkiksi lasten, alkuperäiskansojen tai eläinten oikeuksia, edistää luonnonsuojelua ja taistella vaikkapa koralliriuttojen tuhoutumisen estämiseksi. Myös yksinäiset ovat lähellä sydäntäsi, sillä tiedät mitä on olla yksinäinen. Herkkyytesi ja tunteellisuutesi ansiosta sinussa on myös runsaasti taiteellisuutta. Ongelmana ovat vain nimien voimakkaat mestarikakkoset, jotka toisaalta liittyvät henkiseen opettajuuteen, mutta toisaalta pakottavat henkilön ennen sitä kohtaamaan elämässään paljon haasteita, joissa hän helposti esimerkiksi ujouttaan jättäytyy taka-alalle tekemään asioita muiden toiveiden mukaan, vaikka yleensä tietääkin heitä paljon paremmin, miten asia tulisi hoitaa.

Mestariluvut antavat lisäresursseja ihmiskunnan palvelemiseksi, mutta nuo lisäresurssit täytyy opetella ottamaan käyttöön itse. Siksi elämänkoulun oppimäärä on mestarilukuisilla laajempi (tarkoittaa käytännössä haasteellisempaa elämää). Myös elämäntehtävä on usein laajempi kuin keskivertoihmisillä eikä se useinkaan vastaa mitään perinteistä ammattia. Syntymäpäiväsi 25 antaa sinulle seiskaväritteisyyttä eli tutkijanluonnetta – haluat ymmärtää, miksi maailma on sellainen kuin se on. Seiskaa, yhdeksikköä ja mestarikakkosta kutsutaan myös henkisyyden trilogiaksi. Mikään kovin konkreettinen, maallinen ammatti ei siis tule tyydyttämään sinua pitemmän päälle. Vaikka sinulta tarvittaessa löytyy kykyä suoriutua käytännön tehtävistä, et pohjimmiltasi ole kovin käytännöllinen, vaan pikemminkin henkinen visionääri, ideoija ja uuden luoja – ja haluaisit mieluiten tehdä sen näkymättömänä taustavaikuttajana. Nykyiset nimien värähteesi tulevat mitä todennäköisimmin saattamaan sinut jollain lailla opastamaan ihmisiä heidän henkisellä polullaan. Voisit toimia vaikkapa vammaisten tai erityislasten ohjaajana, ja voisit helpottaa heidän elämäänsä monella tapaa, sillä hyvän intuitiosi ansiosta pystyisit kommunikoimaan heidän kanssaan monia muita paremmin, ja voisit käyttää tutkijanluonnettasi etsiäksesi heille uusia apukeinoja jokapäiväiseen elämään. Saattaisit myös toimia elämäntaidon valmentajana tai jopa selvänäkijänä, sen verran hyvät yhteydet sinulla on ”Yläkertaan”. Ensin täytyisi vain voittaa tuo ujous, riittämättömyyden tunne ja näkymisen pelko...

Teitpä työksesi mitä tahansa, työsi tulisi olla itsenäistä, vaihtelevaa ja innostavaa. Olet erittäin vastuuntuntoinen, ahkera ja tehokas ja teet mielelläsi töitä ulkoilmassa ja luonnossa – ainakin osan aikaa. Työnjohtajan asemassa olisit rehellinen ja oikeudenmukainen, mutta kiltteyttäsi saattaisit olla hyväksikäytettävissä.

Jokainen kirjain on työkalu. Sinulla on jonkin verran puutteita työkalurivissäsi: esimerkiksi ykkösiä, nelosia ja seiskoja saisi olla enemmän. Ne antaisivat sinulle työkaluja aloitteellisuuteen, puolesi pitämiseen, uskallukseen, asioiden tutkimiseen ja niiden toteuttamiseen. Näitä puutteita voitaisiin korjata numerologisen tasapainotuksen avulla, samoin nimiesi värähteitä voitaisiin avata lisänimillä, jotta elämäntehtävä aukenisi helpommin.

Numerologiassa aika kulkee yhdeksän vuoden jaksoina. Syksyllä 2016 olet siirtynyt yhdestä yhdeksänvuotisjaksosta toiseen. Siirtymävaiheessa on hyvä karsia elämästä pois vanhoja asioita (tavaraa, työpaikkoja, ihmissuhteita jne.), jotka ovat täyttäneet tehtävänsä elämässämme eivätkä vastaa nykypäivää eivätkä enää kuulu tulevaan jaksoon. Siten elämääsi mahtuu enemmän uutta energiaa, jonka on tarkoitus kantaa sinua eteenpäin seuraavat yhdeksän vuotta. Jakson vaihtumisen myötä olet saanut elämääsi paljon uutta energiaa, joka auttaa sinua näkemään paremmin, mikä on sinun juttusi. Toisaalta myös muut huomaavat sinut paremmin, joten sinulle tullaan tarjoamaan mahdolisuuksia kokeilla uusia asioita. Valitse sydämelläsi!

Lykkyä tykö toivoo

Annina

Viimeksi muutettu 27 helmi 2017

1 kommentti

  • Kommentoi linkkiä 12 joulu 2017 lähettänyt Pertti Lousaari

    1+2+3...+34+35+36=666 Kts. Joh.ilm.13:18. Daavid on 36. (Luuk.ev.3:31), Tämä selvittää jakeet Joh.ilm.2:9 ja 3:9. "En minä ole käskenyt heitä silpomaan lapsia, vaan ympärileikkaamaan sydämensä Totuuden Hengessä." Jeesus on 78., 1+2+...+11+12=78; tässä 12 opetuslasta! Hän lupasi lähettää Totuuden Hengen. Tässä teille numerologiaa!

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU