Numerologin vastaanotolla

Gladys Lobosin valtuuttama numerologian opettaja Annina Kyrklund tulkitsee kerran kuussa ilmaiseksi lukijamme kysymyksen.

Numerologia voi muuttaa elämäsi!

Kun ihminen vaihtaa nimeä ja/tai nimikirjoitusta hänen värähteensä muuttuu ja sen myötä hänen elämänsä. Barcelonalainen Gladys Lobos on tutkinut numerologisia värähteenmuutoksia yli 50 vuoden ajan ja luonut ainutlaatuisen järjestelmän auttaakseen ihmisiä avaamaan alitajuisia solmuja, jotka ovat aiheuttaneet ongelmia fyysiseen ja/tai psyykkiseen terveyteen, talouteen tai ihmissuhteisiin.

Lähetä tulkintaa varten seuraavat perustiedot:
Kaikkien osapuolten syntymäaika (päivä, kuukausi, vuosi) ja kaikki entiset ja nykyiset nimet mielellään saamisjärjestyksessä.
Nimiä ovat virallisten nimien lisäksi myös äidin sukunimi lapsen syntyessä, lempi- ja liikanimet, partiolais-ym. nimet, koulussa englannin ym. tunnilla käytetyt nimet, eri kirjoitusmuodot (jos esim. Elisabet alkaa kirjoittaa nimensä Elisabeth, niin kyseessä on uusi nimi), hellittelynimet (ei kuitenkaan kulta- eikä muru-tyyppiset, jotka ovat yleisnimiä, eivät erisnimiä), taitelijanimet, henkiset nimet, chattinimet ym. Jos olet epävarma, laita nimi mukaan ja selitä, miten sitä on käytetty. Lähetä kysymyksesi osoitteella info(at)kuudesaisti.net.

Kysymysesimerkkejä:
Käyttäydyn joskus omastakin mielestäni ristiriitaisesti. Mikä on ominta minua, mikä ulkoapäin opittua?
Olen menossa naimisiin. Kannattaako minun vaihtaa sukunimeä?
Mikä lapselle nimeksi (vanhemmat voivat esimerkiksi valita kaksi nimeä ja numerologi voi kolmannella nimellä tasapainottaa nimien värähteet syntymäaikaan nähden)
Mistä apua terveysongelmaani?
Miten minun kannattaa kirjoittaa nimeni, jotta elämäni olisi sujuvaa ja vetäisin puoleeni hyviä asioita?
Mihin ammattiin sovin? Onko nyt oikea aika vaihtaa alaa?
Miten autan lastani, jolla näyttää olevan ongelmia kaverisuhteessaan?
Miltä parisuhteeni näyttää numerologian valossa? Hyvät puolet ja haasteet?
Olen perustamassa yritystä. Olen ajatellut nimeksi A, B tai C. Mikä näistä on paras vaihtoehto? Milloin on paras aika perustaa se?

Annina Kyrklund

Valon Sydämen (www.valonsydan.fi) vetäjä Annina Kyrklund on toiminut yli 25 vuotta henkisenä opastajana. Hän on toisena maailmassa saanut Gladys Lobosilta numerologian opettajan diplomin. Annina on erikoistunut siihen, miten voimme löytää ja purkaa elämäämme rajoittavia alitajuisia kielteisiä ajatusmalleja. Sen seurauksena arkielämämme muuttuu paremmaksi.

Minulta pyydettiin numerologin näkemystä siitä, miten vuosi 2016 eroaa vuodesta 2017, ja nyt kun 1-vuosi on jo pitkällä, on mahdollista tarkastella toteutuneita tapahtumia ja verrata ennusteeseen. Lue lisää ...
Numerologian opettaja Annina Kyrklund tulkitsee kerran kuussa ilmaiseksi lukijamme kysymyksen. Vuorossa Kirpun kysymys, joka on kuin "lastu laineilla". Lue lisää ...
Numerologian opettaja Annina Kyrklund tulkitsee kerran kuussa ilmaiseksi lukijamme kysymyksen. Ensimmäiseksi vastauksen saa Jansku, joka miettii omia vahvuuksiaan ja heikkouksiaan sekä pohtii mihin ammattiin hän olisi sopiva. Lue lisää ...

Hyvää Uutta Vuotta!

Kirjoittanut | 30.09.2016
Heprealaisen kalenterin uusi vuosi on syyskuun uuden kuun kohdalla, koska planeetta aloittaa silloin uuden syklin. Tämän rytmin huomaa mm. siitä, että me tämän planeetan asukkaat aloitamme syksyn tullen taas työn touhun lepäiltyämme kesällä edellisvuoden ahertamisen… Lue lisää ...
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU