25 marras 2012

Maria Magdalena

Kirjoittanut 

Maria Magdalena oli Jeesuksen rakkain ja läheisin ihminen. Hän oli myös ylipapitar ja se opetuslapsi, joka apostoli Johanneksen ohella syvimmin ymmärsi Jeesuksen esoteerisen, sisäisen viisauden. Minulle oli suuri ilo löytää Maria Magdalena jo vuosia sitten opiskellessani naisjumaluutta.

Tukholmassa on aivan ihana, vanha 1700-luvulta oleva Maria Magdalena Kyrka. Se on korkealla mäellä aivan Slussenin yläpuolella. Sen vihreä torni näkyy, kun tulee vanhan kaupungin suunnasta. Kuka kirkon rakensikin, hän tiesi kuka Maria Magdalena todellisuudessa oli. Kirkko on hyvin kaunis ja naisellinen, pastellisävyinen niin sisältä kuin ulkoa. Alttaritaulussa paimenet siunaavat lasta ja kaksi jumalattaren patsasta on molemmin puolin taulua. Saarnatuolin reunassa on Maria Magdalenan kasvokuva medaljonkina. Koko kirkko huokuu naisjumaluuden kauneutta ja sulokkuutta. Alttaripalveluksen suorittanut naispuolinen pastorikin oli kaunis - kuin ilmetty Maria Magdalena. Sydämessäni on suuri ilo siitä, että myös Maria Magdalena on saamassa sen arvostuksen ja rakkauden, mikä hänelle kuuluu. Eräs unelmani onkin luoda tänne pohjoiseen Maria Magdalenalle oma pyhäkkö, temppeli.

Maria Magdalenan instrumenttina

Siitä asti kun Beloved Communityn pappisseminaarissa opiskellessani luin kirjoja Maria Magdalenasta, on sydämeni kuulunut hänelle. Iloitsen joka hetki siitä, että saan olla häneen yhteydessä ja olla yksi hänen instrumenteistaan. Antaudun, luotan ja olen kiitollinen tästä suuresta siunauksesta elämässäni. Ne visiot, jotka hän on antanut minulle, toteutukoot juuri siten kuin hän haluaa niiden toteutuvan.

Y on voimakas merkki

Viisi vuotta sitten palasin kotikaupunkiini Rovaniemelle. Tunsin kuinka sydämeni juuret kutsuivat minua. Nämä ihanat jokivarret, jossa Kemijoki ja Ounasjoki yhtyvät keskellä kaupunkia ja muodostavat suuren Y-kirjaimen.

Y-kirjain on hyvin voimakas merkki. Jeesuksen arameankielinen nimi Yeshua antaa englanninkielisen yes-sanan eli kyllä sanan. Kun ihminen laittaa kätensä ylöspäin, hän on Y-kirjain. Silloin hän avautuu kosmiselle rakkaudelle ja pyytää tätä ilmenemään elämässään. Rovaniemen kaupungissa on tällainen voimakas merkki. Kaupunki myös on vaarojen syleilyssä, kotivaarana Ounasvaara. Minun henkilökohtainen Äitivaarani on kuitenkin Pöyliövaara, jonka juurella äitini kotitila aikoinaan sijaitsi. Se näkyy myös ikkunastani, kun kotialttarillani pidän päivittäisiä rauhanrukouksia.

Sukuni esiäidit ja esi-isät ovat asuneet täällä jokivarressa satoja vuosia viljellen Kemijoen varren peltoja. Suuri osa kaupungin ihmisistä on sukulaisiani. Lapin sodassa kaupunki hävitettiin maantasalle, vain joku talo siellä täällä säilyi. Näitä säilyneitä taloja ovat kotitaloni, isänäidin kotitalo ja isänäidinäidin kotitalo. Ne muodostavat kolmion ja ne sijaitsevat parin, kolmen kilometrin säteellä keskustasta. Tunnen, että tässä on suuri siunaus ja mysteeri ainakin minulle itselleni. Olenkin usein miettinyt tätä asiaa ja sen merkitystä.

Syvä ja ihmeellinen hiljaisuus

Maria Magdalena on minulle usein kertonut, että hän on johdattanut minut juuri tänne syntymään. Synnyin toukokuun aikaan, jolloin pimeys muuttuu valoksi täällä pohjoisessa. Sitten johdatus maailmalle ja nyt takaisin kotiin. Kaikella elämässämme on tarkoitus. Niin tälläkin asialla. On vain kuunneltava sydämensä ääntä. Hiljaa ja nöyränä. Näin vastaukset löytyvät sisimmästä.

Hiljaisuus on syvä ja ihmeellinen asia. Viime vuosina olen nauttinut juuri hiljaisuudesta. Voin maata sohvallani, katsella suurta kuusta ikkunan takana ja ihailla kuusenoksien tanssia ja olla ajattelematta mitään. Silloin juuri Maria Magdalena usein puhuu minulle. Niin kuin myös aamuisin ja iltaisin ennen nukahtamista uneen. Puhe on lempeää ja rauhoittavaa. Ole rauhallinen. Se on aina tärkein viesti. Ja sen jälkeen voi keskustella kaikista asioista. Kun antautuu, luottaa ja on kiitollinen, avautuu ihmeellinen kanava ja voi antaa tilaa korkeammille energioille vaikuttaa itsensä kautta.

Puhutulla sanalla suuri voima

Pidän päivittäin tunnin mittaisen palveluksen kotialttarillani. Pukeudun valkoiseen papinasuun ja siniseen papinstoolaani ja niihin koruihin, jotka sain pappisvihkimyksen yhteydessä Assisissa. Suurten uskontojen rauhanrukoukset kuuluvat teksteihini. Samoin sellaisia tekstejä, jotka ovat minulle tulleet vuosien kuluessa tärkeiksi. Puhun ääneen suomeksi ja englanniksi, sillä tiedän, että puhutulla sanalla on suuri voima. Näin olen oppinut Kalevalaa opiskellessani.

Olen energiapappi

Seurakuntani on koko ihmiskunta. Tunnen olevani nimenomaan energiapappi. Kutsun itseäni rauhanpapittareksi erottuakseni vanhakantaisista miespapeista. Peace Minister voi olla sekä mies että nainen. Suomessa on toinenkin Beloved Communityn papitar, nimittäin Raija Maria Rintapää Vaasassa. Suoritamme muun muassa avioliittoon vihkimisseremonioita. Tässä seremoniassa yhdistyy nais- ja miesjumaluus ihmeellisellä, pyhällä tavalla.

Tunnen eläneeni sinä aikana, jolloin Jeesus ja Maria Magdalena elivät. Moni muukin henkinen ihminen on elänyt silloin Palestiinassa. Siksi nämä asiat ovat minulle niin tuttuja. Olen täysin vakuuttunut siitä, että Jeesus ja Maria Magdalena olivat naimisissa ja heillä oli myös lapsia. Heissä mies- ja naisenergia täydensivät toisiaan, niin kuin Luoja on sen tarkoittanut. He ovat minulle hyvin läheisiä, rakkaita ystäviä.

Nyt on aika kaiken tulla esille

Maria Magdalena ja apostoli Johannes perustivat Rakastetun Yhteisön. Se on aina ollut olemassa, useimmiten kuitenkin maan alla toimien, koska kirkko on aina vihannut ja vainonnut sitä ja sen kannattajia. Nykyisin se toimii julkisesti Beloved Communityn nimellä ja sen tunnetuin rauhanpappi on rauhantrubaduuri, kirjailija James Twyman. Järjestön tarkoituksena on saada ihmiset heräämään ja vaikuttamaan siihen, että eksoteerinen, Pietarin kirkko ja esoteerinen, Maria Magdalenan ja apostoli Johanneksen perustama kirkko voisivat yhdistyä. Siten tasapaino mies- ja naisenergian välillä vihdoinkin toteutuisi. Tämä aika on nyt käsillä hyvin voimallisesti.

Nyt on aika kaiken tulla esille. On aika antaa valon loistaa pimeydessä. Tätä valoa esille tuomaan on meidät kaikki kutsuttu. Valo tarvitsee välineitä, instrumentteja, joiden kautta loistaa. Siksi tänä aikana elää niin paljon valaistuneita sieluja, jotka vapaaehtoisesti ovat halunneet tänne syntyä. Se on ihmeellinen kutsu sydämessä. Siitä ei voi erehtyä. Se soi iloa ja riemua. Niin kuin minullakin palatessani kotiin Rovaniemelle.

Tanssissa joka solu ilmaisee iloa

Ilo on suuri, mystinen asia elämässämme. Ilman Iloa ei edes tunne kunnolla elävänsä. Juuri tätä iloa olemme tänä kesänä saaneet tuntea, kun aurinko on hellinyt säteillään. Olen ilmaissut tätä iloa myös tanssimalla. Olen aina rakastanut tanssimista, sen eri muodoissaan, mutta nimenomaan nopea rokki on lempitanssini. Siinä joka solu ilmaisee iloa täysin rinnoin. Voi vain antautua musiikille ja rytmille ja antaa sen viedä mennessään. Olenkin tanssinut paljon kesälavoilla. Kaunis ympäristö veden ääressä, raitis ilma, reipas musiikki ja ihanat ystävät ovat riemastuttaneet minua hurmaavalla tavalla.

Se mikä tuottaa iloa elämään, on suurta. Se saa ihmisen suoraan yhteyteen korkeisiin energioihin. Kaikki nämä ilot: hiihtäminen, sauvakävely, uiminen, tanssiminen, mansikoiden syöminen, mustikoiden napsiminen, ystävät ovat saaneet minut rakastuneeseen oloon. Voin sanoa, että olen rakastunut Elämään. Elän joka solullani.

Siunaten ja rakastaen
Margie
rauhanpapitar

margie"Margie" Marketta Mylläri on rauhanpapitar, joka on saanut pappisvihkimyksen Beloved Communityn James Twymanilta Assisissa Italiassa syksyllä 2005. Hän asuu nykyisin kotikaupungissaan Rovaniemellä, jossa pitää rauhanpalveluksia kotipyhäkössään, suorittaa avioliittoon vihkimisseremonioita ja muita papillisia seremonioita, pitää Maria Magdalenasta esitelmiä ja kursseja. Hänen suuri rakkautensa on Maria Magdalena, jonka instrumentti, väline, hän tuntee olevansa.

Margien tavoittaa: 040- 7626 454
margie(at)mariamagdalena.fi
www.mariamagdalena.fi

Viimeksi muutettu 14 tammi 2015

1 kommentti

  • Kommentoi linkkiä 14 elo 2017 lähettänyt Rakastettu Kristuksen oma.

    Maria Magdalena rakastaa kuunnella Taivaan Isää Jeesuksessa Kristuksessa. Sillä paras viisaus tulee Taivaan Isältä. Siksi viisaus pysyy iäti hänen rinnallaan. Sofia - Jumala on Viisauteni. Ja Jumala rakastaa puhua niille jotka Häntä kuuntelevat. Jumala on valinnut meidät, me emme valinneet Jumalaa. Sillä Hän on ollut ennen kaikkea. Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme ja Jumala loi miehen ja naisen. Jeesus sanoo te olette kaikki Jumalia sillä on kirjoitettu Minussa te elätte, olette ja liikutte. Isän Henki on Yksi.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU