09 maalis 2015

Diana Cooper on enkeleiden ja yksisarvisten asialla

Kirjoittanut 

Diana Cooper oli tavallinen nainen – kunnes hän avioeroprosessin vaikempana hetkenä pyysi apua universumilta. Nyt hän on yksi maineikkaimmista ja rakastetuimmista enkelilähettiläistä.

1940 Pakistanissa syntyneen brittiläisen Diana Cooperin elämä oli tavallista. Hän oli naimisissa ja hänellä oli lapsia. Hän ei ollut erityisen kiinnostunut uskonnosta tai henkisyydestä. Sitten tuli ero. Cooper oli tuolloin nelikymppinen.

Avioero paiskasi Cooperin tuskalliseen tilaan, josta hän ei nähnyt minkäänlaista uloskäyntiä. Epätoivoisena hän pyysi apua universumilta – tai oikeastaan käski universumia näyttämään olisiko tällä jotain tarjoittavaa. Asettipa hän vielä aikarajakin. Jos tunnin sisällä ei alkaisi tapahtua, Cooper olisi varma että mitään yliluonnollista ei ole.

Cooper sai universumilta vastauksen, joka poisti kaikki epäilyt. Hänelle ilmestyi kultainen enkeli, joka sieppasi Cooperin lentoon itsensä kanssa ja näytti tälle monenlaisia ihmeellisiä asioita. Lopulta he lensivät suuren salin yli. Sali oli täynnä ihmisiä joiden aura oli sateenkaaren värinen. Enkeli kertoi Cooperille, että hänestä tulee hengellinen opettaja. Tunnin kuluttua Cooper oli palannut paikkaan, jossa enkeli ilmestyi.

Enkeleiden lähettiläs

Kului kymmenen vuotta. Enkelit eivät jättäneet Cooperia, joka tunsi niiden läsnäolon. Eräänä päivänä hän makasi kylvyssä ja pyysi neuvoa ja opastusta enkeleiltä. Ne tuntuivat suorastaan odottaneen yhteydenottoa, sillä niillä oli viesti Cooperille.

”Haluamme sinun kertovan ihmisille enkeleistä”, viesti kuului. Diana Cooperin ensireaktio oli vastustus. Hän vastasi, ettei halunnut ihmisten ajattelevan että hän on hullu. Enkeleiden vastaus oli tyhjentävä: ”Kuka työtäsi tekee, egosi vai korkeampi itsesi?” Cooper hyppäsi kylpyammeesta ja pyyheeseen kietoutuneena alkoi kuunnella enkeleiden viestejä. Niin syntyi Cooperin ensimmäinen kirja, Uutta valoa enkeleiltä (New Light on Angels, 2009).

Kirja ei perustu ainoastaan Cooperin omiin kokemuksiin, vaan siinä kerrotaan muidenkin ihmisten kohtaamisista enkeleiden kanssa. Se myös opastaa lukijaa saamaan yhteyden näihin lempeisiin olentoihin, jotka auttavat, tukevat sekä parantavat ihmisiä sekä ihmiskuntaa. Kirjassa esitellään useita enkeleitä. Enkeleiden ja niiden kanssa elävien ihmisten maailma paljastuu rauhan, valon ja ilon maailmaksi. ”Haluan kertoa maailmalle, että enkelit ovat kanssanne koko ajan ja rakastavat teitä, mitä ikinä teettekään”, Cooper on sanonut haastattelussa.

Muutama kuukausi enkeleiden ilmestymisen jälkeen Cooper kohtasi Kumeka-nimisen enkelin, joka on toiminut hänen oppaanaan tuosta hetkestä asti, ja jonka avulla Cooper kirjoittaa kirjojansa. Lukuisia kirjoja kirjoittanut Cooper johtaa myös enkelikoulua, jonka kursseille voi osallistua etänäkin.

yksisarvinen

Enkeleitä ja yksisarvisia

Mikä enkeleiden rooli elämässä sitten on? Diana Cooperin mukaan suojelusenkeleillä on hallussaan suojeltaviensa elämän jumalallinen suunnitelma. Enkelit ovat vastuussa yllättävistä sattumista, jotka heittävät tiellesi juuri oikeita ihmisiä ja huolehtivat, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ne myös pelastavat sinut esimerkiksi onnettomuustilanteessa, jos ei ole vielä aikasi kuolla.

Enkeleiden lähettiläänä voi toimia kuka tahansa ja niitä voi pyytää myös auttamaan muita ihmisiä. Mitä enemmän pyydät enkeleitä auttamaan muita, sitä enemmän ympärilläsi niitä häärii. Ne eivät poistu rinnaltamme lainkaan. Ne eivät myöskään pidä ainoastaan hyppysissään elämämme suunnitelmaa, vaan ne myös huolehtivat meistä rakkaudellaan ja viisaudellaan, parantaen sekä suojellen.

Cooperin rinnalla kulkevat enkelten lisäksi yksisarviset, jotka ovat myös päässeet hänen kirjoihinsa. Ensimmäinen kohtaus näiden olentojen kanssa tapahtui puutarhassa. Diana Cooper tunsi voimakkaan valkoisen energian takanaan. Yhtäkkiä hän havahtui yksisarvisen läsnäoloon. Se halusi luoda yhteyden häneen. Cooper ketoo, että yksisarviset pyrkivät yhteyteen niiden kanssa, joiden valon he näkevät. Ne valaisevat niiden tietä, jotka auttavat muita visiollaan. Jos näet unta yksisarvisesta, ole otettu – se yrittää luoda yhteyttä sieluusi.

enkeliOlemme muutoksen äärellä

Diana Cooper kertoo, että Atlantiksen kultaisena aikana jokaisella oli yksisarvinen, mutta energioiden muututtua ne vetäytyivät. Nyt ne kuitenkin ovat palaamassa. Se kielii siitä, että olemme vaeltamassa kohti muutosta. Cooperin mukaan elämme merkityksillisiä ja ihmeellisiä aikoja. Olemme siirtymässä kohti uutta kultaista aikaa, jonka määrä on alkaa vuonna 2032.

Cooperin mukaan tilanne heijastuu henkisen kasvun vauhdittumisena sekä lisääntyneenä onnellisuutena. Enkelit ja yksisarviset auttavat siirtymässä, joten niiden läsnäolo tuntuu voimakkaasti ympärillämme. Joukossamme on entistä enemmän vanhoja ja viisaita sieluja, jotka johdattavat meitä. Cooper on sitoutunut auttamaan ja tukemaan ihmisiä siirtymässä ja antamaan heille välineitä ja tapoja ymmärtää tapahtuvaa.

Muutoksen alku ajoittui vuodelle 2012, jolloin kello 11.11., joulukuun 21. päivä koettiin kosminen hetki, joka päätti Atlantiksen 260 000 vuotta kestäneen kauden. Tuona hetkenä puhdasta valoa virtasi planeetalle, ja hetken se valaisi kaikkien elollisten olentojen sydämiä.

Cooperin mukaan tuona hetkenä kaikki 12 universumia aloittivat ylösnousemuksen prosessin. Planeetan 12 henkistä chakraa alkoivat avautua, monissa maapallon pyhissä paikoissa kuten Stonehengessä alkoi tapahtua muutoksia. Kuusi kosmista pyramidia alkoi välittää kosmista tietoa.

Kultainen kausi alkaa vuonna 2032

Osa muutosta on planeetan puhdistaminen. Talous, teollisuus sekä opetuslaitos tulevat muuttumaan – uudessa maailmassa toimitaan yhteisöllisyyden, ekologisuuden ehdoilla. Ihmiset alkavat työskennellä yhteistä hyvää varten, luontoa, lapsia ja luovuutta suojellen.

Cooperin mukaan vuoteen 2032 mennessä maailma on muuttunut niin radikaalisti, että tuskin tunnistamme sitä samaksi jossa nyt elämme. Uudet energiat mahdollistavat henkisen kasvun, yhteisöt ja kaupungit kukoistavat. Yhteistyö ja jakaminen heräävät henkiin toimintatapoina. Onnellisuutta ja runsautta on ylenpalttisesti.

Juuri tässä yhteydessä Cooperin työ saa kehyksensä: enkelit valitsivat hänet yhdeksi tärkeäksi apurikseen. Diana Cooper välittää enkeleiden hänelle antamaa tietoa. Tarkemman käsityksen niiden kertomista tiedosta saa Cooperin kirjoista ja videoista.

 

Lähteet:

https://omtimes.com/2012/05/diana-cooper-ushering-in-the-golden-age/

https://www.dianacooper.com/

https://www.mindbodyspirit.co.uk/blog/interview-with-diana-cooper/

https://ashacentre.org/index.php?option=com_k2&view=item&id=253:diana-cooper&Itemid=3

Viimeksi muutettu 01 loka 2015

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU