18.09.2018

Miten värähtelyä nostetaan?

Tänään haluaisimme keskittyä värähtelynne tarkoitukselliseen muuttamiseen. Emme tietenkään kiellä, etteikö todellisuutenne olisi uskomattoman vangitseva. Kaksinaisuus jossa olette, tarjoaa teille jatkuvasti valtavan määrän erilaisia kokemuksia, joihin keskittyä. Haluaisimme keskittää huomionne siihen, miten voitte nostaa värähtelyänne, jotta tulette harmoniaan suurimpien toiveidenne kanssa.

Emme tietenkään kiellä sitä, että kun hyviä asioita tapahtuu, on helppoa tuntea olonsa hyväksi, ja vastaavasti kun huonoja asioita tapahtuu, on vaikeampaa pysyä positiivisena. Kuitenkin mitä tarkoituksellisempi teistä tulee jatkuvasti niiden ajatusten valitsemisessa, joiden sallitte laajentua mielessänne, sitä enemmän teistä tulee värähtelyltänne yhteensopiva samanlaisten kokemusten kanssa.

Olemme huomanneet, että monet tuntevat usein olevansa olosuhteiden vankina. Ne fyysiset kokemukset joita teillä on tiettynä hetkenä, ovat suora heijastus hallitsevimmasta värähtelystä, joka teillä tuolloin on. Monilla teistä se asteikko on laaja, jolla värähtelette tietyn päivän aikana – vaihdellen hyvin korkeasta hyvin matalaan ja kaikkea siltä väliltä.

Haluamme puhua lyhyesti siitä, miten tehokas olette värähtelytilanne muuttamisessa. Olosuhteet joita ympärillänne on, sisältävät aina positiivisen ja negatiivisen puolen, kun elätte kaksinaisuudessa. Kuitenkin teillä kaikilla on laukaisimia. Jotkut ajatukset laukaisevat positiivisempia ja autuaita tunteita, kun taas toiset laukaisimet muistuttavat teitä haasteista tai kamppailuista, jotka tuntuvat ratkaisemattomilta.

Avain elämänne hallitsevimman värähtelyn muuttamiseen on muuttaa tavanomaisia ajatuksianne. Teillä kaikilla on elämänalueita, jotka ovat aina toimineet hyvin – teidän on ollut helppoa ilmentää niillä – kun taas toiset alueet olette tunteneet aina haastaviksi. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, tavanomaiset ajatuksenne niillä elämänalueilla, jotka tuntuvat ratkeavan hyvin, ovat harmoniassa tuon aiheen helppouden kanssa. Luultavasti murehditte vähän noita alueita ja vain odotatte niiden toimivan hyvin. Ne ovat aina toimineet, joten miksi se ei jatkuisi?

Kuitenkin ne elämänalueet jotka ovat tuntuneet jatkuvalta kamppailulta, ovat epäilemättä erilaisia teillä kaikilla. Mutta yksi asia on luultavasti sama noilla vaikeilla alueilla: noihin aiheisiin liittyy enemmän huolta ja murhetta. Tiedostetaan enemmän haasteiden läsnäolo ja sen puuttuminen, mitä haluatte. Muistakaa, että se mihin fokusoidutte, laajenee aina riippumatta siitä, miksi fokusoidutte siihen. Ajatelkaa jokaista ajatusta ikään kuin ohjeeksi universumille "tuoda lisää tätä".

Mitä tulee fokuksenne siirtämiseen alueille, jotka toimivat hyvin, niin niiden asioiden löytäminen, joita arvostatte tai joihin fokusoituminen tuo teille tunteen sisäisestä rauhasta, on hyvin käytettyä aikaa. Nimittäin sillä ei ole merkitystä, miksi teistä tuntuu hyvältä – vain sillä on merkitystä, että tuntuu. Teidän ei tarvitse olla fokusoitunut unelmiin tullaksenne värähtelyltänne yhteensopivaksi niiden kanssa.

Fokuksenne ohjaaminen uudelleen vaatii vähän harjoittelua ensin. Kuitenkin sitten kun alatte liittää tämän harjoituksen jokapäiväiseen elämäänne, siitä alkaa tulla uusi tapa. Käytännössä koulutatte mieltä tulemaan tarkoitetun aikomuksen kurinalaiseksi lihakseksi, ettekä salli ajatustenne olla ns. automaattiohjauksella.

Kun fokusoidutte enemmän ajatuksiin, jotka tuntuvat autuailta, rauhallisilta ja iloisilta, muutatte värähtelyänne. Voitte tuntea välittömän muutoksen tunnetilassanne, joka on merkki siitä, missä värähtelette. Minkään ei tarvitse muuttua fyysisesti alkaaksenne ohjata huomionne uudelleen, mutta voimme vakuuttaa teille, että kun teette sen, fyysisellä todellisuudellanne ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin heijastaa uutta värähtelytilaa, jonka olette valinneet.

Universumi heijastaa aina teille takaisin sitä, mitä teillä on sisällänne. Olette pysyvä värähtelymajakka, joka kerää lisää kokemuksia, ihmisiä ja olosuhteita, joilla on samanlainen taajuus. Olette todellakin kokemanne todellisuuden luoja. Unelmianne pidetään rakkauden, ilon, optimismin, innostuksen ja rauhan korkeissa värähtelyissä. Tulkaa yhteensopivaksi noiden värähtelyjen kanssa millä tahansa tekosyyllä, jonka löydätte todellisuudestanne, ja tulette yhteensopivaksi unelmienne kanssa.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)

22.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net