Kuuluuko kodissasi selittämättömiä ääniä, syttyvätkö ja sammuvatko valot yllättäen? Kuuletko askelia tai kuiskauksia? Tuntuuko, että sinua katsellaan? Voi olla, että talossasi on kutsumattomia vieraita. Mitä siinä tapauksessa voi tehdä?
Kummitusten metsästäminen on taatusti jännittävä tapa viettää yö. Mutta miten niitä haamuja voi ryhtyä etsimään? Miten retkeen kannattaa varustautua? Entä minkälaisiin kokemuksia voi odottaa? Kokosimme neuvoja niille, jotka haluavat kohdata aaveen.
Yksi kaikkien aikojen hämmentävimmistä ufokohtaamisista tapahtui Zimbabwessa syykuussa 1994. Lapset kertovat nähneensä lukuisia ilmassa leijuvia objekteja, jotka muistuttavat kuvauksia avaruusaluksista. Lasten haastattelut ovat herättäneet mielenkiintoa: kaikki ufot nähneet lapset toistavat täysin saman tarinan.
Tiede pystyy paljoon, mutta kaikkea sekään ei pysty selittämään. Usein selittämättömiksi jääneet ilmiöt kuitataan olemattomiksi, ja niistä keskustelevat saavat kyseenalaisen leiman. Monet selittämättömät ilmiöt ovat kuitenkin yleisiä, osa niistä maailmanlaajuisia. Lue lista kymmenestä selittämättömästä ilmiöstä.
Yhdysvaltalainen David Huggins on ollut tekemisissä alienien 8-vuotiaasta asti. Kun hän täytti 17, suhteista tuli intiimejä: hän harrasti seksiä metsässä kauniin, mutta mystisen olennon kanssa. Paranormaalien kohtaamisten myötä David kertoo olevansa kymmenien lasten isä. Hän käsittelee kokemuksiaan yksityiskohtaisesti maalauksissaan.
Selittämättömiä kolinoita portaissa, pienen vauvan itkua ja auki heilahtavia ovia…tunnetko aaveiden läsnäolon? Jos vastasit kyllä, yleensä tästä seuraa pelkoa sekä kysymys: "Miten niiden kanssa tulee toimia?" tai "Miten ne karkotetaan?". Vaihtoehtoinen kysymys kuuluu kuitenkin: ”Miten voin auttaa niitä?”
“Havaintoja on enemmän kuin mitä ufotutkijat ehtivät tutkia eikä kaikista tapauksista suinkaan kerrota iltapäivälehdissä. Ufo ei ole avaruusolento vaan tunnistamaton lentävä kohde.”
FBI-agentit Fox Mulder (David Duchovny) ja Dana Scully (Gillian Anderson) nähtiin Suomen televisiossa ensi kerran tammikuussa 1995 ja viimeisen kerran heinäkuussa 2003. Nyt kaksikko palaa takaisin liki 13 vuoden tauon jälkeen – ja fanit ovat tohkeissaan. Paranormaali ohjelma viehättää yhä.
Aavedata on suomalainen yliluonnollisten ilmiöiden tutkimusryhmä, jonka erikoisalaa ovat kummitukset ja historialliset paikat, joissa ne oleilevat. Aavedatan ydin on Keskitalon veljekset Marko ja Jupe. Heitä rajatiedon ilmiöt ovat kiinnostaneet jo nuoresta asti, kertoo Jupe Keskitalo. ”Se mikä meitä yhdisti lapsena oli eritoten luonto ja sen kunnioittaminen. Uskomme edelleenkin, että yliluonnollinen käsitteenä on vain luonnollisten asioiden ymmärtämättömyyttä. Ihmismieli on selvästikin rajallinen kehitykseltään.”
Baikaljärvi on kautta aikain tunnettu mystisenä paikkana. Siellä on tehty hurjat määrät ufohavaintoja. Baikaljärvi sijaitsee Venäjällä, itäisessä Siperiassa, ja se on maailman syvin järvi. Se on myös Aasian suurin järvi, ja Baikalissa on yli viidennes koko maapallon makeasta vedestä. Vuorten ympäröimä järvi on myös maailman vanhimpia, ja sen eläimistö on omintakeinen – yli puolet sen lajeista ovat kotoperäisiä, eikä niitä muualta maailmasta löydy.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net