Karma on sielujen muisti. Siksi se on pitkäikäinen ja ulottuu aiempiin elämiimme. Nykyisen elämämme vaiheet ovat usein seurausta aiemmista elämistämme: tulimme saattamaan päätökseen kesken jääneitä asioita. Lue jutusta viisi karman ominaispiirrettä, jotka auttavat ymmärtämään sen vaikutusta elämääsi ja keventämään menneistä elämistäsi kantautuvaan energiataakkaa.
Oletko kiinnostunut menneistä elämistäsi? Haluatko tutkia niitä tarkemmin? Voit suorittaa yksinkertaisen henkisen harjoituksen, joka avaa sinulle oven menneiden elämiesi kokemuksiin.
Hyvä ihmislapsi, oletko joskus miettinyt elämän arvoitusta, miksi ihmisten pitää syntyä ja kuolla? Usko tai älä, olet syntynyt tänne maan päälle omasta vapaasta tahdostasi. Olet elänyt kymmeniä, satoja, jopa tuhansia elämiä ihmisenä. Olet ehkä välillä elänyt toisellakin planeetalla. Kaikki ihmiskokemuksesi, kaikki ihmiselämäsi ovat tapahtuneet sinun halustasi syntyä jälleen kerran ihmisenä kokemaan ainutlaatuista elämää kaksinaisuudessa, hyvässä ja pahassa.
"Ajantaju meni hoitopöydällä maatessa terapiaistunnon aikana. Sain purkaa tunteitani nykyisen elämäni osalta asioista, joita en ollut edes tietoisesti ajatellut. Olo oli istunnon jälkeen todella kevyt ja energinen." Nämä ovat omia kokemuksiani reinkarnaatio- eli uudestisyntymisterapiasta.
Venäläinen Boriska on kertonut hämmentäviä tietoja Marsista, jossa hän on ilmeisesti elänyt aiemman elämän. Tiedot osuvat yksiin NASA:n nykytietojen kanssa, ja saavat pohtimaan, elääkö planeetalla edelleen väkeä...
Näemme jatkuvasti merkkejä uudelleensyntymisestä: luonnonsyklit, päivä ja yö sekä auringon, maan ja kuun syklinen liike. Näemme myös, miten reinkarnaation periaatteet näyttäytyvät ympärillämme jatkuvasti: kasvi kasaa, kuolee ja antaa siemeniä. Sen siemenet uppoavat maahan, alkavat itää ja uusi elämä jälleensyntyy taas kerran.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net