Karma on sielujen muisti. Siksi se on pitkäikäinen ja ulottuu aiempiin elämiimme. Nykyisen elämämme vaiheet ovat usein seurausta aiemmista elämistämme: tulimme saattamaan päätökseen kesken jääneitä asioita. Lue jutusta viisi karman ominaispiirrettä, jotka auttavat ymmärtämään sen vaikutusta elämääsi ja keventämään menneistä elämistäsi kantautuvaan energiataakkaa.
Olemme kaikki kuulleet sanonnan: "Emme ole ihmisolento, jolla on henkinen kokemus. Olemme henkinen olento, jolla on ihmiskokemus." Olemme kaikki sieluja ja osa meistä on virittyneempiä muistoihinsa siitä ikuisesta elämästä, jonka monet inkarnaatiot muodostavat. Sielu on todellinen sinä, ikuinen itse, korkeampi itse.
Mestarit, aiemmin olin yhteydessä sähköpostitse mieheen, joka asuu toisella puolella maailmaa. Valokuvan perusteella, tapaamatta tai puhumatta koskaan 3D:ssä, aloin voimakkaasti ja rutiininomaisesti visualisoida tosielämän tunne- ja fyysistä vuorovaikutusta. Pian sen jälkeen tämän yksilön eetterikeho ilmestyi minulle. Se laukaisi kundaliinin täyden aktivoitumisen ja kolmannen silmän avautumisen.
Kun käännymme elämän tiellä risteyksessä yhdelle tielle, toiset tiet katoavat näkyvistä. Kukaan ei ole pysyvä, ihmissuhteet eivät ole pysyviä. On hyvä opetella päästämään irti. Elämään kuuluu hyviä hetkiä ja huonoja hetkiä. Me kohtaamme, me eroamme. Se on elämän luonne. Jos jäämme joka kerta kiinni, sydämeemme syntyy reikiä, ja sydämemme on henkemme koti. Rei'itetty henki on yhtä hyödyllinen kuin rei'itetty vene.
Karman käsitettä käytetään paljon, mutta se ymmärretään usein täysin pieleen. Kyseessä ei ole pelkästään siitä, että "paha saa palkkansa" tai että "sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää". Mutta karmaa ymmärtääkseen täytyy miettiä sitä, mikä on hyvää – ja minkälaisista hyvistä teoista voi odottaa karmista palkkiota, ja minkälainen se voi olla. Olennaista on ymmärtää se, että karma toimii tekojen seurausten perusteella.
Mitä on karma? Onko se aina negatiivista? Jos nyt teen näin, niin joudunko kärsimään siitä seuraavassa elämässä? Miksi joillakin näyttää menevän aina niin hyvin, vaikka he eivät sitä ehkä ansaitsisikaan, ja minun pitää kokea kaikenlaista ikävää, vaikka olen aina toiminut kohteliaasti ja oikeudenmukaisesti?

Adios karma

03.04.2017
Epäilemättä olet kuullut, että Kristus-tietoisuuden valossa kaikesta karmasta vapaudutaan. Henkilökohtaisesti se tuntuu melkein yhtä hyvältä, kuin kirjaston tapa olla perimättä kaikkia myöhästymissakkoja. Ei ole enää karmavelkaa, ellei joku oikeasti nauti siitä ja halua jatkaa sitä henkilökohtaisista syistä.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net