henkiset tapahtumat henkiset kurssit

(Tapahtumakalenteri on tällä hetkellä testikäytössä, joten emme takaa moitteetonta toimivuutta tai näkyvyyttä. Tapahtumakalenterissa saattaa aika ajoin olla myös "hassuja testi-ilmoituksia" ja vääristyneitä sivuja.)

menovinkit banneri kirjaudu
 
menovinkit banneri kirjaudu
 

Selväaistimisen Nettikurssi

Selvänäön, selvätunnon ja selväaistimisen Nettikurssi Peruskurssi siitä, miten voit oppia näkemään ja tuntemaan sekä muuten aistimaan elämänenergian eli praanan, Ki:n.

Tämä Energian aistimisen -peruskurssi kestää 8 viikkoa ja sen aikana saat kurssilaisena joka viikko kattavan kurssikirjeen.

Kurssikirjeet antavat sinulle verran tietoa, mihin energian aistiminen perustuu, mutta ennen kaikkea ne sisältävät harjoitustehtäviä.

Opit itse kurssin aikana harjoitustehtävien avulla näkemään, tuntemaan, haistamaan, kuulemaan energiaa eri tavoin. 

Joihinkin harjoitustehtäviin liittyy myös äänitteitä, jotka voivat varsinkin alussa helpottaa harjoitteluasi. Selväaistimisen Nettikurssi on
henkilökohtainen ja voit kysyä aina, mikäli jokin asia kurssilla tuntuu epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaalista oma Selväaistimisen -työkirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin.

Tämä kurssi on tehty niin, että se sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin kokeneellekin energiahoitajalle, joka haluaa oppia näkemään ja tuntemaan elämänvoimaenergiaa, Ki:tä. Kurssilla et opi mitään, mikä olisi sinulle vahingollista. Taito aistia energiaa on täysin luonnollinen kyky, joka vain paranee harjoitusten myötä.

Lisätietoa kurssista on sivulla
https://ikira.fi/energian_aistiminen.html

Tervetuloa Selväaistimisen Nettikurssille!

Tarja Miettinen

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä 15-01-2018 12:00
Päättymispäivä 09-03-2018 12:00
Hinta 65,00€
Ilmoittaja Tarja Miettinen
65,00€
Jaa tapahtuma:
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU