henkiset tapahtumat henkiset kurssit

Menovinkit-sivusto on testikäytössä.

Jouduimme valitettavasti poistamaan tapahtumien kuvat, sillä sivustomme kapasiteetti uhkasi täyttyä ja kaataa sivuston. Kuvien koko on nyt rajattu 1MB. Tämän isompia kuvia emme ota vastaan. Nimeä myös kuvasi vaikkapa otsikon mukaisesti.

Tapahtumakalenteriin voi  jättää ilmaiseksi omia henkisen alan menovinkkejä. Palvelu vaatii kirjautumisen.

CHAKRA-KURSSI

CHAKRA-KURSSI

Tämä Chakrakurssi on kattava kurssi chakroistasi ja niiden vaikutuksista omaan hyvinvointiisi.
Kurssin tarkoituksena opettaa sinulle omien chakrojesi hallintaa.

Chakrojesi kautta voit avata väylän omaan sisimpääsi ja todelliseen itseesi. Se puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden entistä paremmin omaan henkiseen kasvuusi sekä vakaan pohjan omaan henkiseen kehitykseesi.

Tällä kurssilla opit muun muassa:

- mitä ja millaisia eri chakrat oikeastaan ovat
- miten voit tunnistaa eri chakrat ja niiden tilan
- millaisilla erilaisilla tavoilla voit hoitaa peruschakrojasi ja
miten voit aktivoida niitä
- miten voit työskennellä korkeampien chakrojesi parissa ja
mitä hyötyä niistä on

Kun chakrasi ovat tasapainossa ja voivat hyvin, myös sinä itse voit hyvin. Sen vuoksi chakrojen ymmärtäminen sekä niiden hallinta on tärkeää.

Tarkemmin kurssista:

Chakra-kurssi tapahtuu sähköpostien välityksellä ja kestää 5 viikkoa. Kurssin aikana saat kurssilaisena joka viikko kaksi kurssikirjettä. Kurssikirjeet antavat sinulle tietoa 12 chakrasta. Opit esimerkiksi sen, miten tunnistat minkäkin peruschakran tilan, miten voit aktivoida tai rauhoittaa chakran ja miten voit tasapainottaa eri chakrat. Lisäksi käymme läpi korkeampien chakrojen aktivoinnin ja työskentelyn niiden kanssa.

Kurssikirjeisiin sisältyy meditaatioäänitteitä sekä myös vapaaehtoisia tehtäviä. Tehtävät voit tehdä joko kurssin aikana tai vasta jälkeenpäin.
Chakrakurssi on henkilökohtainen ja voit kysyä aina, mikäli jokin asia tuntuu sinusta epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Kurssin aikana opit tunnistamaan, hoitamaan, aktivoimaan ja tasapainottaamaan chakrasi, jolloin voit hoitaa itseäsi voimaan paremmin. Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaalista oma Chakratyökirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin.

Itsenäiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa mahdollisuuden opetella chakrat silloin, kun sinulla itselläsi on siihen aikaa paneutua.

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu.


Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!
Tarja

www.ikira.fi

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä 16-04-2018 12:00
Päättymispäivä 18-05-2018 12:00
Hinta 78,00€
Ilmoittaja Tarja Miettinen
78,00€
Jaa tapahtuma:
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU