henkiset tapahtumat henkiset kurssit

(Tapahtumakalenteri on tällä hetkellä testikäytössä, joten emme takaa moitteetonta toimivuutta tai näkyvyyttä. Tapahtumakalenterissa saattaa aika ajoin olla myös "hassuja testi-ilmoituksia" ja vääristyneitä sivuja.)

menovinkit banneri kirjaudu
 
menovinkit banneri kirjaudu
 

Aarrekartta Ohjaaja-koulutus

Haluatko oppia opettamaan muille ihmisille sen, miten toimiva Aarrekartta tehdään?

Nyt voit opiskella Aarrekartta Ohjaajaksi etäkurssilla kotonasi!

Aarrekartta -kouluttajan/-ohjaajan ammatti on innostavaa ja palkitsevaa työtä ihmisten parissa. Antamalla ihmisille mahdollisuuden hallita paremmin elämäänsä ja tulevaisuuttaan voit antaa heille suurenmoisen lahjan.

Minulla on ollut lukuisia Aarrekartta-kurssilaisia sekä viikonloppu- että nettikursseilla ja olen oppinut niin käytännön työssäni, kuin pedagogisten / psykologisten opintojeni perusteella, mitkä asiat saavat Aarrekartan™ toimimaan.

Aarrekartta Ohjaaja Nettikurssi kestää 1 - 4 kuukautta   aivan sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa paneutua opiskeluun. 
Koulutuksen aikana saat kattavan tietopaketin Aarrekartta-menetelmästä, sen prosesseista sekä miten menetelmä opetetaan muille.

Aarrekartta Ohjaaja -koulutus sisältää paitsi teoriaa myös harjoitustehtäviä ja tarkistuskysymyksiä opitusta sekä itsenäisen kotona tapahtuvan opiskelun.

Kurssilla tulet saamaan myös ainutlaatuisen, kirjoittamani Aarrekartta Kurssilaisen Työkirjan, jota voit hyödyntää omilla  Aarrekartta -kursseillasi. 

Aarrekartan Nettikurssille osallistuminen ennen Aarrekartan Ohjaaja -kurssia on edellytys Ohjaajakurssille osallistumiselle, sillä se antaa sinulle omakohtaisen kokemuksen kurssilaisena.

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä 06-02-2018 12:00
Päättymispäivä 25-05-2018 12:00
Hinta 375,00€
Ilmoittaja Tarja Miettinen
375,00€
Jaa tapahtuma:
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU