Rumpu Soikoon! - shamanistinen kesätapahtuma

Rumpu Soikoon! - shamanistinen kesätapahtuma

Kuuletko shamaanirummun kutsun?

Anna ikiaikaisen shamaanirummun rytmin ja väreilyn johdattaa sinut mystiselle tutkimusmatkalle omaan mieleesi ainutlaatuisessa Rumpu soikoon! -luontotapahtumassa.

Shamaanistisessa tapahtumassa pääset vahvistamaan luontoyhteytesi kokemista erilaisilla harjoituksilla, rummutus- ja voimamatkoilla sekä hiljentymisen avulla. Ohjelma koostuu mielenkiintoisista luennoista, ryhmätöistä sekä luonnon voiman kokemisesta kokeneiden shamaanien opastuksella. Opit lisää niin kalevalaisen hengenperinnön ja shamaanismin ydinteemoista kuin kotoperäiseen haltijaperinteestä sekä siitä, miten voit hyödyntää näitä aiheita omassa elämässäsi.

Vietämme viikonlopun luonnon helmassa, rauhallisessa järvimaisemassa, kaukana kaupungin melusta. Opimme paljon olemalla kosketuksissa luontoon, sillä luonto edustaa täydellistä hyväksyntää ja rakkautta. Tutkimusten mukaan hyvä luontoyhteys myös tukee meitä henkisesti, psyykkisesti, sosiaalisesti ja fysiologisesti. Ikihonkien katveessa voit siis heittää kiireen, velvollisuudet ja stressin yltäsi ja levätä Äiti maan voimaannuttavassa sylissä. Luonnon upea äänimaailma avaa aistejasi ja herkistää sinua olemaan läsnä. Harjoitukset ja ympäröivä luonto auttavat sinua avaamaan oven sisäiseen viisautesi ja herättävät sinut tekemään suuria oivalluksia elämästäsi.

Tapahtuman järjestää Rumpu-ukko, joka on järjestänyt shamaanirumpukursseja jo vuodesta 2011. Luontotapahtumassamme et tarvitse omaa rumpua vaan voit lainata rummun meiltä tai nauttia olostasi kuuntelemalla muiden soittoa.

Tule löytämään sisäinen shamaanisi ja nauttimaan luonnosta kanssamme!

kuvakollaasi kotakyla menninkainen

AIKA JA PAIKKA
Rumpu Soikoon! pe 13.7. klo 15.30 – su 15.7. klo 14.00.
Osoite: Kotakyläntie 197, JUUKA

HINTA
299 € - sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailun (kasvisruoka). Opiskelijat ja työttömät -15%.

Lähetämme ilmoittautumisen jälkeen lisätietoja s-postitse. Kurssimaksu maksetaan etukäteen pankkisiirrolla (189€) ja ruokailu+majoitus (110€) paikan päällä Kotakylän omistajille.

ILMOITTAUTUMISET
Ilmoittaudu Rumpu Soikoon! -tapahtumaan s-postilla info(at)shamandrum.fi.
Ilmoittautuminen on sitova. Maksu palautetaan mahdollisissa sairastapauksissa. Lähetämme ilmoittautumisen jälkeen lisätietoja sekä laskun tapahtumasta. Lisätiedot: puh. 045 866 8811. https://www.rumpu-ukko.fi/tapahtuma/13-15-7-rumpu-soikoon-shamanistinen-luontotapahtuma-juuka-kotakyla/

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä 13-07-2018 15:30
Päättymispäivä 15-07-2018 14:00
Varaus päättyy 13-07-2018
Hinta 299,00€
Ilmoittaja toimitus
Osoite
Kotaloma Menninkäinen, Juuka
Kotakyläntie 197, 73600 Juankoski, Suomi
Kotaloma Menninkäinen, Juuka
299,00€ 27
Jaa tapahtuma:
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU