Kotoperäinen haltijasuhde

Kotoperäinen haltijasuhde

Monella meistä on jo haltijayhteys, vaikkemme ehkä juuri näitä sanoja olisikaan käyttäneet. Se voi löytyä vaikkapa meille rakkaan puun kautta tai joka aamu ikkunalaudalle visertämään saapuvan varpusen avulla.

Kaarne Karjalainen, Filosofian maisteri, kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettajan mukaan jokainen voi luoda suhteen haltijoihin, mutta tässä ajassa se vaatii jonkin verran työtä ja pohdiskelua. ”Hyvä tapa aloittaa on mennä luontoon; kuunnella ja katsella, mitä luonto viestittää. Anna mielesi rauhoittua ja aistien avautua, ja pyydä sitten henkiä ja haltijoita antamaan jokin merkki tai viesti. Viestintuoja voi olla vaikka eri paikoissa tiellesi tallusteleva kettu, joka ilmestymisellään viestittää jotain sinulle tärkeää”, kertoo Karjalainen, joka vaalii omaa haltijasuhdettaan päivittäin viettämällä paljon aikaa luonnossa vaellellen ja meditoiden.

Mikäli oman haltijasuhteen syventäminen kiinnostaa, Kaarne Karjalainen vetää aiheesta työpajan heinäkuussa Rumpu soikoon! –shamanistisessa luontotapahtumassa. ”Tulemme työpajassa keskustelemaan paljon haltijoista sekä kotoperäisestä shamaanismista. Nähdäkseni nykyihminenkin voi 'havahtua haltijoihin' ja päästä siten läheiseen kosketukseen itsensä ja oman luontonsa kanssa. Työpajan lopuksi pidämme istunnon rummutuksen kera haltijayhteytemme lujittamiseksi. Jos et ole aikaisemmin tavannut omaa haltijaasi, nyt sinulla saattaisi olla siihen mahdollisuus!”

Lue lisää: Haltijoiden mailla

Kotoperäinen haltijasuhde sekä työpaja ovat osa Rumpu Soikoon! luontotapahtumaa. Voit ilmoittautua s-postilla info(at)shamandrum.fi tai alla olevan ilmoittaudu-linkin kautta. Hinta ei sisällä ruokailuja.

Kuva: Kaarne Karjalainen

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä 15-07-2018 9:00
Päättymispäivä 15-07-2018 14:00
Hinta 60,00€
Ilmoittaja toimitus
Osoite
Kotaloma Menninkäinen, Juuka
Kotakyläntie 197, 73600 Juankoski, Suomi
Kotaloma Menninkäinen, Juuka
60,00€
Jaa tapahtuma:
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU