henkiset tapahtumat henkiset kurssit

Menovinkit-sivusto on testikäytössä.

Jouduimme valitettavasti poistamaan tapahtumien kuvat, sillä sivustomme kapasiteetti uhkasi täyttyä ja kaataa sivuston. Kuvien koko on nyt rajattu 1MB. Tämän isompia kuvia emme ota vastaan. Nimeä myös kuvasi vaikkapa otsikon mukaisesti.

Tapahtumakalenteriin voi  jättää ilmaiseksi omia henkisen alan menovinkkejä. Palvelu vaatii kirjautumisen.

REIKI1- KURSSI

REIKIKOULUTUS Usui Reiki - hyvinvoinnin ja henkisen kehityksen edistäjä> Reiki on klassisen itsehoidon ja energiahoidon menetelmä, joka perustuu ajatukseen siitä, että olemme yhtä Kaikkeuden kanssa ja meillä on mahdollisuus elää ja toimia sen kanssa harmoniassa, tasapainossa.

Energiahoidot, jotka lasketaan niin sanottuihin vaihtoehto-hoitoihin, ovat todellisuudessa vuosituhansia vanhoja hoitomuotoja. Reikin suuri suosio perustuu pitkälti siihen, että sen oppiminen ja käyttö on helppoa, mutta kuitenkin tehokasta.

Koska Reiki ei perustu mihinkään tiettyyn uskontoon tai elämänkatsomukseen, se antaa jokaiselle mahdollisuuden omaan henkiseen kasvuun hänen omilla ehdoillaan. Reikin avulla voit korjata jo syntynyttä epätasapainotilaa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, sairautena, masentuneisuutena jne, mutta sen avulla voimme myös edesauttaa ja ylläpitää elämäsi harmoniaa.

Tervetuloa Reiki1-kurssille !

Lisätietoa Reiki1-kurssista https://ikira.fi/reiki1.html

 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä 16-02-2018 17:00
Päättymispäivä 18-02-2018 16:00
Hinta 190,00€
Ilmoittaja Tarja Miettinen
190,00€
Jaa tapahtuma:
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU