Unikurssi Kreikassa

 
Aika:

Alkaa: lauantai 21 lokakuu 2017 klo:14:00
Päättyy: lauantai 28 lokakuu 2017 klo:17:00

Paikka: Kreikka Nafplio

Yhteystiedot: Olavi Moilanen 0405626674

Unikurssi Nafpliossa/Kreikassa 21- 28. 10. 2017
Vapaudu turhista huolista ja stressistä unien avulla.
Tavoitteena on vapautua turhista huolista ja oppia ymmärtämään unien kieltä ja saada vihjeitä inhimilliseen kasvuun ohjatun unityöskentelyn avulla. 
Kurssipaikkana  on alustavan suunnitelman mukaan vanha hetken Kreikan pääkaupunkinakin ollut kaunis Nafplio Argoliin lahden rannalla.
Unet syntyvät mielleyhtymien avulla päivän huolista, toiveista, vaivoista ja sairauksista. Syvemmällä tasolla unissa näkyy myös sielun tila: henkinen hyvinvointi ja huoli oman hyvän elämän toteutumisesta. Kurssilla käsitellään unien syntyä, tulkinnan perusteita ja unien sellaisia ohjaamisen tekniikoita, joilla unimaailmaa voidaan syventää. Unitilan näyt, kuulo- ja väriaistimukset saattavat sisältää oivalluksia, joiden avulla päivän ratkaisut helpottuvat ja elämänlaatua voi parantaa. Kaikki luovuus lähtee näistä samoista kokemuksista. Unissa ihminen on luovuutensa lähteillä, yhteydessä oman olemisensa perumielikuviin, alkukuviin. Nämä ihmisen 'elämänkäsitysten' taustalla olevat mielikuvat ohjaavat myös päivän tekoja, tunteita ja mielialoja. Niihin tutustuminen rikastuttaa elämää ja mahdollistaa oman henkisen kasvamisen.
Kurssin hinta koostuu todellisista kuluista: lennosta Ateenaan, bussimatkoista Ateenasta Nafplioon ja takaisin sekä majoituksesta. Arvio näistä kuluista on 550-650 € henkilö. Lisäksi tulee kurssimaksu 170 €/henkilö. 
Sitovat ilmoittautumiset 22. 8. 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU