Marjaana Kaakinen

Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Rakas ihmislapsi, elämä on mielenkiintoinen lahja. Olet jälleen kerran opiskelemassa myös ihmissuhdetaitoja. Jokainen ihmissuhde opettaa jotakin, vaikka et sitä sen koommin ajattelisi.
Rakas ihmislapsi, ikäviä asioita tapahtuu niin maailmalla kuin koti-Suomessa. Autoja ja kirkkoja palaa, lapsia ja naisia kohdellaan kaltoin. Ihmisiä kuolee katastrofeissa ja terroriteoissa. Mihin tämä maailma on menossa?
Rakas ihmislapsi, sulje hetkeksi silmäsi ja kuuntele! Luonto kutsuu sinua maadoittumaan. Luonto kutsuu sinua löytämään yhteytesi ympäröivään luontoon.
Rakas ihmislapsi, milloin viimeksi olet viettänyt aikaa hiljaisuudessa? Milloin olet hiljentynyt sisimpääsi? Milloin olet antanut itsellesi omaa aikaasi olla kaikessa rauhassa, ilman että tutkit älylaitteita? Milloin olet antanut itsellesi aikaa olla omien ajatustesi parissa?
Rakas ihmislapsi, olet energiaa, kaunis valo-olento ihmiskehossasi. Olet oppimassa ihmisenä erilaisia asioita, mutta olet myös tuomassa valoa ympärillesi. Autat omalla tavallasi läheisiä, ja tuntemattomat ihmiset avautuvat sinulle helposti. Olet auttamassa ihmiskuntaa nostamaan omaa värähtelytasoaan korkeammaksi.
Rakas ihmislapsi, olet energiaa, aivan kuten kaikki ympärilläsi. Kaikki on energiaa! Kun useat ihmiset omaksuvat samanlaiset ajatukset, voit nähdä tunnistettavia esineitä, rakennuksia jne. Nekin ovat energiaa, vaikka joku on ne valmistanut. On näkymätöntä ja näkyvää energiaa - on näkymätöntä energiaa, jota voidaan “lukea”.
Rakas ihmislapsi, sinulla on paljon monenlaisia taitoja ja lahjoja, vaikka siltä ei tuntuisikaan. Olet kehittänyt lahjojasi niin tässä kuin aikaisemmissakin elämissäsi. Miten luulet ihmelasten taitojen kehittyneen? Ne ovat kehittyneet monien elämien aikana intohimosta jotain tiettyä taitoa kohtaan, mutta myös mahdollisuudesta oppia lisää ihmiselämien välissä - taivasmaailmassa.
Rakas ihmislapsi, olet valontiellä, vaikka et olisi sitä liiemmin tiedostanut tai juurikaan tullut ajatelleeksi aiemmin. Mutta koska olet juuri siinä, herkkä ihminen herkistyen koko ajan lisää, olet kiinnostunut henkisistä asioista, niin olet yksi valontien edelläkävijöistä. Et välttämättä ole ihan kärkijoukoissa, mutta tarkoitus ei olekaan verrata itseään kehenkään. Riittää kun itse tiedostat sen missä olet ja mihin kuljet.
Rakas ihmislapsi, olet saanut monia lahjoja syntyessäsi jälleen kerran tänne maapallolle. Koko kehosi on valtavan hieno kokonaisuus erilaisista toiminnoista koottuna ihmiseksi. On lahja syntyä ihmiseksi tai jollekin toiselle planeetalle. Elämää on muuallakin. Se ei välttämättä ole samanlaista kuin täällä, mutta elämää on hyvin monessa muodossa.
Rakas ihmislapsi, olet tehnyt elämäsi aikana lukemattomia valintoja, jotka ovat johdattaneet sinut elämässäsi tähän hetkeen, siksi mikä ja kuka olet tänä päivänä. Oletko tyytyväinen valintoihisi? Oletko tyytyväinen elämääsi? Et ehkä toisinaan ole ollut niin tyytyväinen siihen, mitä ne päätökset - valinnat ovat lopulta tuoneet tullessaan. Mutta miksi jossitella, tehty mikä tehty. Sitä paitsi olet aiemmat valintasi tehnyt sen tiedon perusteella mitä sinulla silloin oli. On vain valintoja, ei hyviä eikä huonoja.
Sivu 1 / 8

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net