Lotta Kvist

Lotta Kvist

Lotta Kvistin missio on saada etenkin naiset kuulemaan tunteensa, voimaantumaan ja rakastumaan itseensä. Hän tarjoaa energiahoitoa, regressioterapiaa niin nykyiseen kuin menneisiin elämiin sekä henkisen hyvinvoinnin valmennusta. Lotalla on tarjolla hoito-valmennuspaketti sisäisten lasten eheyttämiseksi sekä syömishäiriöllä oireileville. Lisätiedot: www.lottakvist.fi.

Jokaisella ihmisellä on varjopuoli. Se edustaa sitä alitajuista osaa itsestämme, josta emme ole tietoisia. Psykiatri ja analyyttisen psykologian perustaja Carl Jung käytti varjo-käsitettä kuvaamaan juuri näitä piilossa olevia persoonallisuuden osia. Usein varjo pitää sisällää asioita, joita emme halua nähdä, sillä miellämme nuo asiat negatiivisiksi.

Kirje isälle

11.11.2018
Rakas isä. Toivon, että olisit vielä täällä. Toivon, että kohtalosi ei olisi ollut niin kova. Oli kuitenkin sinun aikasi jatkaa matkaa.
Kirjoitin asioita, joita noudattamalla aion itse tehdä ensi vuodesta parhaan tähän mennessä. Toivon, että näistä vinkeistä on hyötyä sinullekin.
Suomi voitti vastikään julkaistun onnellisuustutkimuksen mukaan maailman onnellisimman maan tittelin jo toista kertaa peräkkäin, mutta ovatko suomalaiset todella onnellisia? Ja mistä onnellisuus oikein kumpuaa?
Minulla on noin kymmenen vuoden syömishäiriötausta. Sinä aikana olen tavannut myös monia muita syömishäiriöisiä ja entisiä syömishäiriöisiä. Syömishäiriöisiä yhdistää rakkauden puute itseään kohtaan. Lise Bourbeau kirjoittaa kirjassaan Kuuntele kehoasi: Rakasta itseäsi, että naisten anoreksia johtuu äitisuhteen vaikeuksista ja sitä myötä oman naiseutensa hyväksymisen vaikeudesta. Itse ainakin pystyn entisenä anorektikkona löytämään tuon yhteyden, mutta en sano, että asia olisi aina kaikkien kohdalla niin. Kuitenkin feminiinipuoleemme liittyvä herkkyys on todennäköisesti usein anorektikolle ja muillekin syömishäiriöisille, myös miehille, vaikea hyväksyä itsessään.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net