https://pixabay.com/fi/jooga-meditaatio-lepo-408381/ https://pixabay.com/fi/jooga-meditaatio-lepo-408381/
29.06.2016

Yksinkertaiset ensiaskeleet tantraseksin maailmaan

Tantran avulla syvennetään läheisyyttä, intohimoa ja viestintää avoimempaan ja autenttisempaan suuntaan. Parhaimmillaan tantra voi tuoda seksuaalisuuteen täysin uusia ulottuvuuksia, jotka parantavat orgasmeja ja vahvistavat yhteistä nautintoa. Millaisin keinoin tantraseksin maailmaan kannattaisi sitten tutustua?

Yhteiseen hetkeen sitoutuminen. Mitä enemmän tantraseksiä harrastaa, sitä nopeammin huomaa myös sen mukanaan tuomat hyödyt. Tantran harrastaminen kannattaa siis aloittaa sopimalla kumppanin kanssa yhteinen, viikoittainen ja kiireetön aika tälle ihanalle hetkelle. Aikaa kannattaa varata vähintään kaksi tuntia, jotta on mahdollista tavoittaa rauhallinen ja kiireetön mielentila. Sopimaanne yhteistä hetkeä ei kannata perua, vaikka esimerkiksi väsymystä olisi ilmoilla – tantralla on taipumus elävoittää kehoa ja saada entistä voimakkaammat energia virtaamaan! Pitäkää siis kiinni yhteisestä hetkestänne, sillä tulette yllättymään siitä, miten paljon rakkautta, yhteyttä ja leikkisyyttä jokainen sessio tuo tullessaan molemmille!

Avoimena uusille kokemuksille. Tantraa aloittelevan parin kannattaa pitää mielessä, että itseä ei kannata ottaa liian vakavasti - tantraseksin tulee olla myös hauskaa! Tantran maailmaan tulisi tutustua sydän ja mieli avoimena, vaikka jotkut asiat tuntuisivatkin aluksi huvittavilta. Älkää siis hylätkö ainoatakaan harjoitetta sen takia, että ne saattavat tuntua vierailta tai omituisilta – kokeiltuanne saatatte yllättyä! Kannattaa siis pitää mieli leikkisänä ja uteliaana. Kun harjoitteet alkavat tuntua molemmista luontevalta ja hyvältä, olette matkalla oikeaan suuntaan.

Tunnelman luojat. Valmistautukaa yhteiseen sessioonne siivoamalla makuuhuone ja valitsemalla mukavat tyynyt ja peitot allenne. Loihtikaa makuuhuoneesta maaginen rakkauden temppeli koristelemalla se vaikkapa miellyttävän tuoksuisilla kukkasilla tai suitsukkeilla. Sytyttäkää paljon kynttilöitä, sillä niiden liekkien leikkisä valo luo taianomaista tunnelmaa yhteiseen hetkeenne. Valitkaa myös rauhallista ja pehmeää musiikkia taustalle. Voitte esimerkiksi suunnitella yhteisen soittolistan tantrahetkeänne varten (joka kestää vähintään muutaman tunnin). Voitte myös ottaa yhteisen, puhdistavan ja viilentävän kylvyn ennen aloittamista.

Herättäkää kehonne. Kehon herättäminen ja herkistäminen ennen tantrasession aloittamista on tärkeää. Näin koko keho vapautuu sinne päivän aikana kertyneistä lihasjännitteistä. Asettukaa aluksi seisomaan toisianne vasten ja aloittakaa rentoutuminen katselemalla toisianne ja hengittelemällä syvää, rentouttavaa palleahengitystä. Tämän jälkeen ravistelkaa kehojanne holtittomasti vähintään viiden minuutin ajan. Antakaa käsien, jalkojen, pään, olkapäiden ja lantion hytkyä vapautuneesti ja rentoutuneesti. Tämän jälkeen voitte jatkaa rentoutumistanne esimerkiksi meditoimalla yhdessä. Aloittakaa katselemalla toisianne silmiin, jonka jälkeen sulkekaa ne ja antakaa kaiken stressin poistua kehostanne. Tällaisten rentoutusharjoitusten avulla autatte kohoanne vastaanottaamaan entistä syvempää ja intensiivisempää nautintoa.

Antautukaa yhteiseen hetkeen. Tantraseksissä kumppanin huomioiminen on tärkeää. Yhteiseen hetkeen kuuluu siis myös se, että kerrotte toisillenne, mitä kaikkea rakastatte toisissanne. Katselkaa toisianne silmiin ja kertokaa avoimesti asioista, mitä toisessa rakastatte, mistä asioista toisessa nautitte ja millaisilla asioissa hän saa sinut syttymään. Tämä ei siis ole keskustelua, vaan hyvien asioiden jakamista toiselle. Tämän jälkeen voitte vain katsella toisianne silmiin, sillä silmien kautta voitte saada yhteyden toistenne sieluun. Yrittäkää säilyttää katsekontaktia ainakin 5-15 minuuttiin. Tämä saattaa tuntua aluksi pitkältä ajalta, mutta kun olette saavuttaneet sielullisen yhteyden toisiinne, tämä yhteys tuntuu herkulliselta ja ihanalta – ja aika katoaa ympäriltänne.

Yab Yum -asento ja tantrinen suudelma. Yab Yum -asento, eli lootusasento, on ihana tapa intiimin yhteyden muodostamisen kumppanin kanssa. Lootusasennossa nainen istuu miehen sylissä jalat miehen vyötärön ympärille kiedottuna. Naisen käsivarret ovat miehen kaulan ympärillä ekstaattisen antautumisen tilassa. Tässä asennossa voi olla joko alasti tai vaatteet päällä. Tavoitteena on pysyä asennossa liikkumatta – näin energiavirta on passiivista ja vastaanottavaista. Mitään erityistä ei tarvitse tehdä seksuaalisen energian herättämiseksi - sen annetaan seurata omaa luonnollista virtaustaan, ilman että sitä käytetään hyväksi tai siihen tartutaan tahdonvoimalla. Antakaa siis energian virrata välissänne ja pyrkikää löytämään hengittämisellekin yhteinen ja luonteva rytmi. Voitte kuvitella, että hengitätte toistenne hengitystä. Tämä johtaa usein siihen, että tantrinen suudelma tapahtuu kuin itsestään. Antakaa huultenne sulaa toisianne vasten, mutta älkää pakottako suudelmaa. Pysykää läsnä hetkessä ja upottautukaa kokonaan läheisyyden vietäväksi.

Seksiä vaiko ei? Ensimmäiseen tantrasessioon voi liittää myös sensuellia ja hellävaraista hierontaa, jonka tarkoitus on rentouttaa keho entisestään ja auttaa sitä pysymään läsnä hetkessä. Hieronnassa ei kuitenkaan ole kyse orgasmin saavuttamisesta, joten ei kannata yrittää antaa sitä toiselle – hieronnan ainoana tavoitteena tulisi olla vilpitön nautinnon tuottaminen. Kun olette molemmat täysin rentoutuneita, voitte yhdessä päättää, haluatteko lopettaa yhteisen tantrahetkenne rakastelemalla vaiko ette. Jos päätätte rakastella, älkää kiirehtikö, vaan antakaa sen tapahtua luonnollisesti, ilman painostusta tai panostusta. Aloittakaa hitaasti ja antakaa rentoutuneen energian johdattaa teidät kohti lopullista kliimaksia. Jos päätätte olla rakastelematta, jakakaa tantrasession tuomia kokemuksia hellän ja rakastavan keskustelun avulla.

Tantraa aloittelevan kannattaa muistaa, että tantrassa ei ole kyse orgasmin jahtaamista - tantra on nautinnon juhlaa. Ja mitä enemmän nautintoa yhdessä koette, olette oikeilla jäljillä ja yhteisellä matkalla kohti syvemmän nautinnon maailmaa.

Lähteet:

http://mytinysecrets.com/tantra-101-a-super-simple-guide-for-tantric-sex-beginners/

Jaa tämä:
Johanna R

Johanna R. on puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Hän on kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Johannan lempiaiheita ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Johanna myös rakastaa matkustelua ja hengittää positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net