Pitkäkestoisen seksin salaisuus Copyright: dotshock / 123RF Stock Photo
18.08.2017

Pitkäkestoisen seksin salaisuus

Pitkäkestoiseen seksiin on olemassa salaisuus, jonka vain harvat ihmiset tietävät. Tämä salaisuus piilee sellaisessa seksin vaiheessa, jonka usein laiminlyömme tiedostamatta – tämä salainen vaihe on seksin jälkeinen aika. Tätä aikaa kutsutaan nimellä ”jälkihekuma”.

Jälkihekuman voima. Seksin jälkeistä aikaa voi verrata meditaatioon – olemme avoimia, rentoutuneita ja rauhallisia. Energia virtaa kehossamme ja inspiraatio heräilee. Olemme läsnä kaikilla aisteillamme – tämä aika on olemisen aikaa. Olemme täysin tietoisia tapahtumista ja tietoisuus elämästä ympäröi meitä. Tänä aikana tunnemme erilaisen rauhan kehossamme. Tunnemme kehomme hyvinvoivaksi, rauhalliseksi ja pehmeäksi.

Jälkihekuma aika voi olla pelkkää hiljaisuutta – sanoja ei aina tarvita. Tänä aikana sydämet ovat auki ja puhuvat toisilleen sanatonta kieltä. Käännymme takaisin syvälle itseemme ja annamme itsestämme paljon maailmalle – tämä maagisuus antaa sinulle mitä suurenmoisempia elämän lahjoja. Ikävä kyllä, jälkirakkauden aika on usein liian lyhyt, emmekä pääse kokonaisvaltaisesta nauttimaan ja vastaanottamaan kaikkea sitä, mitä sillä olisi meille annettavaa. Voiko siis tätä vaihetta pidentämällä saada seksin kestämään kauemmin? Voi. Ota siis kaikki irti jälkirakkauden ajasta.

Keskitä huomiosi oikein. Yksi voimakkain opetus, jonka mielihyvästä voi oppia, on orgasmin ajattelun lopettaminen. Älä ajattele orgasmia seksuaalisen nautinnon päämääränä. Anna orgasmille vähemmän huomiota ja keskity liikkumaan lähemmäs omia mielihyvän rajojasi – pysyttele orgasmin reunoilla. Liiku aistien ja tunteiden aalloilla niin kauan, kuin suinkin voit. Anna itsesi liikkua lähelle huippua, mutta älä kuitenkaan liian lähelle, jotta voit vielä perääntyä. Rakastelun jälkeen anna itsesi vain olla ja paistattele hekumassa. Jää tähän tilaan niin kauaksi aikaa, kuin suinkin voit. Tämä tunne voi jäädä sinuun päiviksi.

Säilytä yhteys. Pidennä jälkihekuman vaihetta pysymällä tietoisesti yhteydessä kumppaniisi. Pysy läsnä yhteisen nautinnon hetken jälkeen – sait sitten orgasmin tai et. Hengittäkää samaan tahtiin ja katselkaa toisianne syvälle silmiin. Mitä syvempään hengität, sitä voimakkaamman yhteyden luot sisäiseen keskustaasi – näin myös olet enemmän läsnä tässä hetkessä. Hengittäminen auttaa sinua myös tiedostamaan rentoutuneen kehosi ja sydämesi. Olet täysin avoin ja läsnä.

Kuuntele kehoasi. Anna kehosi seurata energioidesi viitoittamaa suuntaa. Joidenkin seksuaalisten kokemusten jälkeen voimme myös tuntea kehossamme roihuavaa energiaa. Anna tämän ylimääräisen roihun virrata sinusta ulos tanssin ja äänen muodossa. Anna sen tulla rentoutuneesti ulos, syvältä sisältä. Jos olosi on puolestaan hidas ja pehmeä, anna kehosi kokea nämä tunteet. Liikkeesi ja äänesi pitävät kehosi tunteman energian elossa kehossasi.

Jälkihekuma on todella voimakas lahja sinulle ja kumppanillesi. Jos päätämme avata tämän lahjan entistä useammin, näkemyksemme voi avartuu ja pääsemme käsiksi entistä voimaantuneempiin kokemuksiin. Jälkihekuma voi avata meille syvällisempiä oivalluksia ja odottamatonta inspiraatiota. Se voi myös tarjota meille enemmän rakkautta itseämme kohtaan, mielenrauhaa ja fyysistä energiaa. Kokeile ja nauti!

Lähteet: http://mytinysecrets.com/the-secret-to-making-sex-last-longer/

Jaa tämä:
Johanna R

Johanna R. on puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Hän on kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Johannan lempiaiheita ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Johanna myös rakastaa matkustelua ja hengittää positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net