24.08.2018

Miksi naiset feikkaavat orgasmin – ja miksi miehet uskovat tämän?

Joidenkin naisten ja miesten välillä vallitsee hullunkurinen ”molemminpuolinen huijaus”, kun puhutaan orgasmin saamisesta – nainen teeskentelee saavansa orgasmin ja mies uskoo tämän. Jos olet huolissasi siitä, että naisesi saattaa teeskennellä saavansa orgasmin, jatka lukemista.

On fakta, että useat naiset teeskentelevät saavansa orgasmin – ja tämä on tuskin enää kenellekään salaisuus. Hassua tässä on se, että useat miehet kyllä tietävät tämän, mutta sulkevat silmänsä siltä, että juuri heidän kumppaninsa voisi teeskennellä saavuttavansa nautinnon huipun. Kun selvitämme tämän ”molemminpuolisen huijauksen” syyt, voimme päästä kosketuksiin voimakkaamman ja aidomman intiimiyden kanssa. Kun opit olemaan täysin aito toisen ihmisen kanssa, se on todennäköisimmin seksikkäin asia, mitä sinä ja sinun kumppanisi voitte tehdä makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.

Naisten suorituspaineista. Totuus on, että naisilla on yhtä paljon – jos ei enemmänkin - seksuaalisia suorituspaineita, kuin miehillä. Yleisesti ottaen naisia ajaa vaistomainen ajatus siitä, että miehiä tulee miellyttää ja naiset etsivätkin jatkuvasti merkkejä siitä, että he ovat onnistuneet tässä tehtävässä.  Tämä asetelma on kuitenkin ikivanha – se on seurausta miljoonien vuosien ”lisääntymishaasteista”. Jos mies voi tyydyttää naisensa, hän pysyy tämän kanssa ja kantaa hänen jälkeläisensä. Samoin, jos nainen voi vastata miehensä edesottamuksiin nautinnon huudoilla ja ekstaasissa kieriskelemällä, mies todennäköisesti pysyy hänen rinnallaan ja huolehtii hänen heidän jälkeläisistään. Tämä on meissä perustavanlaatuinen piirre lajin eloonjäämisen kannalta ajateltuna.

Tällaiset voimat ovat liikuttavia ja saattavat saada meidät käyttäytymään omituisin tavoin. Läheisyyden ensisijainen tarkoitus on kuitenkin yhdistää syvästi kaksi ihmistä toisiinsa, eikä pelkästään ajatella jälkeläisten hankkimista. Tämän lisäksi fakta on, että miehillä ja naisilla on yleensä hyvin erilaisia seksuaalisen vasteen profiileja ja nainen saattaakin päätyä enemmän esittämään nauttivaa, etkä edes tiedä, millainen todellisen nautinnon reaktio miehen liikkeisiin olisi.

Monilla, jos ei enemmistöllä naisista, on mahdoton pelko siitä, että he pettävät miehensä odotukset, jos he eivät reagoi hänen kanssaan tavalla, jolla he luulevat miehensä haluavan. Tämä voi aiheuttaa suurta suorituspainetta naisille, mikä tekee vaikeammaksi tuntea sen, mitä he niin kovasti koittavat huijata tuntevansa. Kaikki tämä voi kuulostaa ensin hullunkuriselta, mutta jos mietit tätä todella, se on usein totta – tai se on ainakin ollut totta jossain elämäsi vaiheessa.

Joten nainen teeskentelee ja mies uskoo tämän. Tämä on jokseenkin surullista, mutta tätä harjoittavat useat parit ja se johtaa lähes aina pettymykseen ja turhautumiseen suhteessa – ja saattaa jopa ajaa parin eroon.

Ainoa tie ulos on, että suhteen molemmat osapuolet uskaltavat heittäytyä täysin haavoittuviksi ja aidoiksi toisiaan kohtaan. Naiset joutuvat ottamaan ohjat omiin käsiinsä makuuhuoneessa ja kertomaan miehelleen, mistä he todella pitävät ja eivät pidä seksissä. Miehet eivät ole ajatustenlukijoita – ja jos kerrot asioista heille myötätuntoisesti, he kyllä kuuntelevat, sillä useimmat miehet todellakin haluavat miellyttää ja tyydyttää omaa naistaan. Useimmille miehille naisen nautinto on omaa nautintoa tärkeämpää.

Kun mies tietää, että hänen naisensa on autenttinen vastatessaan hänen kosketukseensa, se on hänelle seksikkäin asia maailmassa.

Mutta lähestymistapa asiaan merkitsee paljon. On hyväksyttävä riskit, jotka tulevat siitä, että olette molemmat aitoja ja haavoittuvia toisillenne. Tämä tarkoittaa sitä, että te todella kuuntelette ja olette täydellisesti läsnä kumppanillenne. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos toinen ei ole ”sillä tuulella”, sitä tulee kunnioittaa, eikä ottaa henkilökohtaisesti.

Lupa olla aito. Parasta, mitä mies voi kumppanilleen tehdä, on antaa hänen olla täysin tosi ja aito. Naiset kun ovat rajoittamattoman aistillisuuden lähde. Heille on annettava turvallinen tila, jossa he tuntevat itsensä vapaiksi ja täysin autenttiseksi siitä, mikä heistä tuntuu hyvältä. Kun näin käy, on tuloksena todennäköisesti sellainen yhteys ja intiimiys, josta olette ennen voineet vain unelmoida.

Lähde:https://www.meetmindful.com/why-women-fake-it/

Jaa tämä:
Johanna R

Johanna R. on puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Hän on kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Johannan lempiaiheita ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Johanna myös rakastaa matkustelua ja hengittää positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net